Британската кралица няма да гледа интервюто на Опра с Хари и Меган

Часове преди това по Би Би Си ще бъде излъчено послание на Елизабет Втора по повод на Деня на Общността на нациите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави са от движението "Република"! "Тази гнила монархия, трябва да си отиде", тов са търтий, раждат се и умират търтий!

Права е кралицата, няма да гледа бръщолевенията на тези готованковци.

"Интервю с херцога и херцогинята на Съсекс"... Да, ама не...нали си захвърлиха титлите? Не щат да поемат задължения като членове на кралското семество...ама биберона да не спира да пуска. Сега защо реват, че са им спрели кранчето и не им дават пари ? Госпожата пък реве, че си била зарязала кариерата и т.н. То пък една кариера, кой я беше чувал преди да се заговори за нея, че излизала с Хари ? Такива като нея в Холивуд на килограм... Айде стига сте ни занимавали с тези мрънкалници. Да си член на което и да е семейство означава да се съобразяваш с него, не само да се съобразяват с теб. И да не развяваш оаканите гащи по телевиите...Сега кат не знаете да целувате ръка...ще целувате нещо друго.

Ами тя не си говори със своето семейство. Нейното семейство предупреждаваше Хари за характера й. Сега ще скара Хари и с неговото семейство. Просто нямам думи за нея!!!

Те много жени така правят. Започват да работят, за да отделят съпруга си от неговите роднини.

Какво има да му гледа? как се гевезят орангутан и шимпанзе ли? Отдавна не ходи на зоологическа градина, няма достатъчно солетки за всички любимци.

На Меган и е спукана работата. Та даже и децата и ще вземат. Тя да не си въобразява, че някой ще застане срещу английската корона за да я защитава защото е глупава и нагла до безумие.

Девойката целунала принца и той се превърнал в жаба:)

Тя отдавна не е девойка, разведена е!

Много е проста тая петоразрядна актриска. Но и Хари да му се чудиш какъв льольо излезе, та се оставя една златотърсачка да го води за носа. И какво? Сега заради простата си жена ще плюе по тези, които до вчера са му давали опора и обич ли? Мухльо!

Тея, дето убиха майка му. И искат сега да убият жена му.

няма да го гледа, само ще го слуша...

Меган - майка тъмнокожа и баща от руски произход. Опасна комбинация. Хари, за съжаление, няма шанс:(

А Филип дали ще гледа ?

И аз порно не гледам .

Си вързах маратонките. Какво ни интересуват тези бре?

Това е голям проблем. Ние сме най-добрите.

Голям кралски праз

Знаеш ли какво ми каза твоят близък току-що. Да ти млъкна и да ти мълча до гроб. Каза, че само това те оправя теб. От нас оттук нататък ни вопъл, ни стон. А ти ще си се оправяш както си се оправяла до сега. В това няма нищо лошо. Уверих се, че съветът на близкия ти е много правилен. На такава брада, такъв бръснар

Няма се учудя ако тръгне по негърската нотка. То сега блацк ливес маттер.

Това момиче само си е виновно за състоянието в което изпадна.Не я приемат никъде,защото тя самата не знае какво иска.Вечна в разкрачено положение.Нито с белите е бяла,нито с черните е черна,неуспяла актриса с претенции за Оскар,реши да става кралска особа,ама не иска да и казват какво да прави.Не иска внимание,преследвали ли я,оплювали я,а в момента в който никой не се интересува от нея,надава вой до бога.Не искам да работя за кралското семейство,ама ако може да си ползвам всички привилегии,които ми дава принадлежнстта към него.Няма как да и се получи.Има правила и като не ти отърва стой си в Америка и не ни занимавай със себе си.

