Бургаски пожарникари с фотосесия с кауза: Не изхвърляйте домашните си любимци

Огнеборците не мислят да последват примера на австралийците и да направят по-провокативен календар

Обратно в новината

Коментари - Бургаски пожарникари с фотосесия с кауза: Не изхвърляйте домашните си любимци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези са най-добрите "майстори" в ремонта. 1 ден "работят" и 2 дена заработват като плочкаджии. За да попаднете в този отбран отбор от селяндури се плаща до 10 хиляди лева за "назначение". по тази причина са и така ларж, всеки животновъд е свързан с родното си село, от където се е домъкнал в "градо" за да е елитен като тиквата пожарогасител.

Браво. Добра идея за благородна кауза. Ако не си сигурен, че можеш да се грижиш за домашен любимц, не си взимай. Има много отговорности при отглеждането на домашен любимец. За съжаление много хора не го осъзнават.

омри ф пликче!

Взимам кученцето заедно със пожарникаря.

Респект!

Браво! Инициативата е прекрасна, а и така се популяризира професията на пожарникарите! Прекрасни и човечни хора!

Браво момчета! Вие сте благородници в униформи. Ето от такива новини има нужда българското общество. Такива дела създават една нация. Всички шапки долу!

Ти па си много убав-завиждай

И да си вземат кученцата вкъщи. Моля.

Само помияри и помиярски лайна навсякъде! Толкова деца има по домовете, те се снимат с помияри

Трябва и Лекарите от Бърза Помощ , и Армията , да си вземат Кучета и да спят с тях . Много голяма Глупост - Хората Умират , а Америка за България ни Пръца - деца умират от РАК - има ДМС за тях . ДПМ и Пожарникарите участвали в тази Холивудска Партийка на ДБ .

Пичовете са взели по 100 кинта за снимките на Частна Фирма . Ще ги Декларират ли в НАП ?

Ами питай животните дето са ги народили тези деца и са ги хвърлили в домовете. Питай смрадливите гъзове на жълтите павета защо има толкова деца в домовете. или дай да си го изкараме на кучетата, щото те могат да мислят като правят кученца. Айде да не бъркаме едното с другото.

Вече не важат приказките на пожарникари.

Куче може да имаш ако имаш прекалено МНОГО свободно място.. Освен това, кучето НЕ трябва да влиза, там където СПЯТ хората.. Щото се пълнят с бълхи и ЗАРАЗИ, докато обикалят по поляни и треви.. Децата в училище УЧАТ за Кучешката тения, как може да се разболеят.. Отделно от това, кучета вдига много ШУМ..

И все пак австралийците хващат повече окото ...

да ти кажа нещата са сходни. Кастрацията в София почна през 1999, до сега трябваше всичко отдавна да е приключило. ОБАЧЕ същите тъмнозелени ги развъждат в 'махалите', и това е публична тайна.

австралийците (от които доста безфантазийно е копирана идеята) показваха своите собствени котета. тези, коит гледат не заради плаката.

възможно е и да е така в момента. последно ги гледах преди 15-20 години в действие, по време на пожар в болница. да ти кажа, ако са подобни хора, въобще не ме интересува с какво си докарват някой друг лев отгоре - предполагам не е за майбах, а за да живеят малко по-добре.

Браво,много мьжко и интелигентно решение.

Супер са! Много са готини!

Пожарната е единствената служба, на която все още човек може да има доверие.

Здравейте! Как може да бъде закупен този календар например от Силистра. Благодаря

Само пълен глупак може да си зареже кучето. Те са толкова верни на стопанте си, че дори са готови да си рискуват живота за тях.

Община Бургас, ако са останали

кога ще ги стигнем австралийските пожарникари....

Няма ли да наравят някакъв календар по-провокативен и пак с кученца? А със събраните пари да си купят нови маркучи, защото при един пожар на 19 етаж се оказа, че имат здрави маркучи само до 10 етаж, а оттам нагоре всичките им маркучи бяха скъсани и стана водно чудо в блока?

Кучетата ги зарязват , защото повече не могат да живеят с такива стопани.

Тъпанар абсолютен

Ами купи бе, говньо. Още повече, че вътрешните ти кранове по етажите на блока ОЧЕВАДНО не работят а пък и от години сте им откраднали оборудването.

вътрешната инсталация е била приета в това състояние от комисия на пожарната, за да получи блока разрешение да се обитава. Автоматизираната противопожарна система никога не е тествана а има само някакъв датчик , който никога не е работил а верочтно не е свързан никаде. А как разбра, че съм говньо, аз ползвам тоалетна хартия ?!

...била...никога не е тествана...някакъв...вероятно... Предложете на момчетата освен маркучи да си купуват каски, облекло, а защо не и за противопожарни автомобили ?! А между другото купихте ли си благотворителният календар...не, нали ?!

Направи ми впечетление че пожарникаря нямал куче ами що не си осинови.???????????

по кофите, вие за един любимец! Мойто мило любимче си отиде в средата на ноември и още не можем да си го прежалим - от бебенце та чак до края и си угасна пак в ръцете ни. Още е някакси пусто и неприятно тихо, но не сме готови за ново, а явно трябва. Никой човек не може да даде такава безкористна любов като тях, камо ли българин.

Като чета и ми става и се смея на глупостите ти! Нещо за грижа за животните да си чул, качествена храна, посещения при ветеринара,, не разбира се! Ганьо знае да си върже кучето на верига и да му хвърля хляб. Когато се грижиш добре за куче или котка, няма да има нито бълхи, нито други проблеми. Но как да очаквам смислен отговор от човек който най-вероятно не ходи себе си да прегледа!?

Няма па жестоко същество от човека, да си вземеш животно и да го изоставиш..те също страдат...ката не можеш не взимай...Добра кауза браво на момчетата