Бургаски пожарникари с фотосесия с кауза: Не изхвърляйте домашните си любимци

Огнеборците не мислят да последват примера на австралийците и да направят по-провокативен календар

Обратно в новината

Коментари - Бургаски пожарникари с фотосесия с кауза: Не изхвърляйте домашните си любимци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по кофите, вие за един любимец! Мойто мило любимче си отиде в средата на ноември и още не можем да си го прежалим - от бебенце та чак до края и си угасна пак в ръцете ни. Още е някакси пусто и неприятно тихо, но не сме готови за ново, а явно трябва. Никой човек не може да даде такава безкористна любов като тях, камо ли българин.

Направи ми впечетление че пожарникаря нямал куче ами що не си осинови.???????????

Няма ли да наравят някакъв календар по-провокативен и пак с кученца? А със събраните пари да си купят нови маркучи, защото при един пожар на 19 етаж се оказа, че имат здрави маркучи само до 10 етаж, а оттам нагоре всичките им маркучи бяха скъсани и стана водно чудо в блока?

Ами купи бе, говньо. Още повече, че вътрешните ти кранове по етажите на блока ОЧЕВАДНО не работят а пък и от години сте им откраднали оборудването.

вътрешната инсталация е била приета в това състояние от комисия на пожарната, за да получи блока разрешение да се обитава. Автоматизираната противопожарна система никога не е тествана а има само някакъв датчик , който никога не е работил а верочтно не е свързан никаде. А как разбра, че съм говньо, аз ползвам тоалетна хартия ?!

...била...никога не е тествана...някакъв...вероятно... Предложете на момчетата освен маркучи да си купуват каски, облекло, а защо не и за противопожарни автомобили ?! А между другото купихте ли си благотворителният календар...не, нали ?!

кога ще ги стигнем австралийските пожарникари....

Само пълен глупак може да си зареже кучето. Те са толкова верни на стопанте си, че дори са готови да си рискуват живота за тях.

Кучетата ги зарязват , защото повече не могат да живеят с такива стопани.

Здравейте! Как може да бъде закупен този календар например от Силистра. Благодаря

Община Бургас, ако са останали

Пожарната е единствената служба, на която все още човек може да има доверие.

Супер са! Много са готини!

Браво,много мьжко и интелигентно решение.

австралийците (от които доста безфантазийно е копирана идеята) показваха своите собствени котета. тези, коит гледат не заради плаката.

И все пак австралийците хващат повече окото ...

Куче може да имаш ако имаш прекалено МНОГО свободно място.. Освен това, кучето НЕ трябва да влиза, там където СПЯТ хората.. Щото се пълнят с бълхи и ЗАРАЗИ, докато обикалят по поляни и треви.. Децата в училище УЧАТ за Кучешката тения, как може да се разболеят.. Отделно от това, кучета вдига много ШУМ..

Като чета и ми става и се смея на глупостите ти! Нещо за грижа за животните да си чул, качествена храна, посещения при ветеринара,, не разбира се! Ганьо знае да си върже кучето на верига и да му хвърля хляб. Когато се грижиш добре за куче или котка, няма да има нито бълхи, нито други проблеми. Но как да очаквам смислен отговор от човек който най-вероятно не ходи себе си да прегледа!?

Вече не важат приказките на пожарникари.

Пичовете са взели по 100 кинта за снимките на Частна Фирма . Ще ги Декларират ли в НАП ?

Трябва и Лекарите от Бърза Помощ , и Армията , да си вземат Кучета и да спят с тях . Много голяма Глупост - Хората Умират , а Америка за България ни Пръца - деца умират от РАК - има ДМС за тях . ДПМ и Пожарникарите участвали в тази Холивудска Партийка на ДБ .

Тъпанар абсолютен

Само помияри и помиярски лайна навсякъде! Толкова деца има по домовете, те се снимат с помияри

Ами питай животните дето са ги народили тези деца и са ги хвърлили в домовете. Питай смрадливите гъзове на жълтите павета защо има толкова деца в домовете. или дай да си го изкараме на кучетата, щото те могат да мислят като правят кученца. Айде да не бъркаме едното с другото.

да ти кажа нещата са сходни. Кастрацията в София почна през 1999, до сега трябваше всичко отдавна да е приключило. ОБАЧЕ същите тъмнозелени ги развъждат в 'махалите', и това е публична тайна.

Браво момчета! Вие сте благородници в униформи. Ето от такива новини има нужда българското общество. Такива дела създават една нация. Всички шапки долу!

И да си вземат кученцата вкъщи. Моля.

Браво! Инициативата е прекрасна, а и така се популяризира професията на пожарникарите! Прекрасни и човечни хора!

Респект!

Взимам кученцето заедно със пожарникаря.

Браво. Добра идея за благородна кауза. Ако не си сигурен, че можеш да се грижиш за домашен любимц, не си взимай. Има много отговорности при отглеждането на домашен любимец. За съжаление много хора не го осъзнават.

Тези са най-добрите "майстори" в ремонта. 1 ден "работят" и 2 дена заработват като плочкаджии. За да попаднете в този отбран отбор от селяндури се плаща до 10 хиляди лева за "назначение". по тази причина са и така ларж, всеки животновъд е свързан с родното си село, от където се е домъкнал в "градо" за да е елитен като тиквата пожарогасител.

омри ф пликче!

Ти па си много убав-завиждай

възможно е и да е така в момента. последно ги гледах преди 15-20 години в действие, по време на пожар в болница. да ти кажа, ако са подобни хора, въобще не ме интересува с какво си докарват някой друг лев отгоре - предполагам не е за майбах, а за да живеят малко по-добре.