Американците всичко обръщат в пари ..глупав глупав Хари

Ясно е че по американски Меган иска да реализира Пари от това си семейство, щото тоя стандарт как се подържа, а Хари наистина е преживял тежко нещата окола майка си и тази лисица черпи девиденти..да , отиват си по някакъв начин но защо Меган тихо и кротко и Той не си вадят парите като всички нормални хора..ама дали това искт

На Мегън мотивите са в зелен цвят, но Харито що така си отряза пътя назад. То е ясно, че туй чудо ще го изцеди колкото може и после ще открие непреодолими различия помежду им. А и закара децата в Америка щото иначе трябва да останат при баща си. А там ще наддаде вой до небесата, че е била принудена , насилена, излъгана и прочие да подпише

Нагла Меган да вгорчи дългото и успешно можи да се каже царуване на Елизабет 2..Много нещо ми опротивя тази типична меркантилна американка

Абсолютно! Такова меркантилно и нахално същество не съм очаквала, че може да съществува. Жалко за Хари, много ми беше симпатичен

Ми то и аз няма да го гледам....

и аз също

И аз няма да го гледам

То няма много за гледане, но ще слуша внимателно и ще го прослушва докато улови всеки детайл.

Хари май намеква, че не иска да го убият като майка му...

....от тази новина. Чак го преместих...............

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си! Не губите нищо да опитате, ако не ви хареса винаги може просто да спрете да го използвате.

Кралицата е мъдра жена и е преживяла какво ли не. Меган е тъпа, а Хари се очакваше да е по-умен, все пак знае от семейната история за Едуард - негов прачичо, който се отказва от трона и семейството. Той никога не е приет обратно като член на семейството и до края на живота си е принуден да проси пари, за да съществува., живее тежко и страда от липсата на близките си. Не е допускан до семейни прояви като сватби, кръщенета и т.н. Поне неговата жена - Уолис Симпсън - макар и разведена е била наченета и отлично образована жена. Докато Меган е една актриса - да, добре изглеждаща, но невъзпитана, необразована и невъзприемаща, абе просто глупава жена. Това което Харито още не е схванал е, че път назад няма. Който е предал кралското семейство никога повече няма да се върне в него. Сега е още влюбен, но с годините ще му става все по-тежко и по-тежко и ще бъде все по-самотен. И всичко това заради един парцал - без извинение.

Буля В. От МД е още по...

Разбрахме. И не иска път обратно.

Много си загрижен,Да не ти Баба.

Убаво. Ама кво ги интересува хората това? Защо абите ток и ресурси да пишете нищо незначещи неща?

А ти що си тука тогава, че и коменарите си дошъл да видиш

Тя ли няма да гледа лисицата

Задължения към теб, простачке. Само към детето си

Къч...къч. Не ми пука за теб

Буля Ваня може всички тук да вярват, но аз не

Стига с тези маловажни неща...вижте златните картини на Станко Гочев...преди да ги е хвърлил...в Лувъра...

Хвърли си мацаниците в селския кенеф и спри да спамиш.

Пък ще го гледам

няма да го гледаме.

На мястото на кралицата няма да гледам простотиите на глупавата Мегън. Ясно е, че ще плюе, подробности не са нужни. Когато се жениш за принц, трябва да си наясно, че с облагите и известността, имаш и задължения. Ти ставаш публична личност и за теб важат някои правила. И ако искаш да ги пристъпиш, трябва да го правиш умно и аргументирано. Т.е. нужен е инте.ект. А не елементарно сметкаджийство, егоизъм и злоба. Дъщеря, която плюе така на родител, за човек не става, камо ли за кралска особа и аристократ. Тази простачка ще вземе пари и ще остани в историята като някакво гнусно леке. Защото е леке и простачка.

Колко си отвратителен.

.

Голям праз!

Кралица в XXI век !

и аз няма да го гледам.

Все ни е тая. И то от доста отдавна

и на нас

Никога не съм се съмнявала, че кралицата е интелигентна жена

И срама нямаш.

Сами са си виновни от Бъкингам. Решиха да са в крак с местното население (всякакви мангусти) и да допуснат в "двора" чернячка. Помните какви тържества, какво нещо беше. На свадбата беше аристоктат, мангуста, аристократ, мангуста... Когато и да изтрепат кралското семейство, все ще е късно. Това са едни убийци, грабители и тирани. От къде са им парите - Индия, Африка, Америка. Иначе маниери и милосърдие. Лицемери мръсни. Успех мургавелке!!!

