Антон Хекимян: Временно ще съвместявам двете длъжности

Водещият на сутрешния блок и нов тв шеф увери, че ще се спазват най-високите професионални стандарти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕХоооо Хекимянче две заплатки две длъжности .....Арменче няма ли да ти се развие пъпа.....Много си алчен.Остави и на другите хора нещо.Има много по кадърни от тебе.Не се взимай толкова на сериозно.

Хеки Мянчо ебеше внучката на комунистическия шумкарин, генерал Гръбчев, която сега се чаплези в Bulgaria on Air. Изтърсаците на комунистическата номенклатура са в "елита" на кочината ни.

Значи БТВ изгони способния, но неудобен журналист Венелин Петков, защото недолюбваше политиката на правителството. И на негово място се навря онова арменче недоносче, защото е гъзомийниче... отвратена съм!!!

Същевременно, можел и двата хуйя да лапа едновременно.

Наглото арменче най после стана начальник!

Много е важно, че педал ще бъде шеф в инкубатора на фалшиви новини БТВ. Ако не си на другия бряг кариерното развитие на доста места е поставено под съмнение.

Представям си колко си грозен прост и гнусен.

Не колкото теб мисирке.

Страшно егоцентрично човече, затова и никой не се задържа като водещ до него, но те и шеф го правят, при цялото му мрънкане и лизане.

Бтв не гледам сутрин, че този съвсем ме приспива. Викторчо от Нова е същият приспивател.

Толкова амбициозен, че се напъва на макс. Само от много напъване да не се наака.

Вечно надупеното към властта джудже щял да спазва високите журналистически стандарти.... Знаем ги какви са, Явно обаче точно такива прогресира в кариерата

Моля те Хъкамъкаяне, поне ти ни спести присъствието си на екрана. И турските "филми" стигат.

Умна и кадърна мисирка,става и за боков министър

Това русофилско леке и подмазвач на ГЕРБ докъде стигна ! Спомням си когато му гостуваше Соломон Паси и това лекенце изтърси чудовищната глупост ,че Русия не била заплаха за никого в черноморския басейн. Паси го гледа недоумяващо една минута !

Много порастна малкият гном!

Всъщност една от причините да не гледам и bTV е точно този пич. Неестествено контра зададени въпроси на мен ми говорят за псевдо-журналистика. Но всъщност аз отдавна не го гледам. Може и да се е поправил ... (понаучил...)

Не е

Разчекне!...

написаха преди седмица, че са изгонили Венелин Петков от ЧЕРЕП ТВ, а гноялалият ви комуноиден сайт го крие до днес?

Пускай си компа по-често

Хекимен и теляк.

ма леле, ма малиии. Колко благородно да съвместяваш гъ..циите на нисколетящ пендел с високоплатена к..ва. Какво достолепие само !

Когато знаеш къде, как и кога да ЛИЖЕШ, това е резултата!

Искаме си фермата , талантите и гласа. Или пък трябва да гледаме буламачите на нова?

Верно, туй момченце, като почне да чопли за някакви подробности и да търси под вола теле става дразнително да го гледаш.

пък го харесвам Хекимян - заради хапливия му език, заради напористо задаваните неудобни въпроси, без значение кой седи срещу него. Заради хъса му, с който поставя на мястото им, тези гости в студиото, които се опитват хлъзгаво да се измъкнат и да не отговарят на въпросите! И заради смелостта му - той е единствения журналист, който си позволява да се омеша с обикновените хора и да се потопи в ледените води на Богоявление! Не прояви смелост само с това му действие, а и в много интервюта, които проведе, дори си позволи да оповести публично и съдържанието на нечии нощни шкафчета! Точно такива журналисти са ни необходими - хапливи и напористи - т.е. такива, които ни свалят със замах розовите очила от очите!

Той е от тия,дето са го зхапали напористо, вярно.

Алчен арменеца. Две двъжности - две заплати. А и сам на себе си шеф ...

