Свободните радикали - враг за кожата

Свободните радикали са най-големият враг на кожата, тъй като ускоряват процеса на стареене, увреждат състоянието на тъканите и клетките и дори разболяват.

Обратно в новината

Коментари - Свободните радикали - враг за кожата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда, доста се пише за гроздето напоследък. Даже четох, че предпазва от рак на кожата. Аз ползвам серум с растителни стволови клетки от грозде Rejuvesse, препоръчвам горещо!

Аз пия Mind Master-единствения на пазара, работи срещу оксидантния стрес. Защото знам какво правя!

И как разбра, че действа? Вече си на 1000 години, а изглеждаш като 150 годипшна ли?

Разбери какво означава "оксидантен стрес". Риторичното ти питане е неуместно.

добра статия за старите да си преговорят материала,за младите - да попълнят познанията си.днес е трудно, но не невъзможно, човек да следи редовно какво похапва - например сладолед с палмово масло или сочен плод!

Найлесно се дават съвети, защото н струват нищо! Но все пак ще споделим на ползу бълг. род и население: Ако искате да сте здрави в ежедневното ви меню да присъстват задължително лук и чесън /асо ви лютят, ги нарязват на ситно/, никакво сирене яжте извара!, типов или черен хляб, зелен чай/кафе, освен традиционните салати, също така салати от червено цвекло и моркови; за закуска: 2 лъжици сусамов тахан и една лъжица манов мед, хранете се само когато изпитвате нужда от това, движете се много...изпълвайте се с духовни желания и помалко мислете и си поставяйте материални цели. В менюто ви винаги да присъства /без значение на възраста/ двойно препечена дом. ракия 50 мл. дневно + чаша вино каберне совиньон/200 мл/...

Съгласен съм, но не трябва да забравяме, че влиянието на храната и начина на хранене върху здравословното състояние на човека, измерено в проценти, е по-малко от 1%. Докато на начина на дишане и качествата на въздуха е повече от 95%. Звучи невероятно, при положение, че непрекъснато обръщаме внимание на това с какво и как да се храним и от малки сме свикнали решението на здравословния проблем да дойде с изпиването на "спасителното хапче или сиропче". Пък и от рекламите никой никога не ни предлага нещо " фантастично вкусно за дишане".

Последно,спри изобщо да ядеш!Карай само на вода и слънце!Така ще живееш 1000 години.

Не може. Човешкият организъм е създаден да яде. Иначе нямаше да има уста, зъби, хранопровод, стомах, черва.

Та за червеното месо последно кое е?!

И междудругото се слага интервал след края на едно изречение. Изреченията не може да са сляти. Отделно дето е грозно. Отвори една книга и виж как се пише. Между изреченията винаги има интервал (празно място) за да са отделени, също и след запетая се слага интервал.

Свободните радикали са силен оксидант унищожаващ клетки. Именно затова имунната ни система ги използва, за да унищожава вируси и вредни организми. За щастие продуктите рекламирани като притежаващи анти-оксидантен ефект, не действат. Ако работеха и успеят да намалят свободните радикали в организма, те биха отслабили силно имунната система. Предполагам разбирате, защо това е лошо... това е същият ефект като при СПИН - Синдрома на Придобита Именна Недостатъчност.

Ха-ха, купувайте си витамини, хранителни добавки, скъпи кремове, помади и др. произведения на фармацията и козметиката, но да бъдат мноооого скъпи, защото са полезни, а и ще станете 20 годишни, ха-ха.

Не пропускайте рибата, пилешко и червено месо, ядките, зърнените и бобови култури, ----------------------------------- Е нали червеното месо било вредно и правело рак? Последно? Да го ядем или не?