4 номинирани в къщата, Кирил нарече Никита ”енергиен вампир”

Четирима съквартиранти са номинирани за изгонване в Big Brother - Никита, Ади, Кирил и Николина.

Обратно в новината

Коментари - 4 номинирани в къщата, Кирил нарече Никита ”енергиен вампир” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още преди седмица казах,че Никита и Кирил искам на финал! И бях права-те ще са последните двама ! Зайчето Пламенчо, простоватото Кате и иначе добрата и сладка Анитка ще излязат ...Първа излиза Катя,после Пламен, Анита...и остават Никита и Кирил на финал...И Кирил печели ,макар и да харесвам много и Никита :)

Аз мечтая за гладка, чиста кожа, но не ми беше дадена от съдбата. Обезобразена съм от тежка форма на акне конглобата. Като гледам Никита и подобните на нея, олигофренската мода малки момиченца да се татуират, да си пробиват бузи, език, нос, изпитвам безсилен гняв, че някой толерира това поведение... При положение, че природата те е дарила с чиста, гладка кожа, хубаво лице, ти нарочно да се направиш труден за гледане, никога няма да го разбера, никога! Някой ще каже, "просто мода", да ви се не види и модата и чудото...

YlleN

Всеки си има причини... Не можем да знаем. Понякога "акнето" не се намира по кожата...

Никита си е супер. Този Кирил е типично селско парче - дървен философ - мислещ се за много над нещата.

YlleN

Ооо, този Кирил е мноооого зле!

Какво я лансира биг брадър за лидер тази обезобразената? С какви качества блесна ? С доброта и съвестност ли, с ум ли? Някакви умения ли ? Един път се завъртя в кухнята само и я изкараха, че била сготвила тя яденето, а го сготви Анита. Да кажеш, че е някоя кокона, та затова не готви , но и това не е , тъй като се разбра, че е нечистоплътна. Хвана се за нещо в началото (че Цецо говорел вулгарно) и обявява война. Сега на последните номинации очи в очи вече дава и съвети кой какво трябва да направи, за да си подобри поведението. Тя очаквала повече от Николина. Смеех.

никита, аделина, николина-с връзки в биг брадър 2015. не изпращайте никакви есемеси! и трите трябва да се засрамят, че има други хора, които са кандидатствали да влязат в играта и не са успели, заради тях!

YlleN

Че да се засрами Биг брадър..какво ще се засрамват те.

Николинка е селска клюкарка.

за мен не може да бъде за пример човек, който е влязъл заради някои свои познанства в телевизията и с някои предварителни уговорки. никаква мисъл не видях в тази жена. освен, че казва на другите кое е хубаво и кое не, не се откроява с никакви качества.

Престанете да коментирате външния вид! Погледнете в душата на човека. То всички идеални красавци се извъдихте! Никита победител! Мишоците да си вземат покука!

Именно първо в душата на Никита като погледнеш не се вижда нищо особено. Че май ще се окаже и с връзки в биг брадър, както и Аделина.А това не е много красиво и лоялно към българите, нали?

То па щото само те са с връзки. Я дай в Гугъл търсене за Цвета Маркова (майката на Николина), та да видиш какво излиза

стига спами бре

Аделина-дар слово, не се меси и не създава конфликти. Анита-доброта, съчувствие Киро -естествен, прям, аналитичност Футболистчето - добричък, никаква злоба в него, позитивен Николина - тиха, интелигентна, придържа се към хората, които и харесват, държа се твърдо с Никита, когато Никита се опита да я подведе и примами към себе си. Катя -добра, силна, естествена, (плюс всичко останало хвана най -много пилета). За Никита честно казано не се положително да кажа. Просто никаква добродетел не видях.

Абе, ти гледал/а ли си някой епизод изобщо?

Кирил е дразнещ от самото начало . Не спира да говори , с ужасния си глас, нека ББ му преброят "Аз" във влизането в шоуто до сега .

На каква добродетел учи Никита, някой ще ме светне ли? Защото във всички останали нещо хубаво,в нея нищо! Не и било приятно да говори мъж вулгарно в нейно присъствие хахаха . мази да не се прави на английската принцеса? То е ясно, че ако е среда нямаше да се направи на чучу*ло в лицето.

тази никита може да се използва за плашило на бустана на дедо.

тази никита може да се използва за плашило на бустана на дедо.

Вдовицата - юристка Николинка е младият вариант на многодетната майка Аделина. Обичат да злословят за неудобните за тях хора зад гърба им. Време е да напуснат Къщата. След тях скорпионката Катя и футболистът- сваляч с нааканите розови гащи Богданов

преди всичко онази с джуките и проскубаната руса коса-там пък няма никой братче! истинска пустош!

Никита е достатъчно хитра и подготвена да се владее, да не повишава тон и да се прави на добра, правейки другите да изглеждат лоши. Не може един човек, който не се къпе и седи с дни със същия грим да бъде за пример.

Никита прилича на бита мачка у дирек.

На възрастна жена като Аделина, с 5 деца не и отива да да говори с такова пренебрежение и да дава определения на хората- просто момче футболистче, недоизградено аз и други абстракции, с които унижава. Има от другите, но прозира морална нечистоплътност.

