Очаровалата Италия българка Ника Парис с пленителна любовна история на поетичен френски език

Изпълнителката, превърнала се в сензация на миналогодишния италиански "X Factor", издаде нова песен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от Рим никакъв триумф никакъв талант болни амбиции и пари з а реклама няма грам талант и качества..но клозетарите чакат бурканче мас з а рекламката пфу

Да не повърне на ... устния само :) Иначе тя е българка колкото и Кристо май ... Местете го това в италианския дир

Ника Парис звучи ТЪПО.. Но истинското и име- Никол Паласчева, звучи добре.

Въпросната очаровала Италия българка явно силно държи името й по никакъв начин да не напомня за българския й произход

Прелестно създание е Никол, красива, умна и много талантлива. Безкрайно ѝ се радвам. Преди няколко дни чух новата ѝ песен и се ядосвах, че в българските медии няма нито дума за нея, Тя би представила чудесно България на Евровизия. Успехи на това талантливо момиче!

Хахах, моля те не споменавай тази клоака наречена евровизия...От години това е политическа сцена, която няма нищо общо с музика и таланти. Общото с музикзата, айде, е че някви никому неизвестни пеят там нещо. Този конкурс никога не е бил от големите. Мисля си, че само ние го приемаме за нещо.

Велик конкурс. Велики песни и изпълнители. Достатъчно е да ти спомена белгийската или арменската, да не говорим за английската и финландската и кубинската исанка. Нямам думи. Потресен съм т таланта на тези млди хора. Това, че нашите некадърници се изложиха или, че украинците са отвратителни, няма нищо общо с този изумителен конкурс.

На поетичен френски... Ех, Италия!