Благо Георгиев пусна първи снимки с новата си половинка от сърцето на Индонезийския архипелаг

Не много след раздялата му със Златка Райкова се заговори, че футболистът отново е във връзка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джизъс, откъде кинти за издръжка на тия чавета бе бате?

Най-усмихнатото цигане.

Благо Георгиев има акъл на шестгодишно дете. Човек, който е направил добра кариера и е изкарал няколко милиона долара си купува къща с ипотека, като впоследствие поради неплащане на месечни вноски губи имота в полза на банката, а днес живее под наем. Освен, че е финансово неграмотен, е и крайно глупав по отношение връзките си с жени - всяка нова приятелка му ражда дете, което впоследствие той изоставя заедно с майка му. Този е дъното

Джизъса и Велинградската Златка - едно истинско християнско семейство. По татуировките ще ги познаете.

Тримата глупака :Божинов,малкия перукан и джидъса са без грам мозък,а четвъртия глупак големия перукан ограби и провали тотално българския футбол.

Прост,по-прост,най-проЗ!

Мацето е симпатично. Тоя обра де що има която от пътищата.

Dreme mi na kura za Vlago... Yawno Steliancho iska Vlago da mu po otpere....

Благо е един истински християнин-)))) Щом му се връзват... Още Да ги връща ли

Очевидно този недотамчовек е важен за родните медии и като че ли се утвърждава като пример за подражание.На коя развита нация/държава следва да се дават за пример:получовеци,примати,ниско образовани и с умения в животинските техники,хора с начална и достигната гранична дебилност...Сами преценете и все така си четете...

Така ще е, докато кифлите му изпапкат мангизите!

Е СВИНЯ!

Тримата глупака, божинката, малката перука и блажко. Първи клиенти в бардака. Що сливи удрусаха и що пара потрошиха.

тея кифли трябва да са много прости да се занимават с тос шушляк..

Може би шушляка е много прост, да руча тез кифли.

Щеше хем да е по доволна хем по евтино да и дойде! За пореден път се убеждавам, че богатите мръс'тий са хабни мотика с отрицателно IQ Пача ела ма да ти натегля един каласпет у ауспуха да та осера като курталански вълк и баща ти да ма хареса чак!!!

Гнусен палячо

Срамувам се че прочетох първите два абзаца от тази статия. По-натам не продължих, предполагайки че ще включва умотворенията и “житейски размисли” на Благо, които аз не мога да издържа. Чудя се кой е по-малко умен - Благо или Божинов? Сериозно конкуренция са. Но Благо прави лапета на жените си като за световно. В това е по-добър. След това майките им ги гледат, докато е със следващата. В един момент ще фалира плащайки издръжки.

Божинов колкото и да е тъп, е малко по-умен от този и по-отговорен.Направи две деца и спря! А този си мисли, че да си баща е да направиш детето , да седиш за малко с него и като стане на 2-3 години да отидеш и да си гледаш живота с друга.После ревеше по някакви предавания колко му било мъчно, че децата му растат без него.Направо да се просълзиш.Все едно някой го кара на всяка да прави дете и като се знае какъв е по-добре да беше спрял да ръси деца дето растат без баща.И още по-лошо- деца дето тоя им е за пример и нон стоп са подмятани да се запознават с нови жени, братчета, сестричета и т.н.Не ми се мисли тия деца колко объркани ще израстнат.

Жените отвращават Благо. В момента, в който забременеят, бяга през глава от тях. Не може да приеме женската физиология, овулацията, месечните цикли и меките форми на женското тяло го отблъскват дълбоко.

Така отмъщава на жените - прави им деца и след това бяга при друга. А предните жени да му гледат децата. Това им е наказанието. Но не схваща че големият проблем остава за децата му.

Малеее ...това момиче, дето е с него ....сигурно не само е глупаво, та дрънка, ами направо не е в ред. А е и страшно негнусливо....

Този ще ме е гнус да го пипна като знам с колко парцали е бил преди това и къде ли не му е била ….. Той самия си е един парцал.

Да и хората знаят само публичните, които е показвал, кой знае още колко незнайни са се търкаляли из леглото му.Наистина си е за гнус, този през колко е минал.То си е и опасно, тази трябва да го води на изследвания през месец, че не се знае и сега докато е с нея с колко неофициални се търкаля насам натам.

Тъпо ще да девойчето, тъпооо, ама нека, кой каквото си направи... Накрая всички майки ще го издържат, ахахаххахаха

Еее, само заради коментарите влязох, пък те само 20

А какво стана с проекта с “Левски”?

Милия! Той все по-малки ги избира. Сега 14 годишна май е залюбил...

Тоя пък мазен циганин тръгва и изявления да дава!Кой се интересува от жалкото ти съществуване.То не е за гордост да сменяш жени през 2-3 години и да оставяш малки деца.За гордост е да създадеш здраво и стабилно семейство, но май на тоя чалгарската му кратуна едва ли не чувала за нещо така.Сигурно в собствените си очи се има за много велик а е жалък.Защо не си седи при децата дето ги прави- да ги води на училище, да им прави ядене, да си играе с тях, да ги възпитава, да им помага с домашните? Аз това разбирам под баща, а този ги вземе 1 път в месеца постне една снимка в инстаграм и бам - големия баща.А през това време търси новата с която като мине периода на привличане от 2-3 години веднага заменя с друго.Е няма що много достоен човек.И кво се обяснява че не е фалирал, от години е яко закъсал, ама го е страх да не се разкрие преди да се ожени за новата баламурница за пари.

То май само аз не съм била половинка на Благо ченето.

И аз!

Новата половинка да погледне какво се случва със старите половинки !

Е как като е офца. Излиза с Джизъса.

Джисъса работи усилено за прираста на човешката популация. Не може да му се отрече - дето посее никне:) Само не знам как успява да навие бръмчалките на размножаване, при тва врели, кипели като бившата му.

Ако и футбол така играеше

Коя половина - лявата или дясната?

Егати простоватото чучело.

Щом е пуснал първи снимки значи ще пуща още. Лошо. Дайте за Кретенски/Зеленски нещо

по-добре нещо за Путя-Лилипутя, това сигурно ще те зарадва повече

Няма ли да заминавате за Москва вече при диктатора ви? Не сте българи, нито европейци вие и никога няма да бъдете.

Е това ако не е световна новина.. ......Джизъса е на почивка в Индонезия.Светът жадно очакваше да разбере къде се шматка тоя олигофрен !

На тоя не му ли викаха ходещия параклис?

Кой го Аресва този охльов?

ей тия, общите

Джизъса е гениален - прави деца на разни красавици, дето все някой после ще ги издържа и обгрижва в замяна на малко радост в леглото...така децата му се отглеждат за чужда сметка, а той продължава да се наслаждава на поредната красавица. Евала джизъсе! :)

Кой е този човечец , нарисуван като папуас по време на война ? Може би и затова той изглежда толкова щастлив в Индонезия, отколкото тук в България?!

Да не губи време, набързо да я забремени и да минава на следващата.

Що пускаш изявление до БТА- пусни изявление до ДИР-а, Блиц, Шок подобните и издания по интереси. Тва се едно Бруклин Бекъм да пусне изявление до файнeншъл таймс с обяснения , че не рендосва Пелц , заради кинтите на баща ѝ :)