По времето на Бай Тодор ако нямаш семейство и деца не можеше да станеш шев пък най-малкото директор. Причината е проста щом нямаш отговорност към семейство как ще ръководиш колеги.

Накъдето и да се обърна в Булгаристан виждам все здрави, стабилни, щастливи семейства с мъже и жени с ГОЛЕМИ отговорности!!!! Семейните отношения тук са една первезия - изневери, куп любовници, разводи, скандали, побоища убийства! Ама лицемерието Ви е голямо, когато няма какво да кажеш и завиждаш, казваш на черното бяло. А соченето на Тодор Живков за пример говори за робска психика. За грамотност да не говирим - пише се шеФ. Тук не става въпрос за шеф и кройка.

Тва със семействата е световен проблем. Либерастия до шия е социален стандарт. Естествено тези процеси нямат нищо общо с идеята за лесно управляема маса с психични отклонения и намаляване прираст на населението щото планетата не мой издържа толкова мамуни:)

всякакви селски суеверия са имали тогава.

Ами нормално за нашите ширини!

_stankow

Така е - който знае да лъже и манипулира - бързо го издигат ! :D

Майката на АНТОН ХЕКИМЯН ПЕЧЕЛИ ''случайно '' 6-ца от ТОТОто =50.000 ЛЕВА ''Случайно ''2ДНИ преди големия и очакван ТВ дебат м-у кандидатите за ПРЕЗИДЕНТСКИЯ пост Цецка Цачева и Румен Радев Случайната печалба от ТОТОто от 50 хиледи бе да СТИМУЛИРА арменчето да ВОДИ и да ЗАДАВА ПРАВИЛНИ въпроси на кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева (майката на нацията ,жената РАБФАК)

Джудже натегач, арменец пък и на левия тротоар, това е формулата за успех в Бг

Дир, не ставайте като Божков ТВ. Този е същия боклук ката другите!!!

Водещият на сутрешния блок и нов тв шеф увери, че ще се спазват най-високите професионални стандарти - с една ду!ма ще ибрикчийства на макс !!

_stankow

Това му е на него амплоато ! :D

най-високите или най-дебелите. Или може би най-дългите ?!

демек е готов да д.ха на всички, които му плащат

После се сърдят българите че Чешкия склуптор Давид Черни изобразява БГто като ТУРСКИ КЕНЕФ Включете телевизорите си в НАЙ-гледаемите часове по БТВ(БОСФОР ТВ) ,НОВА и ДИЕМА дават само долно пробни и гнусни ТУРСКИ сериали и филми така е от 11 год от 13 август 2009 деня в който БОКО Тиквата ТУРСКИ ИБРИКЧИЯ дойде на власт

ХЕКИМЯН-арменец от Турция Биляна Гавазова-етническа туркиня Юксел Кадриев-етнически турчин Светльо Иванов-старозагорски циганин Аалександър Кадиев-етнически турски албанец Станислава Цанева етническа татаро-монголка НОВия шеф на БТВ етнически ТУРЧИН агент на МИТ и ЦРУ Драган СОЛАК(шеф на ТУРСКАТА Шахматна Федерация)

_stankow

България пък какво общо има с кадрите на една 100% американска медия - bTV ? Просто не знам за какво намесвате страната ми ? bTV си е най-най-антибългарската медия, няма по-расистка от нея !

Хамериканци викаш. Малеее. Като се продадат на германци ше цъфнат и вържат с интернационален персона. Като са хамериканци да ги осъдим, ква е тая дискриминация, никви убави негърки немат у ефиро.

да нямаш заместник? Като те нямаше лятото, те заместваше Цънцарова и много хора искаха да не се връщаш, а тя да води сутрешния блок!

Венелинчо беше уволнен от рускята мафия собственик на БТВ заради неуспешния опит за сваляне на правителството. Сега Антончо ще поеме щафетата и ще дерзае на нова сметка докято и той не бъде захвърлен като мръсна пачавра. Тяка е, проституцията е неблагодарен бизнес.

