Анджелина Джоли посети Пакистан, за да окаже подкрепа след наводненията

Актрисата ще посети районите, които са унищожени от бедствието и най-силно се нуждаят от помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиотка !! Кво прави при тия диваци- башишибозуци... Освен всичко друго прочетох че 63 % от пакистанците се женили за хора от семейството си... За 50 години са се увеличили ШЕСТ пъти и са станали 225 милиона мангали- пакистанци. Въдят се като мравки тия гнусни мангали... РАЗЛИКАТА с негрите от Африка е че тия пакистацни НЕ спяли с маймуни !! А в България , някакви Митьо-вци и мангали тръгнаха да ИЗНЕРВЯТ и РАЗБОЛЯВАТ( с аларми, кучета и бомбички) цяла България след 2001 г., и ние намаляме като брой..

Ще ги отводнява ли?

Намаляме .... от къде се появиха подобни думи? Намаляваме, намаляхме - това са думите, книжовните. Иначе, на Анджелина Джоли изобщо не ѝ пука за мнението на ГанЮ неграмотния патриотар и ще ходи където си иска и ще прави каквото си иска.

ПатрЕотар се казва. Когото правиш забележки за каквото и да е, първо се увери, че самият ти си безупречен в него.

*когато!

marketor

що не дойде у Карловско? И там си имаме доволно пакистанци. Плюя на такива фалшиви каузи и фалшиви благотворителки. Що си не вземе един - два мангала да я онодат денонощно тая скучубра ненормална?

marketor

не, ще ги продухва двупосочно

решила е да осинови някое талибанче сигурно

друга "помощ" не може да даде Анжелина. Иначе днес тя щеше да е в Холивуд а самолети с ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ, финансирана от Холивуд. ..да кацат на всеки час в https://images.app.goo.gl/7W1ergqgbYvnAZ2JA Въпрекиии....че Исламабад е много по-цивилизован от Лос Анджелис и особенно South Central-гетото.

талибаните са афганистанци. АРийци. Бели хора. Пакистан е ИСЛЯМСКА Индия. Разлика правиш ли....или да те водя във Факултето?

Самолети финансирани от Холивуд .... вярно ли написахте тази тъпня? Тя да не е собственик на Холивуд? Господи, спаси ни от подобни вдлъбнати.

А вие осиновихте ли, каквото и да е дете? Изобщо, освен за себе си, дали някога ви се е случвало да мислите и за някой друг?

Тоя пък плюел! Фалшиво било! А ти какво истинско направи? Ако дойде тук, ще кажеш че пак някакъв интерес гони, защото душицата ти е толкова черна, че даже не може да си представиш някой да прави нещо за друг, без да има облага от това.

Ами, бъркаш: "Значение на думата патриотар. ‑ят, ‑я, мн. ‑и, м. Неодобр. Лице, което пресилено, само на думи се представя, показва като патриот, демонстрира патриотизъм". Дали не идва от патрИот, няма патрЕот

А и пътят от летищата на Лос Анджелис до Пакистан е най-късият.

Сега вече Пакистан ще дръпне!

Какво, ще хване лопатата и ще отводнява канавките ли? Или по - скоро се качи на частния си самолет, развявайки тоалети за няколко хиляди долара - бюджетът на едно семейство там за години наред. Не се ли умори светът от такива псевдо прояви?