Наско Месечков: Със Стелла ще имаме красиво дете

Каскадьорката и хореографът приключиха съвместното си участие в "Dancing stars" на второ място. След края на предаването обаче общият им път продължава.

Обратно в новината

Коментари - Наско Месечков: Със Стелла ще имаме красиво дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гладна кокошка , просо сънува са казали старите хора. Тя просто го използваше , в мига в който хване самолета ще го забрави като ланшния сняг.

Не мога да разбера от къде такова самочуствие - и то за красота! Ако той /Наско/ точи лиги по нея, за да изчезне от България, то трябва да знае, че на нея не и пука и би хванала /ако можеше/ някой "чичко - паричко", а не него!!!

Наско, събери си ума и бягай надалече от Стела, че иначе жив си изгорял !

по времето на пре зрелия цоцализъм, сексуалния идол на младите комунистки и комсомолки беше маиор деянов-ламбо. продаваха негови снимки и много прятелки споделяха, че са мастурбирали пред снимките на ламбо, а мажете друсаха чекии пред снимките на невена коканова и ася пенчева. тогава вибраторите бяха мечта за много жени. носеха ги дс агентите от дивия запад като подаръци на любовниците си. сега стела няма да има пробле с вибраторите, а и нааско ще е шастлив ако придобие една надуваема жена, подарък от стела.

Живея в USA и на никого не завиждам за нищо. Стела за 1-ви път я чуваме че съществува. Сега по темата. Вие виждате ли какви крокодилски криви и одебелени носове имат и двамата първо? Той оплешивява тя прилича на травестит .... Чудя се откъде идва това самочуствие??? За средния пръст просто нямам думи... Америка не е успяла да я цивилизова за съжаление явно е невмвняема. Тежко му и горко на бъдещото дете :-)

една красива, но много глупава млада жена досаждала на великия алберт аинщаин с флиртове и дебели намеци за семеиство. веднъж му казала в компания:" алберт, ако имам дете от вас ще бъде красиво като мене и умно като вас, на което геният отговорил, а ако се случи обратното да бъде умно като вас и красиво като мене? в случая наско-стела ума се изключва и за двамата, но и красотата е под съмнение, особено за наско.

Тя Стелито ударила 40-така. Забелязва се, че не е на 30, но не знаех, че е чак толкова на години. Май кариерата в САЩ отива към пенсия.

това е наж-празното изказване, което сам чувал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стеллла и Насско ли са тия? Браввос. Малко по-лигаво не може ли да си пише името тая застаряваща мома?

аааааааааа кои са тези и много важно че ще имат бебе - да са живи и здрави ама чак толква

Евала на Наско.Аз му следя кариерата отдавна и съм му голям фен.

ти май и друго му следиш, ама...

Когато постигнете техните успехи, тогава имате право да изказвате мнение. Танцуваха прекрасно. Другото не ни засяга.

Като отидеш в някоя дискотека ще видиш много хора, които умеят да танцуват добре... И какво от това!? За какви успехи се говори тук всъщност...

коъ казва , че наско е гаъ? не ми прилича на такав *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

kokobrais

Не е нужно някой да казва,то се вижда!

Не е геЪ- обикновен путураст е

Великата балерина Айсидора Дънкан споделила с великия мислител Бертран Ръсел, че ако имат дете ще е красиво като нея и умно като него. Той отговорил: Лошо ще бъде ако е красиво като мене и умно като вас. Нито той се е славил с красота, нито тя с ум.

прятелю с твардението, че сме били много прости преоткриваш америка. ако не бяхме толкова прости, нямаше да се оставим комунистите да ни управляват 69 години, да ни ограбят така, както никои не ни е грабил в 1з00 годишната ни история и отново да вземат властта тази година. по прости от нас угогундурите са само едноклетъчните амеби.

Много сте злобни, бе пичове, ама МНОГО! Какво толкова лошо е казал човека, че заслужава тези плюнки и обиди?!? Направо не е за вярване колко простотия блика в този форум, и колко негатвиност!

А,нищо лошо не е казал,само супер тъпо се е изказал.

