Анджелина Джоли посети Пакистан, за да окаже подкрепа след наводненията

Актрисата ще посети районите, които са унищожени от бедствието и най-силно се нуждаят от помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво, ще хване лопатата и ще отводнява канавките ли? Или по - скоро се качи на частния си самолет, развявайки тоалети за няколко хиляди долара - бюджетът на едно семейство там за години наред. Не се ли умори светът от такива псевдо прояви?

Сега вече Пакистан ще дръпне!

друга "помощ" не може да даде Анжелина. Иначе днес тя щеше да е в Холивуд а самолети с ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ, финансирана от Холивуд. ..да кацат на всеки час в https://images.app.goo.gl/7W1ergqgbYvnAZ2JA Въпрекиии....че Исламабад е много по-цивилизован от Лос Анджелис и особенно South Central-гетото.

Самолети финансирани от Холивуд .... вярно ли написахте тази тъпня? Тя да не е собственик на Холивуд? Господи, спаси ни от подобни вдлъбнати.

А и пътят от летищата на Лос Анджелис до Пакистан е най-късият.

решила е да осинови някое талибанче сигурно

талибаните са афганистанци. АРийци. Бели хора. Пакистан е ИСЛЯМСКА Индия. Разлика правиш ли....или да те водя във Факултето?

А вие осиновихте ли, каквото и да е дете? Изобщо, освен за себе си, дали някога ви се е случвало да мислите и за някой друг?

marketor

що не дойде у Карловско? И там си имаме доволно пакистанци. Плюя на такива фалшиви каузи и фалшиви благотворителки. Що си не вземе един - два мангала да я онодат денонощно тая скучубра ненормална?

Тоя пък плюел! Фалшиво било! А ти какво истинско направи? Ако дойде тук, ще кажеш че пак някакъв интерес гони, защото душицата ти е толкова черна, че даже не може да си представиш някой да прави нещо за друг, без да има облага от това.

Ще ги отводнява ли?

marketor

не, ще ги продухва двупосочно

Идиотка !! Кво прави при тия диваци- башишибозуци... Освен всичко друго прочетох че 63 % от пакистанците се женили за хора от семейството си... За 50 години са се увеличили ШЕСТ пъти и са станали 225 милиона мангали- пакистанци. Въдят се като мравки тия гнусни мангали... РАЗЛИКАТА с негрите от Африка е че тия пакистацни НЕ спяли с маймуни !! А в България , някакви Митьо-вци и мангали тръгнаха да ИЗНЕРВЯТ и РАЗБОЛЯВАТ( с аларми, кучета и бомбички) цяла България след 2001 г., и ние намаляме като брой..

Намаляме .... от къде се появиха подобни думи? Намаляваме, намаляхме - това са думите, книжовните. Иначе, на Анджелина Джоли изобщо не ѝ пука за мнението на ГанЮ неграмотния патриотар и ще ходи където си иска и ще прави каквото си иска.

ПатрЕотар се казва. Когото правиш забележки за каквото и да е, първо се увери, че самият ти си безупречен в него.

*когато!

Ами, бъркаш: "Значение на думата патриотар. ‑ят, ‑я, мн. ‑и, м. Неодобр. Лице, което пресилено, само на думи се представя, показва като патриот, демонстрира патриотизъм". Дали не идва от патрИот, няма патрЕот