Болдуин питал: Кой ми даде "горещ" пистолет?

Оръжейник работил преди години с него казва, че актьорът държи на безопасността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно е сигурно,изтрещялите американците ще завършат филма и ще избият рибата по гледания !!! Може би?

Артистите са дегенерати, кукли на конци, те нямат самоличност, защото са я загубили покрай работата си. От хилядолетия са използвани от властта като лакмус за обществените настроения и за промиване съзнанието на хората.

Аз, като много тъпа, да попитам: истинските куршуми не се ли различават от халосните? Защото чета, че не се знае какъв е бил куршума. Тамошните полицаи не могат ли да го познаят?!? Защото, ако не правят разлика между двата вида...

При халосния патрон липсва куршума, най-просто казано.

До Яна Не разбра иронията ми, нали?

Чета анализите, експертизите и съветите на форумните бг специалисти и си мисля - Боже как си допуснал толкова много тъпота на тази незначителна територийка.

Болдуин сигурно е бил пиян

Вече нямат специалисти там- стана неизгодно и компромисно да се работи. Сега тук в Бояна се правят по- класните продукции от топ професионалисти! Но за Бояна трябва да имаш май повечко пари. Алек е съвсем скъсан с бюджета.

Много хубаво не е на хубаво ... Та и с Болдуин така

Най- опасната работа се оказа дадена на украинското момиче Галина… отишла е там да заработи нещо и загина така нелепо! Никаква Халина не е.

Точно Халина си е. Вижте й профила в инстаграм - пише си Halina! И други украинки познавам с името Халина!

Жена е главният оръжейник на филма. Нова в професията с едва една продукция зад гърба си (пак уестърн с Ник Кейдж). В интервю по повод предишния филма е казала, че е несигурна как ще се справи, но минало гладко. Е, този път "пушката" гръмна.

Ето затова внесахме предложение в НС да се отнеме оръжието на ГЕШЕВ и да му се даде воден пистолет Ще вземе да го нападне някой и после като го застреля ние трябва да плащаме кръвнината

Този Болдуин служил ли е някога в армията ? Или само гърми с газови пищофи по снимачните площадки ... Някой път и незаредена пушка гръмва

Бай Ставри ще ти каже.

Всеки проверява сам изправността на оръжието, с което борави. Тогава може да крещи - Кой ми даде горещ пистолет ?

Започнаха артистичните изпълнения. Човек сaм носи отговорност за действията си. Да е проверил какво му дават. Mога да му кажа да се хвърли под влак с висока скорост, например. Плащане, братко, плащане, че си е убийство.

Дори и да не е виновен, реално той я е убил, ако е съвестен човек цял живот ще му тежи на съвестта. Жената все пак май е и млада на 35 години с малко дете.

Братята Болдуин и "съвест" са две взаимно изключващи се неща.

В боравенето с оръжие има две основни правила.Не се насочва към човек и не заредена пушка гърми веднъж на 100 години.

Сцената е била такава, професоре, напъни повечко гънки, за да се сетиш.

В американските медии пишат, че асистент режисьорът му е дал оръжието с думите, че то не е заредено (cold gun). Предишният ден голяма част от техническият екип е напуснал заради оплаквания от дълъг работен ден и несъответстващо заплащане. Тези хора са били членове на профсъюза. Новите, които са поели работата в деня на инцидента, не са били членовр на синдиката. Всичко това се случва на фона на готвеща се стачка на техн.персонал в киното. Дали някой просто не е искал ей тъй да си отмъсти за лошите работни условия?

който и да го е направил, ще го хванат. После може да се присъедини към затворническия синдикат.

И как ще го хванат. Оръжията подлежат на проверка преди началото на снимките...

Само да отбележа, че Болдуин, освен главен актьор, е бил и съпродуцент на филма. Т. е. отговорността за всичко, което става на площадката, за подбора на хора и техника е и на него. Естествено с много пари се купува всичко, сега ще видим как ще се окаже, че виновни няма

и дай да обвиняваме Болдуин... Яка логика имаш

Ако не беше богат, вече щяха да са го тикнали в затвора. Стига сте го жалили този убиец .

Баси простия селяк си.

Е то ако има куршум, няма къде да го скрият.

На снимката жената има много силно позитивно и интелигентно излъчване. Има нещо гнило в Дания.

Аз само да попитам нещо…докога Холивуд ще придължават да заливат света с продукции, в които преобладава насилието, псувните, използването на оръжие и прочие ? Ако спрат с тези сцени, няма да има и инциденти от този вид. Не на оръжието в филмите!!!

Спокойно, тези извратеняци ще ползват случката като сюжет. Който им гледа буламачите да им мисли. Ех този криво разбран Станиславски.

ти май не си гледал руско или френско кино а? Все холивуд са ви виновни на вас малоумниците. А иначе не ревете така за чалгата в България. Предпочитате 14 15 годишни момиченца да се обличат и да се държат като курви... нали така педофили мръсни

Между чалга и холивудски буламач разлика няма.

И кои са тия филми в последно време, които заливат света с псувни? Тук-таме някой = масово по филмите вече не пушат - че било вредно. Не псуват - че било вредно за подрастващите да се учат. Не показват голи женски гърди - щото нали феминистките реват, а и мамите пищят "децата, децата, това да не е порно!". Дори вече и фалшива кръв няма, а само некви компютърни червеникави ОБЛАЦИ. А едно време всички тия неща ги имаше във всеки екшън. Сега няма такива. Много рядко някой филм, и то свързан с огромен "хайп" - каква радост беше, че Дедпул бил с рейтинг Р за псувни и насилие ... а то нищо особено де, ама до там я докараха, че вече се набляга ако ги има тия неща във филма. И определено НЕ ЗАЛИВАТ пазара. Точно щото поради някаква причина убедиха пазара, че яма нужда от бой, секс и сръбска музика.