секс с повишена трудност: суха слива и мека клонка..трудно ще се направи бебето..

Той говорел по "принцип". А нали се сещате, че по принцип всеки може да сложи рога на Брад Пит, но едва ли Анджелина Джоли знае за това и ще е съгласна!

Не едно, Наско, не едно! Страхотни деца ще са със сигурност! Действайте и бъдете хипер щастливи, заслужавате го!

красивото дете, което ще направят ще се роди сас изпънат среден пръст, останалите свити. този рапон се имал за красавец?

Аууу, прочетох част от коментарите и се ужасих - дори отбор стари моми от село нямаше да го докарат толкова злобно;) Аз не познавам в детайли Наско и Стела, но ми харесаха танците им в Денсинг старс, за мен те бяха безспорните шампиони. Желая на тези симпатични и способни млади хора сбъдване на мечтите и много щастие в личния живот :)

Не се ли ужаси,как тази,,симпатична" лелка,показа среден пръст?Не се ли ужаси от огромното й его и от фалшивия й акцент?Една проста жена,която е забравила от къде е тръгнала.Това е ужасното.

Аз направо се втрещих, като видях как показва среден пръст. Казвам ви онемях направо. Нещо невиждано до сега. Нито можеше да чуеш някой, да разказва, нито пък и да си помислиш, че ще го видиш това. Няма в БГ някой, да ти го размаха това средния пръст, неее. Не на улицата, докато пресичаш (ти се радваш, щото поне не те е блъснал), нито в парламента, нито и пред основното училище, докато отиваш да пазаруваш и разни осмокласници ти викат \"дядка, изпъчи раменете, прибери корема\"! Хич даже!

Какво дете, какви 5 лв.?! Той е гей, а тя е пресъхнала леля?! Явно ще пуснат обява в нета за сурогатна майка! Друг начин не виждам!

толкова злоба !от къде?

Винаги съм се чудила тази злоба на какво се дължи.

Злоба?! За съжаление това са фактите!! Наско е ..., а тази Стеллллллллла е въз старичка!

даааа тои е симпатяга но тя е грозничка да ме прощава....а и си попиива повечко маи има нещо сбъркано в тази жена дали е мания за нещо голямо или чиста проба нарцисизъм

Ми тя не минава ли 50???

Еднополовите могат ли да имат поколение??

Боже опази - те били красиви ????Гледам и не вярвам на ушите си....

Тези двамата са безкрупулни, самодоволни, амбициозни, самонадеяни, цинични и нахални кариеристи, със свръх его, мания за величие и тежък нарцисизъм.

Бе то и аз си харесвам Поли Генова ама.....

Аз пък си остарях с мерака по Орлин Горанов, ама.........той не знае

Аз пък Лили Иванова.

Кога успяхте бе работохолици?!

Ох,милия,колко е заблуден.Тя ще го забрави веднага.А пък е и грозничък,да ме прощава!

Много бих искал да видя ти как изглеждаш....

Едно интервю на Наско през 2009.... Той беше партньорът на Виолета Марковска в Денсинг старс по bTV. Какво прави сега и за какво мечтае, Наско сподели в специално интервю за читателите на в.Лична драма. - Наско, сигурно много момичета се питат дали имаш гадже? - Не, вече около 5 месеца съм без гадже. Разделих се с моята приятелка преди Денсинг старс. По време на шоуто ме спрягаха с много жени млади, възрастни на 30, 35, на 50, но нямаше нищо вярно. (Смее се.) - Какво мислиш за по-възрастните дами? - Бих се чувствал добре до такава жена, но мечтата ми е да имам по-малка приятелка, скоро да ми се роди дете и да сме едно младо щастливо семейство. Уви, това става трудно. Според мен повечето млади момичета не знаят какво искат, но винаги има изключения. Много зависи от човека, не толкова от възрастта. Може и да е на 30 и да няма акъл, може и да е на 20, а да е супер. - Мечтаеш за семейство и деца, а си само на 21 години? - Всички ми се чудят, но аз много обичам децата, зареждат ме. Знам, че ако в момента имам едно мъниче, няма да успявам с нещата, които сега правя, но мечтая да съм млад татко с поне 2 деца. Да ги разхождам с количката. Е, мръсната работа остава за майката. Това го казвам на всяко момиче, с което ме запознаят. (Смее се.) Не мога да сменям памперси. - А до кого би искал да заспиваш вечер? - До Поли Генова. Плени ме още, когато бяхме в Денсинг старс. Според мен трябваше тя да отиде на Евровизия. Искам да се събужда до мен и да ми пее песента One lifetimes not enough от конкурса. Поли ми е много добър приятел, страшно я харесвам. Невероятен човек е.