Никита трябва отпадне. Изключителна интригантка, заяжда се с мъжете, търси под телето вол уж за да покаже, че има твърда позиция. Тя ако имаше твърда позиция наистина, нямаше да се окепази така в устата и тялото. Това окепазяване го е направила заради мъж! Защото е комплексирана, слаба и с времето си е създала комплекс че не е достатъчно харесвана и това и беше и проблема с Цветелин, че не я харесва.

Кирчо е въздух под налягане, обаче Николинка е доста скрита лимонка, като влезе в къщата познаваше и Кирчо и Пламен..., дали всичко е случайно...

Богданов може и свирка да направи на Илиян - така със сигурност ще си спечели благоразположението му, а пък и му се отдава.

Барем да имаше поне един симпатичен от тях, поне един свестен човек. Всичките са неприятни, а аз съм човек с вяра в хората и все хубавото търся, и въпреки това... там не успявам да намеря. Дори самият факт, че почти всички имат огромно его, е достатъчен да ги опротиви. Какво й е достойното на Никита - та тя се смята за нещо висше, а истината е, че е трудно да я гледаш без да извърнеш глава и то, защото сама се е докарала на тоя хал от суета. А суетата не е хубаво нещо...

между тези имаше едно по-приятно за гледане и слушане момче но то отпадна след злополука, Кирил с държанието си показа, че не е приел нищо от запада и си остава със селския манталитет, Николина злобна интригантка но да си припомни поговорката - "волът рие, но пръстта пада на гърба му". Катя и тя ме изуми с махленското си държание и тя ми падна в очите, от всички останали май Никита ще спечели, защото е класи над тях.

И Анитка не е лоша. Много е внимателна да не обиди някой. Изразява се добре. А отношенията с приятеля и са си лично нейни.

анита да, но никита е много тъпа и обикновена. единственото е, че си е поставила за цел да стигне до края и подлива вода тук там

Напълно споделям мнението Ви единствени човек , който имаше нормално поведение в шоуто беше Пламен . Всички останали най -вече пиянката Силвия и абсолютната тъпанарка Катя са еманация на всичко гнусно в човешката природа.

Съжалявам, но тази Никита прилича на нечистоплътен индивид от третия пол!

Цецо откъде изпълзя, тъкмо се оттървахме от тебе.

а такива като теб са от третия вид или по-скоро еволюцията ги е подминала.

Ма тоя Богданов голямо леке, неграмотно и страхливо при това. Мале,страх ,тръгна да излиза като видя мутрата на Ани да влиза. Нищо по-ужасно от прост и страхлив "мъж".

Не говори така, той е "мъжкар, бе брат", това не е страх, а просто "мъжкарско" заекване и наакване от ужас! :D

Той като видя да влиза Илиян , беше като малко пухкаво зайче ,със сърце ,което ще се пръсне от страх , беше толкова неадекватен и смешен ,че дори Биг Брадър едва се сдържа да не се разсмее....

Да, беше унизително, чак ми стана неудобно да гледам как се излага. А вчера като почна да се обяснява, с пресъхнала от ужас уста пред Анита, беше върхът на падението, наистина много го е страх да не го тупат. Алфа-мъжкар...

за този "голям мъжкар" писаха, че до миналата година ходел с доста дълга коса и без нещо розово по него не излизал, смях, смях...

Аз пък искам да видя на финал само Кирил и Никита -последните двама. Не мисля,че има друг по-достоен от тях двамата да спечели. И съм повече ЗА Кирил ,защото победителя трябва да е човек за пример !!! Кой да е за пример- оня льохман Богданов ли,където акъла му е в петите, или Катя, която е доста простовата с грубиянски маниер, или Ади- пълната лицемерка и хитруша(изписано й е на лицето дори), а може би Николина- която зад фасадата на супер умна и интелигентна жена крие едно злобно и двулично,интригантско същество! Или може би пък Анита-не ,че не е добър човек ,просто изглежда като недорасла. КИРИЛ!!!! Това е човека, който трябва и ще спечели!

Ти добре ли си? Кирил е въздух под налягане. Това не може да е пример за поведение.

Добре, а като е въздух под налягане ,я кажи кой искаш да спечели?!?!?! аз не съм казала,че е перфектен, но в сравнение с всички там мисля,че е единствен свестен! Изглежда умно и интелигентно момче,а останалите.....останалите са въздуха под налягане....

YlleN

И какво ти харесва в поведението на Кирил... Най-нетърпими са точно такива, които уж са различни -симпатични, с образование, професия и пр., но в същността си са нагаждачи и абсолютно неуверени!

Кирчо да ходи да си мяука там от където е дошъл, не знам къде е учил, работил, но е гола вода

Пале, има още да учи.

Към редакторите: Извинете, ще може ли да обозначавате подходящо подобни "статии", за да са лесно разпознаваеми като Junk за тези от нас, които не гледат brainwashing предавания като това?

Кирил и Николина аут!

Напълно подкрепям

и Катето е доста дразнеща, но тя следващият път

Твърдо "За"!