Бориса Тютюнджиева: Не съм с Андрей заради пари

Бориса Тютюнджиева е категорична пред "Блясък", че не финансов интерес е причината да излиза с тв продуцента Андрей Арнаудов.

Обратно в новината

Коментари - Бориса Тютюнджиева: Не съм с Андрей заради пари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно!Ако не им пишат имената никога нема да рзбера,коя коя е!Те са лато излети от един и същи калъп,толкова са еднакви.Доктора който ги е туниннговал,явно няма въображение или не може повече.

тая освен с дебели устни и гърди, друго не виждам по нея. Апропо, те пък не са нейните, нали така - силиконче. Тоя Андрейчо тъй не можа да си намери свястно момиче.

Добре, добре ! Определено хубавите и' сесии са във визията на брюнетка.

тая ли се фукаше че опукала барби -то

Разбира се!Ти си изкарваш достатъчно и неговите пари не те интересуват. Това ви е редовна реплика.До сега една да си е признала,че е с някой за пари-НЕ.

Вярваме ти, че не си с него заради парите му, а защото пича е Аполон и супер красавец.

Мен ме кефи щото макар и пълна има самочувствие и не се стяга. Много жени на нейно място биха се сдухали. Само гласа не и харесвам като на робокоп..ама ко

Каза гигантската жена.

естествено,че не е заради парите -тя има в пъти повече от него .Е,отмама и тати ,ама пак е нещо

Аз съм просто футболистче. Тази мен дали ще ме хареса??

не мога да разбера защо той досега не е бил с една по-обикновено изглеждаща жена, извън средите на шоу бизнеса и не е могъл да създаде трайна връзка. С бившата му жена - сръбската говорителка като се раздели, не помня дали имаха дете, ама тя май и него завлече в Сърбия. Та сега на Андрейчо какво му остава? Манекенките са скъпо удоволствие, но поне имат акъл :)

Андрей пак бива, ами другият, дето пуснал едни бради като махараджа, само и само да изглежда дърт до леля си...

защо ли никой от тези които са писали долу не вярва на простотиите които ръси тая

Има проститутки, които го правят от любов към професията, но клиентите винаги си плащат от любов към коректността..

А бе , ПАК ЩЕ СИ ПОПИТАМ АЗ ! Тази освен да чупи стойки и фалоси и да се инжектира, където се сети, аджеба нещо друго работи ли ?

Тая ми изглежда доста тунингована. Не че нещо, но трябва да спестява за след някоя друга година.

не заради пари разбира се. От любов ...към парите

Божке, на какво си се направила бе девойко, предишният тунинг ти седеше по-добре... ужас

че то си е ясно - бориса отдавна е пленена от красотата на андрейчо, тя си е принципна- изобщо не се интересува от големината на портмонето му - факт, винаги си избира красиви и бедни любовници

Мерси за инфото - веднага си го местя в другия крачол.

Ами ела насам - ние сме няколкодесетки хиляди и все ще те караме да се усмихваш и чувстваш добре, за да стоиш сред нас. И ти вярваме - никакъв груб материализъм! Душата е важна, човекът, не портфейлът и очилата! Както е казал Максим Пешков, выдаюшчий советский писатель, известен вам като Максим Горки, "Човек - звучи гордо, а балерина - голо"!

А бе тая колко пластични операции има на фейса, не сЪ ли умори да си сменя мордата, гаче ли латексови маски носи... На две снимки не я видях да изглежда с еднакво. Дали след всяка операция си сменя личната карта, а...?

Ами като тежи 80 кила каквото и да прави полза няма. Една липосукция сякаш вече е наложителна.

Днес болшинството се научиха да приказват и да хвърлят външни ефекти,зад които стои фалш и лъжа.И Бориса е част от това болшинство.А с толкова много тунинг по физиономията и тялото си е срамно да се показва и да демонстрира самочувствие без покритие както за външността й,така и за умствените й заложби.Не зная кой харесва тунингованите жени,но мен ме е гнус даже да ги гледам

Това как да се разбира? Че не си с него заради това, че няма достатъчно пари или че си с него не заради парите?

е как? тя е духовно обвързана, каза поета. п.с. жена съм и нищо материално не ми е чуждо. само не казвайте на Андрейййй...

Толкова безличва - смениш и грима и става друг човек. Много незапомнящи се черти.

Аз и вярвам, тя грозна и той грозен, лика-прилика. Сама не се седи ей....

Андрей е страшен в леглото. Бориса наистина не е заради парите му, аз й вярвам.

Бориса,миличка,щом не си с Андрей за парите му,защо му ги харчиш? Той не е толкова глупав,че да не знае как изглежда и дали би имал шанс с такава като теб без пари.

Всички знаем че си за пари и не си само ти ами и всички по-привлекателни жени с по-невзрачни на външен вид мъже,но в крайна сметка и не ни пука чак пък толкова дали Бориса е с Андрей за пари или не дишай спокойно.

Айде стига лакардии. Заради черните му очи си с него...

Големи песимисти сте. Тя, любовта, и по такива хора ходи, и те имат сърце и душа.

Какви хора?

Е тая ако не е с тоя сопол заради пари, значи е супер проста бе! Аз не вервам да има чак па толко прости!

Е, те за това признание ще те позлатя, муцка. Николета да се готви за извънредни часове, че ще имам допълнителни разходи.

Сложете табелка "Пази се от боята!" Много груба шпакловка бе!

Няма как да си хване безизвестен беден идеалист, защото не и е такава средата, ако вие сте си избрали такива мъже-не сте имали богат избор, кой ви е виновен!

Тоя мишок Андрей може и да има малко повече пари, но трудно може да мине за стойностен мъж.

Страшно й завиждам, че е с най-надарения български мъж Андрей!

то всички сме така ве боби!нашите жени ,ни вземат, не заради интереси,изгода била тя лична,финансова,соцялна,професионална,те ни вземат заради нашето голямо сърце,чувството ни за хумор,благия характер,уважението което получават,сигурността, когато погледнат одухотворените ни очи!затова в страната има толкова много любов и доживотни бракове,пък за изневери дума да не става::)лично за мене ,ти си само едно лице,което е сложено и представя модерния дух на българските псевдо жени.

Специално твоята трябва да те е взела заради правописа ти...

прав/а си.правописът е ужасен.

Както сай наклепала с това червило - прилича на Жокера !

На тия кифли няма ли кой да им каже да не си отварят устата за говорене, защото много се излагат. По-добре е за тази да замълчи и да я сметнат за тъпа, отколкото да проговори и да разсее всички съмнения. Не е за пари - само за парцалки, екскурзии, кола и телефон и една съмнителна слава.

Тази себе си ли се опитва да убеди ;) Да продължава да си го повтаря, може накрая да си повярва.

ЗА КАКВО СИ С НЕГО МИЛО ДЕТЕ, ЗА ОГРОМНИТЕ МУ ОЧИЛА,БЪРЗАЙ ИНАК ВЛАКА ОТМИНАВА, А ТИ СЕ ВРЧЪЩАШ ПЪРВИ КЛАС !!!!!