Ако искаш да живееш без допълнителен стрес не гледаш бг тв. Особено тия на банкянският т...к.

Ей, тоя не се наяде....на две места, на две заплати...

Антон Хикимян е ярък пример как когато си по-нисък от тревата, когато си много учтив с политиците и задаваш само удобни въпроси може да стигнеш много далеч. Как човек лишен от морални стандарти и елементарни етични норми постига ''най-високи професионални стандарти''. Идват избори и хора като Хикимян са точните хора.

Не гледам БТВ , защото вече там няма обективни журналисти! Примерно, ако мерките при Ковид са строги , защо са строги, ако не са - тогава се пита , не закъсня ли правителството с мерките ...то няма угодия и ред други внушения. Отвратих се! Бъдете критични , но във въпросите ви "прозира" вашата пристрастност. Хекимян задава тенденциозно въпроси, а да не говорим за Цънцарова и Цветанка Ризова..... Много харесвах Светослав Иванов, но и той се излага. Канна Рачева беше обслужваща журналиска на протестите и при нейния гаф , да си я толелирате .....нещо не го разбирам. Не съм трол , мрол или каквото си го наричате . Обикновен български гражданин!

Обикновен български гражданин! - от ГЕРБ, фен на еднокнижеца от Банкя!

Не приемате хората да имат различно мнение ! Къде видяхте ГЕРБ....къде го удряш, къде се пука...

педерасткото люби се поддържат и си помагат издигаааТт се.

Ами Тони, не се съмняваме че ще " съвместяваш и двете длъжности" - на лизач и доносник, така успешно както и досега!!

Хитринян, доносник ?! Нее, никога !

Научи турски и чети новинитв. Увеличете турските филми и сериали! Преименувайте бтв-то на ТТБ - турска телевизия в бугаристан...

Не гледам телевизия редовно, но този и Косьо от БГ он айр бих гледал как се целуват и лижат. А и да не пренебрегваме малките тигърчета Раичков и сладурчето "как му беше името"

YCBM

Как подлизурко и продажник върви нагоре в йерархията. Добър пример как стават нещата в БГ. Боклук.

Стар ерген

Стар, стар, колко да е стар

Tолкова ли няма БЪЛГАРИ че трябва да избират АРМЕНЕЦ за ШЕФ тия арменци са като наяли се ВЪШКИ изпълзяли на челото на ИДИОТ За арменците само дребна търговийка и гърч от яко глоби НАП ,ХЕИ данъчни и др ВСИЧКИ АРМЕНЦИ работят за РУСКИ ИНТЕРЕСИ и са проПутински агенти

"Вярваме, че и занапред bTV Новините ще бъдат вашият първи избор за независимо и достоверно новинарско съдържание" НЕ няла да бъдат!!! "Аз не знам за протести в чужбина, но ще си ИЗМИСЛЯ нещо"-кана рачева!!! Това ли е достоверно съдържание??! Всичко ви е лъжа!!!

Скоро и арменеца ще замине. Който е обслужвал мазно черепа няма да му се размине. Да търси в 7/8 при чалгаря работа след нова година. Или в кабеларката на Корнела.

Отвратително нахално арменче !!!

Да уволниш някой около Коледа, скоро станал баща и да се намери на секундата колега дето да му се настани на стола? Ами то малоумно бе

Баща с палат за милиони -изкарани от директорската заплата единствено и честно ? Колко брутално и нечовешко, наистина. Ще се разплача. За това, че ъТв нямаше новини при "бащата" и за това, че няма да има и сега, при хекимайката с брада, щото тя пък няма как да забременее, горкаТа. Но опитите продължават

Баща-протестър и шеф на тв едновременно. Даааа! Ок, всичко е наред, нали?! И баща играещ За Божков ;)

хъкеманчето от скаандал в скандал, та чак и министър може да стане, защо не щом патрона му боко.тиквата с едно пожаникарско и квартално мутро.банкянско е мин.пред и там колегите с'200 та така дами, другарки и другари господа ...