Део: Готов съм да стана татко

Влюбената двойка Део и Елена разтопи сърцата на зрителите, като показа тренировката си сред дечица в детска градина, които бяха очаровани от чувствата между двамата.

Обратно в новината

Коментари - Део: Готов съм да стана татко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли новини и от Къртицата? Щоуто свършва...Абе има ли нормален човек, който да не разбира че всичко е нагласено? След като опосума Иван обяви, че до 6-ия отговор двамата -Гибона и Кристина дават противоположни отговори, изведнъж след 10-ия се оказа, че двамата са дали еднакъв брой верни отговори и естествено с "малка" разлика от половин минута пИчели Гибона...

Део, ами вземете се с Азис и той е чернокос брюнет! Ще си пасвате!

Бъди щастлив, Део!

А готов ли си да станеш майка ?

у-уу-ее

део изглежда севтен, а тя е Влюбена - лети направо, но 15 години са си 15 разлика

Бил готов,чак сега?А тя готова ли е, иска ли да стане майка на децата ти?Или си приказваш колко да не заспиш?

Не знам тоя тъпунгер кво толкова го харесеват и бутат. Не виждам и какво съществено е постигнал за да ни бъде натрапван. Айде Деу , ще те ЗАМОЛИМ да не ни занимаваш с личните си неща дето на никой не му дреме

бе ти някакъв сектант ли си???

По-добре късно, отколкото никога, пич!

Какво ви става мили хора,защо толкова злоба,толкова завис,кому е нужно това,кому? Искам само да ви кажа ,че след като а се разделили,значи така е трябваало,явно не са били един за друг, а и честно казано не изглеждаха хубава двойка.Не ги познвам,живея в Англия,но тук и сега Део и Елена са красива двойка допалваща се ,нека им пожелаем,на добър път и много много късмет!

Малиииии, Галинчето, от дълго живеене в Англия, е забравила майчиния език, ако въобще го е знаела някога! Който може да брои, да преброи безбройните й правописни грешки.

Галинче, това огнено момиче не заслужава, този гол охлюв да и съсипва живота!

Део, защо ни го съобщаваш?Това си е твоя работа.

Търси някой да му ги направи!Толкова ли е трудно за разбиране?

докога ще ни занимават с този инфантил и неговият сексуален живот

И ас тука тъй, их тъй чи хубаву шса пулучи, заплудЙи ма Део запплудЙи ма !

Желая им всичко хубаво, ако това между тях е истинско. В повечето случаи такива връзки са преходни. Щом светлините угаснат, танците свършат, и маските падат...Но знае ли човек?!

Kalin

Део не е красавец но е известен;-))А тя не е известна но грозна;-)))

Ти, Кен, май си на 11! :D

трябва спре тревата тоз младеж не знае ни къде се намира ни кво говори :((((

С Део бяхме дълго време бармани, преди да го "открият" за ТВ "звезда", готин пич е, само дето за нищо не става, но Магърдич Халваджян го харесва.

То затова такава "боза" се е получила, щом ХАЛВАджян го е харесал.

Део плебео!

"Те много си отиват! Трябва да са заедно", заяви едно от момиченцатата. Статията е трепач, приятен хумористичен сайт

Cyce

Младеж, на 38 години?!?

След Азис, време е и Део да махне перхидролената си руса главица, да заприлича малко на мъж.

Явно не му пречи да пердаши готините мацки ;-)

Кой кого пердаши, не се знае...ти да не си опитвал, гледам, че за мъж се представяш?

Що бе, Азис като е с тъмна коса, да не би да е възмъжал?

Ами що гледате?Аз не гледам програми ,в които има чалгари!

Няма лошо ,че Део иска деца,ама не знам защо 10 години лъга Лорчето и и затри младините, та сега се сети ,че искал деца.Не е хубаво да заблуждаваш някой,че имаш сериозни намерения към него и после къш.Ако на неговата дъщеря го направи това някой младеж,ще му хареса ли.Аман от наркомански изцепки.

Лора му изгуби времето. На нея все догодина и беше времето за деца. Нейното време е изгубено още от разпуснатото и (не)възпитание!

