Амбър Хърд заплашена от 11 години затвор

Австралия повдигна обвинение срещу Амбър Хърд, съпругата на Джони Деп, че внесла нелегално кучетата Пистъл и Бу, без да минат ветеринарен контрол и карантина.

Обратно в новината

Коментари - Амбър Хърд заплашена от 11 години затвор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tо си личи ,че тази Aмбър е куха кифла, или чехла.

Тия не са нормални. Щом са домашни кучета, най-вероятно нямат никакви болести. Глоба, разбирам. Но 11 години затвор?! По принцип, когато се налагат неадекватно големи наказания за кокошкарски изпълнения, то огромни и страшни престъпления се прикриват и са безнаказани. Това е за камуфлаж, съдебната система имитира действие като се гаври и унищожава норманите хора. Типично масонска работа.

Абсолютно съм съгласен - такава простотия не съм очаквал освен това, за какви опасни болести говорим точно в Австралия - където е пълно с техни местни такива - без да броим отровните паяци, змии и всякакви такива. Хората сигурно разнасят много по-опасни болести ама не знам на летищата да проверяват за спин

евала на този министар. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че се е изказал като простак, акъвто очевидно е? За това ли евала? Културен човек ще рече животните да се върнат навън от странта, а като четох какви са му излиянията, те бетер от на нашите политици. Не може човек с такъв изказ да е свестен политик. Простотията навсякъде дава едни и същи резултати и знаем добре какви.

Ами истината ( каквато ти не си) е, че на наглостта и простащината трябва да се отговаря по същия начин, защото те ( наглите и простаците ) друго не разбират. какво се прави на много велика тая разпо ре тина и ще влиза в чужда страна с фалшиви документи на кучетата? Аман от идиоти като тебе

Има държави в които законите важат за всички. Дори и за тези дето имат частни самолети.

така е, но това в момента се раздухва, защото не важат по еднакъв начин. В случая, това, че са известни, е причина да се подиграват с тях - според мен, излишно.

абе и на мен ми се струва, че цитираните цифри са доста надути именно заради известността на провинилата се. Иначе евала - без контрол - настъпва хаос.

Нямам нищо против кучетата, но стопаните им заслужават наистина сериозни наказания. Това от една страна. От друга, разни организации източват пари от ЕС, уж да се борят с бездомните кучета, в следващия момент ги прибират, кастрират и хайде пак на свобода. И после защо нахапали дете или пенсионер. А разни кучелюбци им слагат храна и вода на едно и също място, като плитките им мозъци не разбират, че така правят глутници и тези животни взимат тази територия за своя и после защо нападат. Ами ето защо! Не са виновни животните, а хората.

Предлагам админа да свърже тази новина с новината от преди няколко дни за нахапаното дете от питбул в двора на училище. Ще се получи интересен паралел. Ще е интересно да чуем и доводите на разните там кучелюбци и човекомразци.

"Максималното наказание по първото обвинение е 10 години затвор и глоба от 102 000 австралийски долара (75 000 щатски долара), а по второто - до 1 година затвор и глоба от 10 200 австралийски долара." Какви закони имат само! А тук кучетата си серат на воля по детските площадки и на никой не му пука. Осрана държава! Правилно ни беше изобразил оня чешки скулптор като тоалетна.

На цъкащите минуси явно им харесват ла.ната по улиците.

не, не ми харесват лайната, но това с тези двамата си е издевателство, именно защото са те. Другояче казано: прекаляват, само защото 'са им паднали' известни хора.

темида, на хората лайната по улиците може и да не им харесват, а на някои може и да им харесват. Днес пред мен ходейки един дрисльо си отвори кутията цигари, като лекинко през пръстите протри отпадъка от отворената кутия и лека полека я изхвърли ей така, сякаш не е той. Хората, не животние, а хората са виновни за всичко, което се случва на урбанизиранат територия. Бездомните кучета и котки са резултат от хората, сумати кучета се гонят на улицата, сумати са още продукт от това. Сумати хора не си чистят след животните навън, сумати хора не си чистят след децата или себе си, след като са се изходили и т.н.... омразата не решава, тя задълбочава проблема.