Дензъл Уошингтън с Медал на свободата от президента Джо Байдън

През 2020 г. „Ню Йорк таймс” обяви Уошингтън за най-великия актьор на 21 век

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медалите на Байдън са като “смъртна присъда” за кариерата на всеки. Дензъл приключи - вече няма кой да му гледа филмите !

Астрофизик, нервохирург, програмист, биоинжинер, пилот от палубата авиация на американските самолетоносачи. Опссс....в изредените няма нито 1 нигър или латинос.

мноооого ме кефи

Чернилка за плантацията. Маймунска ваксинирана твар. Адренохромска измет сатанинска.

"Man of Fire", "Equalizer", "Safe house".

Много добър актьор, но отново твърде патетично и предизборно. Ако си черен трябва да си демократ, ако си бял си расист.

Не ,че нещо ама не е ли малко рано за най - великият актьор на 21 век

Не! Едва ли ще има такъв до края на 21ви век.

Този ли беше дето отказвал да целува бели жени във филмите в които участва ....

си ме... много му се кефя на играта и филмите... но безнаказания расизъм на черните дразни... и само да кажа поощрява се нарочно.. разделяй и владей...

Ами, не. През 90-те години е настоял любовната сцена във "Версия Пеликан" с Джулия Робъртс да бъде изрязана с аргумента, че това може да засегне чернокожите му фенове жени, които се явяват основната му фенска маса. Освен това е казал, че много рядко чернокожи жени са представяни като обект на желание в Холивуд, което към онзи момент си е самата истина. По-късно в "Полет" има любовна сцена с бяла актриса и си я целува много успешно. Така че това с отказа му да целува бели жени е една легенда, която нон-стоп прикачат към името му. Аз лично, като негов фен бяла жена, не виждам драма в това, ако иска да целува, ако не иска, да не го прави. В крайна сметка е достатъчно влиятелен в професията си, за да може да поставя условия, както правят много други.

сам

Определено е много добър, харесвам го!!!