Били Айлиш се извини за расистка обида от стар видеозапис

Американската тийн сензация публикува извинението си в Инстаграм. Тя посочва, че е била на 13 или 14 години, когато е правен записът, не е знаела значението на думата, която използвала и не е искала да обиди никого

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

извини ли се за СЕКСИСТКИТЕ си коментари против мъжете?

То вече стана жалка история всичко това... Ще ти държат сметка за преди 20 години, когато си бил в 5 клас... Пфу, тая сбъркана и откачена либерастия няма ли да има най сетне край ? Как може да се извиняваш за преди 20 години, когато всичко е било нормално и ценностната система си беше наред. Идват някакви болни либерастки мозъци и се почва едно извинение... Ненормслна работа ! И как само се извиняват мишките... Никакво себеуважение.

Расист скапан

Абе, всички много докачливи, бе! Само нас белите може да ни наричат по всякакви начини и всичко да е ОК (расисти, бели супремасисти, робовладелци) и какво ли не още термини и нарицания. Само ние белите не сме тоооолкова обидчиви. Но пък е смешно като започнат такова "пргресивни" като Билито да се извиняват, да коленичат , да си бият главите в земята и в стената щото са бели и за солидарност с черните. Абе, хора, спрете да се излагате! Няма раси, има свестни и несвестни ХОРА! Хора, които стават и такива, които не стават. Това е, добри хора и нетолкова добри хора, но всички сме ХОРА. Спрете да се делите на раси, на джендъри и на каквито и да било други нереални групи, групички, племена и касти. Всички ние само губим от това разделение, а тази, които го подклаждат само печелят от него политически и финансови дивиденти.

Бел, бел...колко да си бел?

Тва с расизма е много голяма тъпотия. Много обидчиви станаха тия "негри"

В скоро време ще се вдигне от гроба Йохан Щраус да се извини, че е написал оперетата цигански барон.

Подкрепям всяка раса, както и хомосексуалните. Но това гонене на вещици не е ОК. В крайна сметка трябва да приемем, че всеки има стереотипи, което е ОК, стига да не ги натрапва и да не стават закони.

Ти сега що ни натрапваш законните си стереотипи?

И що пък трябва да подкрепям всякакви откачалки ? Щото е модерно ли ? Щом не съвпадат с моята персонална ценностна система, няма как да ги подкрепя... Кат почнете да се оправдавате и застраховате... Бахти и мишоците... Той подкрепял... Ходиш ли да ги крепиш по гей парадите ?

Ходя да. Това обаче не значи, че не съм готов да призная, когато прекаляват. Иначе ако използвам твоя критерий - да не приемам всеки, който има различна ценностна система от мен, трябва да остана сам на земята, защото ако познаваш който и да е човек достатъчно дълго, ще установиш, че има фрапантни неприемливи разлики.

Използвала е азиатския еквивалент на н.ига. даа, на 14 още вярват, че са донесени от щъркела

Душичките промити до мозъка на костите. До инвалидност.

Тия още малко ще започнат да се фупят да ги еват негрите..... ама сами са си виновни де.

Еми, не са си виновни - промиват ги от люлкат, по яничарска технология, но осъвременена, усъвършенствана. Ей, ги "македонците" за малко повече от половин век са готови за война с родните си братя, които са научине да смятат за най-люти врагове. "Украинците"... "Хървати" и сърби... "Хонгконгци" и китайци....

Това там си е руска разработка а те са много добри в заличаването на наций. Кола самолет и тостер може да не могат но ако е за избиване на милиони преселение на народи избиване на народи истриване на националност там не можеш да ги пипнеш за кражби измами лъжи на държавно ниво просто незаменими. 500 години османско владичество не можа да ни изтрие като нация 45г още ни е булшрвизирано обществото а държавността само руснаци по душа

Така и не разбрах каква обида е изрекла : “негър” или “педерас” ?

Предполагам жълтурко, става дума за азиатци.