Аве що си губите времето с тези набедени "звезди"...

по-скоро от липса на такова- разглезена куротрошачка- горките и родители

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ,ЧЕ ИМА ТОЛКОВА ТЕСНОГРЪДИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ ХОРА ,КАТО ЧАСТ ОТ ПИШЕЩИТЕ ТУК. ДЕНСИНГ СТАРС Е ШОУ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ И ЗА РАЗТОВАРВАНЕ А НЕ ,КАКТО ТВЪРДЯТ НЯКОИ ТУК ЗА СЕКС. ТОВА ,ЧЕ ДВАМА МЛАДИ СА СЕ ХАРЕСАЛИ ВЪВ ШОУТО( ДЕО И ЕЛЕНА) НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ИДЕЯТА НА ВЪПРОСНОТО ШОУ Е ТОЧНО ТОВА ,НО ВСЪЩНОСТ ЗАЩО ПЪК НЕ . ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ ЧОВЕК БИ МОГЪЛ ДА СРЕШНЕ ПОЛОВИНКАТА СИ (ДАЛИ В КЛУБ ИЛИ НА НЯКОЕ ДРУГО МЯСТО) ПО-ВАЖНОТО Е ДА Я НАМЕРИШ.А НА ТЯХ ДВАМАТА ИМ ПОЖЕЛАВАМ ЛЮБОВ МНОГО ЛЮБОВ И УСПЕХ.

део не наблиява ли 40- те, да не би да говориш за втора младост и заспали чувства

Аз пък не мога да повярвам, че има толкова неграмотни хора!!!

ето едно заглавие от новина току до вашата с Еленка в "дира"- секс, йога и горещ душ помагат за добър сън !! Вземи се наспи, пък тогава...:)))

Е....ти дете ли си?

Ми опитай се да гледаш по-далече от носа си. Всеки извлича и набляга на това, което го вълнува и му е интересно. Аз се кефя на танците.

Не виждаш ли че тия се влюбват във всеки с който танцуват. Да не те стигне участа на доброто момче, което се влюби миналият сезон в Яна и Яна в него. Сега па Петко, догодина па друг и т.н.

Защо ни занимавате с този ръфльо Егати и държавата щом този фъфлЬо е звезда...

И да потретиш все тая! Едно е да гледаш простотията в Биг Брадър, съвсем друго е да разпускаш гледайки танци... Явно повече ти е интересно кой с кого се чифтосва. Предаването е за танци, Ганьо!

Пожелавам ти го и дано сте много щастливи!

Те участниците в биг брадъра падат от луната направо в къщата. Продуцентите нямат нищо общо с подбора. А и после не се месят - каквото стане, стане, нали?

Мнението ми е субективно и си е мое. За мен биг шитър е водачът по пошлост и простотия в телевизионния ефир - или там не ги подтикват към чифтосване, а? когато гледам денсинг или гласът не изпитвам дисконфорт, напротив, зареждат ме положително.

СТИГА СТЕ ЗАНИМАВАЛИ ХОРАТА С ТОВА СЕЛСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ.Простак С нечленоразделна реч.

Бях на снимките в понеделник - Део не спира да прегръща и Целува Елена в почивките. Има любов, но тя е на 23 , дали иска деца а? Майка и какво мисли по въпроса

Защото явно е достатъчно умна да не прави панаир от това.

Като реши да стане майка да ми звънне.

твърде дълга настройка с нова стойка за нещо дадено от Бога!тук няма злоба,а предизвикана реакция от глупавото кокетничене,за да се замаже една изневяра.

Ко речи?!

Защо тая злоба в коментарите? И Денсинг Старс и Гласът на България са смислени шоута с положителен заряд, за разлика от пошлостта и простотията в разните биг/вип брадъри, къртици и пр. шитня. А тез двамцата наистина се обичат, който има очи го вижда. Спорна седмица на всчики!

Хубаво мисли за деца ама разрешиха ли на гейовете да осиновяват?

Абе тези танцьори/ки толкова ли са го закъсали като гледам всички са влюбени човек би си помислил че ако го нямаше динсиг старс всички още да са си девствини