Бившата половинка на Малума и Неймар прелъсти Кан с пленителните си извивки

Супермоделът Наталия Барулич публикува снимки от Лазурния бряг, на които позира по изкусителен корсет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубавица е в лице, но диференциала малко големичък... Толкова са алчни за пари, че няма какво да ги съжаляваме. Лошото е, че се превръщат в модел за подражание- курва и за пари всичко да прави- това е. Няма да си харчи мирно и кротко парите ами се изтипосва най-отпред, че да могат всички да я преценят колко е куха.

Курвите не само са множат експоненциално, но и излизат от кварталите с червените фенери, плъзват навсякъде и вече ги наричат инфлуенсърки.

Бахти пърделника ,ужас.

Абе хубава е каката, ама толкоз. Не мога да си представя, обаче, жена ми или дъщеря ми така да се снимат голи и чекиджиите да ги обсъждат. Някакси по-добре ще е за момето да остави и нещо за въображението...

Баба и внучка на летището. - Бабо, чакай ме тука, аз ще отида да се чекна. Бабата: - Ти баба, само тука дето не си се чекнала.

Как може този гнусен мангал да има за половинка такава красавица. Ако го видиш на улицата този маймун, няма и да се изплюеш на него.

Всеки българин трябва да убие ПОНЕ един цигански турчин или техен помагач, Предател- Мутра, МИтьо, Мечка, който вдига ШУМ с аларми, кучета и китайски бомбички и пиратки да ИЗНЕРВЯ целия квартал ли цялото село, за да я има България..

За 'Големи мастери' явно. Аз понеже съм аматьор плескам стегнати дупенца. Тия едрите каки ги оставям на професионалистите. Пробвал съм, има някъв чар. Но събуждането сутрин до 45 номер женски крак с палец по-голям от моя не е много секси гледка.

С голям гъз е тази курветина. Че и се гордее с него.

Голямо момиче

дълбоко

Скъпо платени компаньонки. Неможе едно яйце да изпържи но важното е че може да размята цици и после ще обяснява как си е изкарала парите с много труд. Колежките и от червените фенери сигурно и ръкопляскат хахах

Пич, на нея никога няма да й се наложи да "пържи яйца"... Мисли и съжалявай твоята жена, дет ти пържи... П.С. гроздето винаги е кисело....

Цоцолана

tonk11

Абе кога стана модерно задника на жените да е като тупана на пети полк и това да е красиво?

С тия извивки може да плени още поне дузина Малумници с "о" между л-то и у-то.

Простотия

куролация

Малоума