Мачът на звездите без Родман

Заради липса на интерес към HDI Мачът на звездите, баскетболният мач ще се проведе без звездите Денис Родман, Полина Цекова и Хорас Грант.

Обратно в новината

Коментари - Мачът на звездите без Родман | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пуснете билетите като ,,висящо кафе,,бе -залата ще се напълни!

Тия лъжат повече от ГЕРБ...

Хората пари за хляб нямат , те за билети и хонорари искат да ги даваме!!!!

Няма интерес защото още в началото имаше много въпросителни около участниците. И датата се променя уж заради Алън Айверсън. После пък се оказа, че няма да идва. И при първоначална цена от 70лв, това спря доста от феновете. Потенциален интерес като цяло има, но организацията беше слаба!

е те ако не са звезди

Така или иначе миналата година просто се появи и по никакъв начин не взе участие. А предвид, че за хубавите места цените бяха 70 лв, нормално да има занижен интерес.

Жалко - Хорас Грант и Денис Родман са легенди на НБА, а към Полина Цекова моите уважения, но ако е истинска българка би участвала и без пари в този мач на звездите или поне срещу по-скромно заплащане. Според мен обаче този мач на звездите нещо му куца организацията за да не могат да привлекат вниманието на хората.

Хахахаха. Егати излагацията. Оня дългия черен наркоман сигурно така се е надрусал, че е забравил за обещанието си да дойде за мача на "звездите". Те пък едни звезди.