17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен детето е много красиво, но този тип конкурси за деца под 16 са отвратителна пошлост. Цинично е развита култура да сексуализира деца, представяйки ги като обекти на плътски желания, а след това да се възмущава от сексуални престъпления срещу малолетни или примитивните обичаи на сватби с деца сред някои общности! И моля, тези които ще ми опонират, че това е най-невинен конкурс, да ми обяснят каква е тогава целта му? В крайна сметка физическата красота е пряко свързана с привличането и сексуалността, какво е мястото на децата в конкурси за красота?

Детето е прекрасно, навярно ще стане красиво момиче! Но подобни конкурси за малолетни са абсолютна пошлост и перверзия! Ако сексуализираме деца, защо се възмущаваме от сексуалните престъпления срещу такива или на сватбите с деца сред някои примитивни общности? Физическата красота е свързана с привличането и сексуалноста, какво е мястото на децата в такива конкурси?

Искате да кажете, че Наталия Гуркова няма данните да е това, което е и всичко е постигнала, благодарение на спонсори?! Струва ми се не говорим за крокодили...

Въобще за красота при децата е прекалено да се говори. Миловидност да, сладки муцунки да, ама чак красота? Красотата започва от малко по-голяма възраст. Дотогава са просто сладурани. Както са сладки малките котенца и кученца. Никой не вижда в тях кучета пазачи, а една жива плюшена играчка. Децата не са играчки обаче. Можеш да се радваш на това, че са мили, но да ги правиш стока, играчка или обект на някакви класации е грозно.

Никой не е и помислял, че ще спечели на състезание по математика.

Права сте, но детето не е "прекрасно", в лице е даже грозно. А майка му е глупачка с пари,щом го тика по този път.

Виждам само деца с фалшиви усмивки и тъжни очи....

Ми то , милото, малко на цигане прилича, нормално е да спечели конкурс в Бразилия !

Тоест красотата и математиката не вървят ръка за ръка???

Горкото дете, отвлякли, измъчвали и убили дядо му, разстреляли баща му ... и тази овца, с всички сили го тика по същия път ... как не разбрахте бе - миски, моделки и плейтмейтки ... изкуствената, найлонова красота - води до изкуствени чувтва, ценности и животи. Животът е безценен за да го пропиляваме в клишета, да ставаме роби на вещи и мнения. Просто бъдете здрави, свободни и щастливи!

Детето е симпатично и миловидно, но абсолютно невзрачно. Няма никакъв чар, никаква индивидуалност. Ако го видя на улицата с нищо няма да ми направи впечатление.

Ако не сте гледали филма "Мис Слънчице" (Little Miss Sunshine), гледайте го - много е хубав, жизнеутвърждаващ, за истинските неща в живота на човека. Та в този филм става въпрос за подобен конкурс.

Освен тъжна си и злобна.

Сега да не ги пипнат с куфари пълни с,, бело'' на летището..!?

Ох, еми детето не блести с нищо. И определено не е красиво. Доста странен избор на журито в този световно неизвестен конкурс.

Майка му да се гордее, ако е спечелило математическа олимпиада , а не конкурс за красота. Жалко за детето.

Е в конкретния случай нито едното не върви наникъде :( а майката е мн. красива

Платили са си.

tonk11

Интересно ако стане олимпийски шампион на висок дкок примерно, да се гордее ли с него? А може ли да е по химия олимпиядата? Или щом не е математика не е за гордост! Стига простотия бе хора.

tonk11

Олимпиада. Грешка

ОлимпиАда

Предвид колко много духане има в тая професия,малко странно е ,че подтиква дъшеря си към манекенството?)