Хахахахаха бе то и моят мъж си мислеше, че не можел да сменя памперси:))) Аман от хитреци! Затова все така ще си висиш, Месечков!!!

е сега мутрите ще го разкостят да види той чие сьрчице ще разбива

Няма лошо, дано стане работата!

първо го направи ,а после давай такива тъпи изказвания

Изключително тъпоумни изказвания от фалшиви, невъзпитани и напълно празноглави хора, това са тези Стела и Наско ... дано по-бързо хората ги забравят, за да спрат да пускат новини от тези "звезди"

Такива глупави изказвания може да се очкават само от един елементарен човек......Със сигурност ще имате хубаво дете - като гледам майката каква красавица е....

Що за самочувствие без покритие? Стела има добра фигура но лицето й е грозно, всичките й черти са груби и си личи че е яка комплексарка скрита зад маската на мания за величие. Най- грозната участничка в шоуто бе тя. Наско не е толкова грозен но чак красив не е. Изказването му е смешно и инфантилно така че реакцията на хората във форума е нормална, никой не би им обърнал внимание на грозотата, нека си грознеят на воля, но с това перчене колко са красиви си изпросиха истината от хората.

..и скромно ще е ,пак като тях

Да бяха казали, че ще имат умно дете. Празни мозъци, ама да си живеят както искат.

Интересно ми е дали Стела има детеродни органи? Такава "мъжка" жена изобщо не я виждам в ролята на "нежна" половинка. А все някой трябва да е от долу... Та кой ще ражда...?

АБЕ НАСКО,НАИСТИНА СИ МЛАДО И ХУБАВО И ТАЛАНТЛИВО МОМЧЕ, АМА ТАЯ СТЕЛА КАК ТИ ЗАВЪРТЯ КЛАВАТА

Наско ти си луд, та тя дори не е красива , да не говорим нежна или женствена. И мисля много по стара от теб,поне така изглежда,

аз мисля, че е точно обратното. той я върти. мисли си, че чрез нея може да си отвори врати за америка и за някакъв съвместен бизнес вместо да работи само на заплата. по-млад е от нея, от "другата страна е" и си гледа интереса.

Дали? Ама надали! Мисли си той ама са му криви сметките,Стела няма да се сети за него в Щатите. Сега ще пошумят,пошумят докато е още прясно и после....кой откъде е.А той завалийката вече си представя шеметна кариера отвъд океана...

Все едно ще ходят на състезание за най-красиво дете

Хахахахаха, тези вярно всичко на живот и смърт го приемат:))) Ще се дехидратират от сех години наред, докато докарат красиво дете:)))))))))))

тия пък се изкараха най-красивите на света

Като чета гнусните коментари на почтената аудитория - земята ще продера, но дацата си в БГ няма да позволя да останат! Така територията БГ ще се обезлюди и след хиляди години ще се засели с нови нормални Хора!

Изпрати ги в Америка да се научат да показват средни пръсти за щяло и не щяло.

Ако ще правите дете - ще ви трябват донори, за да бъде красиво....за да бъде умно - пак ще трябват донори...възпитано да е - гледачка ще трябва....с тези тренирани тела единствено як се.с може да направите...но там пък мъж ви трябва....с две думи - спукана ви е работата....

Якоооооо

хаххаххххааааааааааааааа....

Докога ще ни навирате в полезрението тази поамериканчена, озлобена, невъзпитана, арогантна интригантка. Застаряваща при това.