Болдуин питал: Кой ми даде "горещ" пистолет?

Оръжейник работил преди години с него казва, че актьорът държи на безопасността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз само да попитам нещо…докога Холивуд ще придължават да заливат света с продукции, в които преобладава насилието, псувните, използването на оръжие и прочие ? Ако спрат с тези сцени, няма да има и инциденти от този вид. Не на оръжието в филмите!!!

На снимката жената има много силно позитивно и интелигентно излъчване. Има нещо гнило в Дания.

Спокойно, тези извратеняци ще ползват случката като сюжет. Който им гледа буламачите да им мисли. Ех този криво разбран Станиславски.

Е то ако има куршум, няма къде да го скрият.

Ако не беше богат, вече щяха да са го тикнали в затвора. Стига сте го жалили този убиец .

Баси простия селяк си.

ти май не си гледал руско или френско кино а? Все холивуд са ви виновни на вас малоумниците. А иначе не ревете така за чалгата в България. Предпочитате 14 15 годишни момиченца да се обличат и да се държат като курви... нали така педофили мръсни

Само да отбележа, че Болдуин, освен главен актьор, е бил и съпродуцент на филма. Т. е. отговорността за всичко, което става на площадката, за подбора на хора и техника е и на него. Естествено с много пари се купува всичко, сега ще видим как ще се окаже, че виновни няма

и дай да обвиняваме Болдуин... Яка логика имаш

В американските медии пишат, че асистент режисьорът му е дал оръжието с думите, че то не е заредено (cold gun). Предишният ден голяма част от техническият екип е напуснал заради оплаквания от дълъг работен ден и несъответстващо заплащане. Тези хора са били членове на профсъюза. Новите, които са поели работата в деня на инцидента, не са били членовр на синдиката. Всичко това се случва на фона на готвеща се стачка на техн.персонал в киното. Дали някой просто не е искал ей тъй да си отмъсти за лошите работни условия?

И кои са тия филми в последно време, които заливат света с псувни? Тук-таме някой = масово по филмите вече не пушат - че било вредно. Не псуват - че било вредно за подрастващите да се учат. Не показват голи женски гърди - щото нали феминистките реват, а и мамите пищят "децата, децата, това да не е порно!". Дори вече и фалшива кръв няма, а само некви компютърни червеникави ОБЛАЦИ. А едно време всички тия неща ги имаше във всеки екшън. Сега няма такива. Много рядко някой филм, и то свързан с огромен "хайп" - каква радост беше, че Дедпул бил с рейтинг Р за псувни и насилие ... а то нищо особено де, ама до там я докараха, че вече се набляга ако ги има тия неща във филма. И определено НЕ ЗАЛИВАТ пазара. Точно щото поради някаква причина убедиха пазара, че яма нужда от бой, секс и сръбска музика.

В боравенето с оръжие има две основни правила.Не се насочва към човек и не заредена пушка гърми веднъж на 100 години.

Дори и да не е виновен, реално той я е убил, ако е съвестен човек цял живот ще му тежи на съвестта. Жената все пак май е и млада на 35 години с малко дете.

Започнаха артистичните изпълнения. Човек сaм носи отговорност за действията си. Да е проверил какво му дават. Mога да му кажа да се хвърли под влак с висока скорост, например. Плащане, братко, плащане, че си е убийство.

Всеки проверява сам изправността на оръжието, с което борави. Тогава може да крещи - Кой ми даде горещ пистолет ?

Бай Ставри ще ти каже.

Този Болдуин служил ли е някога в армията ? Или само гърми с газови пищофи по снимачните площадки ... Някой път и незаредена пушка гръмва

който и да го е направил, ще го хванат. После може да се присъедини към затворническия синдикат.

Ето затова внесахме предложение в НС да се отнеме оръжието на ГЕШЕВ и да му се даде воден пистолет Ще вземе да го нападне някой и после като го застреля ние трябва да плащаме кръвнината

Братята Болдуин и "съвест" са две взаимно изключващи се неща.

Жена е главният оръжейник на филма. Нова в професията с едва една продукция зад гърба си (пак уестърн с Ник Кейдж). В интервю по повод предишния филма е казала, че е несигурна как ще се справи, но минало гладко. Е, този път "пушката" гръмна.

Най- опасната работа се оказа дадена на украинското момиче Галина… отишла е там да заработи нещо и загина така нелепо! Никаква Халина не е.

Много хубаво не е на хубаво ... Та и с Болдуин така

И как ще го хванат. Оръжията подлежат на проверка преди началото на снимките...

Вече нямат специалисти там- стана неизгодно и компромисно да се работи. Сега тук в Бояна се правят по- класните продукции от топ професионалисти! Но за Бояна трябва да имаш май повечко пари. Алек е съвсем скъсан с бюджета.

Болдуин сигурно е бил пиян

Точно Халина си е. Вижте й профила в инстаграм - пише си Halina! И други украинки познавам с името Халина!

Чета анализите, експертизите и съветите на форумните бг специалисти и си мисля - Боже как си допуснал толкова много тъпота на тази незначителна територийка.

Аз, като много тъпа, да попитам: истинските куршуми не се ли различават от халосните? Защото чета, че не се знае какъв е бил куршума. Тамошните полицаи не могат ли да го познаят?!? Защото, ако не правят разлика между двата вида...

При халосния патрон липсва куршума, най-просто казано.

Артистите са дегенерати, кукли на конци, те нямат самоличност, защото са я загубили покрай работата си. От хилядолетия са използвани от властта като лакмус за обществените настроения и за промиване съзнанието на хората.

Между чалга и холивудски буламач разлика няма.

Сцената е била такава, професоре, напъни повечко гънки, за да се сетиш.

До Яна Не разбра иронията ми, нали?

Едно е сигурно,изтрещялите американците ще завършат филма и ще избият рибата по гледания !!! Може би?