Само да ви кажа, че подобен пост, в която и да атлантическа диржава, със свобода на словото, щеще да я клъцнат. Има още да се учим българите на евро-атлантическо лицемерие.

Цигането както е тръгнало ще катострофира в някой тунел! Баба Бети беше достатъчно ясна като ги натири отвъд океана и го накара Хари да се откаже от престола! Няма да допуснат и минимален шанс цигане да ръководи Империята!

Хари си е натирен в сърцето и още от раждането си. Тя не позволи да се изнесат резултатите от ДНК теста му, но само сляп не вижда, че е син на коняра на Даяна Д.Хюит.

ще кажат, че Уилям спеше с най-добрата приятелка на Кейт и американаска медия ги излови

и не е само тя била пичът си кръшка дворът го покрива в пресата лошото момче е Хари пишете за него

Какво да прави момчето, като Кейти е се бременна, а приятелките й не са и са винаги наблизо?

Аз мисля, че е по-добре да не го гледа. Те нямат нужда от нея.

оправия с тях няма. Хари е обсебен от нея. Не може да й влияе. Това неговата характеро патия . От преди да се ожени, се виждаше, че има нещо. Тя го командва и ще го командва, ако той не се осъзнае. Браво на Кралица та, че го отлъчи със семейството му от кралския двор. Не съм монархист ,но все пак, GB е кралство и трябва да се спазват и задължения. Кралицата не би говорила лошо за Хари и семейство ,ако не бе поведението на Меган Маркъл. Меган си го е търсела ,за да има оправдание зда поводението си и това интервю. От както се пише за нея,си личи ,че иска Хари само за нея. И не иска никой от другите. За да продължи зда го обсебва. Това е нейната характеро патия. Много ми е болно, защото имам много близък с подобен пролем. Говори се за домашно насилие. За мен това е домашно насилие,причинено от жена. Лошото е , че той не иска да спори с жена си. И се примирява с всичко. Осъзнайте се ,Хари и подобни.

Това, което някои правят е лошо и ще бъдат наказани. Да очерняш едни в името на други, да жертваш едни в името на други, да окаляш едни в името на други и да петниш едни в името на други. ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ НЯМА ИЗВИНЕНИЕ. Съжалявам, но аз пък познавам много добре психиката на такива хора

тях...

леле горката кралица ако не беше вашата защита щеше да страда страда

Имаше нещо да ми кажеш, да ми го беше казала лично. Страхливците седят зад компютъра. Не съм забранила на този твой близък да идва у вас. Напротив карала съм го лично да идва. Но той е отвратен от теб. Не упражнявам никакво насилие и не изпитвам вина към човек като теб, способен на толкова лоши постъпки. Не живей във филмите си и не ми казвай дали да се осъзнавам или не. Ти за мен не си майка

КУ КУ !!!

Да, това си е сериозно психическо отклонение и ако не се лекува овреме последствията могат да бъдат много лоши.

Защо всеки ден ДИР публикува новина за кралското семейство под някаква форма?

Дремат ми на...

Абе тоя дръгел още ли е жива?

Жива е

Когато си Цар или Царица, Крал или Кларица е НОРМАЛНО да се съобразяваш! Ето защо е хубаво да знаеш за кого омъжваш или жениш! Както казваше дядо :Вземи си крава от твоето село не от съседното! Който разбрал разбрал! Който се загнал Засетнал! Да си с частица черна кръв не те прави по равен от другине! Аман от афро тъпотии! Издигнали се и почнали да свинят!

Браво на твоя мъж, че си е взел КРАВА от неговото село

Открийте грешките. Аз намерих четири. Желая ви успех.

Добре се посмях - Кларица, засетнал и т.н. и накрая - свинят, това пък какво трябва да означава. Ама ще оправим кралския двор с крави от нашето село.