Британският принц Едуард и съпругата му Софи ще посетят България

Негово Кралско Височество принц Едуард - граф на Уесекс, и трети син на кралица Елизабет II и принц Филип, и съпругата му Софи ще бъдат на официално посещение в България на 23 и 24 юни тази година, съобщиха от британското посолство.

Обратно в новината

Коментари - Британският принц Едуард и съпругата му Софи ще посетят България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много съм щастлива, че британски принц пак ще посети милото ни отечество. И то с високо благородна цел. Както всички цели на британското кралско семейство. Ще бъда особено щастлива, ако височайшият ни президент го доведе в ПЛОВДИВ- В КВ. СТОЛИПИНОВО или в ШЕКЕР МАХАЛА. Да му покажат етнически танци и обичаи и как щастливо си живеят като в комуна- обгрижвани от ЕРЕПЕ-ТА ВИК-та и тем подобни. ПРЕДЛАГАМ - ЗА ТОВА ПОСЕЩЕНИЕ - ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ЕДНО ПОЧИСТВАНЕ ПОД ПРИЗИВА - ДА ИЗЧИСТИМ СТОЛИПИНОВО И ДРУГИТЕ МАХАЛИ ЗА 1 / ЕДНА СЕДМИЦА /. Но за ефект - да участват само граждани, които не живеят в тези квартали, а на местните жители да бъде подсигурен еднодедмичен СПА-КУРОРТ В АНГЛИЯ , за да не ги травмираме с шума и миризмите от почистването.

Tия пък кои са и за какво се борят? Aбе я смажете гилотината!

Tоя е деветата дупка на кавала. Tъртеи.

англия - нашият наj-омразен враг. Bсичките ни беди и национални катастрофи бяха благодарение на "великата" империя. гадове.

дядовците на нашите червени барони, графове и принцове са спали с добитака в кошарите, но това не пречи на внуците им да се афишират като българския елит. елит, които, макар че ограби балгарския народ до шушка и е баснословно богат все още мирише на чесън, тор и животни и има маниери на парвобитния човек. аристократ се става не с кражба, а със труд, ум и вазпитание в течение на векове, което е точно противоположното на балгарския комуняшки "елит", при които дебелащината, безпардонността, простащината, наглостта,... са водещи.

браво!точно така! аристократизам се гради с векове от хора с потекло,а не за 70 години от селски бандити,които са унищожили частната собственост и продалжават да грабят без да саздават! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хм, настръхвам, когато някакви благотворители така показно се лепят и досаждат на младежите и "най-уязвимата част от обществото". В Библията пише, когато даваш "нека лявата ръка да не знае, какво прави дясната". А какво всъщност правят и какво искат тези хора?

Някви търтеи и сноби.

Търтеи са, ама не са сноби :-)

Голям праз!

SPOT ON,mate!!

Стига с тия цигани - във всяка държава може да намериш някакви зловещи гета пълни с утрепани хора, но да тръгнеш да представяш държавата само с тях - е тук нещо намирисва, не знам какъв ви е проблема в Англия, но дрънчите на кухо...

WELL DONE! THIS IS A GREAT STEP AHEAD!!!

До тогава Плевнелиев ще е в оставка вече.

Типично за "бананова" Република, каквато е България и нейните безнадеждни управници.

синекурни срещи. резултати - разходи, плащани от нас, данъкоплаците

като за начало на срещата Плевналиев да им обясни, че като идват техните компании да правят бизнес в България да не се правят на цигани, ами да дават същите заплати на българите, каквито дават в Англия, защото ние сме не по-малко работливи и талантливи.

Колко сме умни и работливи личи от драскачите тук затова и управниците са ни такивал Те са едни от вас.

я отиди по чждите форуми, и там се пишат същите простотии. Xората са еднакво прости навсякъде по света.

ху дъ фък из принц филип и прочее сволоч?

Айде стига с тия принцове в 21-ви век. Да не сме в приказките.

Принцове,принцеси-ПАРАЗИТИ!

Интерсно, че страните, в които има принцове и принцеси, народът живее много по-добре. Но ти си доста тъп и не се сещаш защо? Ами защото са умни и управляват добре държавите си. За това. А комунистите са тъпи и правят държавите си на кенефи. След това се търкалят в собствените си лайна с десетилетия, докато накрая се съберат достатъчно и достатъчно силни хора, за да изринат лайната заедно с тях. Ето това е по въпроса за принцовете и принцесите. Оказва се, че за всички с изключение на свинете тези особи са полезни и държавите им са устроени по прекрасен начин за хората, които живеят там. Ад ли те е? Е, това е положението. Генът е ген. Би трябвало да си го търпим, а не да мърсим около нас с фекалии и комунизъм.

Леле, какъв речник От този постинг мирише дори и през Интернет! Определено не го е писал благороден човек, а някой от низшето съсловие. принцовете едва ли ще оценят това.

Май много ти идат приказките,време е да пораснеш... От кореняци лондончани на по 50-60 години знам,че Лондон в момента е помийна яма в която те не искат да живеят...Така,че не ми се превъзнасяй по монархии!

Congratulations,my dear!Very true and well stated as Monarchy preserves all traditions unspoiled ,brings a lot of business investments,tourists and creates numerous job vacancies! Monarchy is not a burden!Monarchy makes people proud and happy to live in their country!Monarchy means continuous prosperity and progress!

истината е, че след френската революция монарсите се уплашиха яко, да не би и на тях да им хвръкнат зелките. затова дадоха на народа малко привилегии, понапечатаха парици и ето сега са щастливи търтеи.

Доколкото разбирам и те са се насочили към Факултето и Столипиново - много тенденциозно спрямо туземното, малцинствено, българско население - защо дискриминират българите и обръщат повече внимание на циганското мнозинството - на това в тяхната държава му викат расизъм.

Като заживееш в коптор, станеш неграмотен, не ти стигат парите да си купиш лаптоп и да си платиш интернета, като си изоставиш децата, принцът ще дойде при тебе. Такъв ли искаш да бъдеш?

Манго отдавна не живее така...Той по Европата ходи и дой социални системи.

Този е преднамерения имидж на България в Европа - на копторите и безпаричието - само това показват по БиБиСи - миналата година Майкъл Пейлин имаше една поредица 'Новата Европа' - показа как варим ракия, бялото братство на Дънов и Столипиново с каруците, даже Румъния представи в по-цивилизована светлина с манастири и спа-центрове - отпратка You Tube - New Europe - Michael Palin. Миналата седмица по Newsnight пак само беззъби циганки и сополиви циганета показваха цял час и сплашваха африканците тук - не знам дали коментарът ти щеше да е същия ако те сложат под един знаменател с твоето описание! Сега пак ще доразвиват същата тема като дойдат тези двамата - това ли е образът на България, който очевидно защитаваш!