Ревността провокира агресия на Деян към Радина

Деян Донков успя да изплаши приятелката си Радина Кърджилова с агресивно поведение, отключено от болезнената му ревност

Обратно в новината

Коментари - Ревността провокира агресия на Деян към Радина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво момче е бил преди 15-20 години. Но нали знаете - на 20 имаш лицето, което природата ти е дала, на 40 - лицето, което заслужаваш....

Алкохолът и наркотиците не прощават на никой.Дори и такива "видни" и "извисени"секс символи ,интелектуалци и звезди като тези двамката Деян и Радина се превърнаха в пример за последствията,пораженията и влиянието на тези ОТРОВИ върху физическото и психическото състояние на личноста.А може всичко да е игра пред камерата в името на рейтинг й пари?

На Деян Донков физиономията подсказва за характера: зъл, садистичен и първичен! Наистина Радина се е вкарала в ролята на "жертвата влюбена в палача си"! Деян е "грозничък" наистина ( за да не използвам по-груба и по-крайна квалификация).

Излагация за пари. Много тъпо от тяхна страна, ама много!

Цяла армия форумни психоаналитици се е впрегнала да обсъжда псевдодрамите на две личности от "БГ елита"...

Хвани единия,удари другия! Това са българските "звезди". Отвратително. И не знам кой ги лансира толкова. Донков е един и същ навсякъде. Радинка още малко и ще заспи във всяка роля................

За какво им трябва да влизат в тези къщи, само да се излагат. Като си имат проблеми да си ги решават без да разбират всички. Предаването не го гледам но това ми прави лошо впечатление!

За пари! За много пари!

САМО БОЙ, СТРИГАНЕ И СРЪБСКА МУЗИКА

Да си го търпи там... Никой не я е карал да взема за мъж баща си... Той е хойкал, хойкал... събрал грозен опит за толкова много години и връзки... Но щом са и слабост стари курвари - какво се оплаква...?

Тия и двамата да вземат да сменят дилъра, щото на моменти съвсем "няма връзка с този номер"....

И двамата са един дол дренки.Противни, нищожни твари.

Този е голям противко - грозен и с отвратителен характер... :D

Толкова влюбена до глупост не съм виждал такава жена.Ти я биеш,а тя те целува.

Радина, махни от живота си този мъж! Стар е, агресивен и пие! Ще намериш друг, който ще те уважава, обича и в секса по-добър от него.

За ревността лек няма. Това е едно тъмно и тежко чувство, което тегли надолу, към дъното.

За съжаление колкото и да е талантлив Донков е алкохолик и агресивен.НЕ може откакто е при него Радина да се заяжда и да се утилва в нейното минало.НИМА той е девица,нима няма тъмни петна в миналото си.Ако я обича наистина защо не задгърби миналото,нали в настоящето е с нея .Не ми харесва отношението му,не е мъжкарско,а той има такива претенции че е мъжкар.

радина по-добре да не си отваря устата, защото ясно се вижда , че е тъпа и не може да състави едно изречение и да го каже спокойно. за това е и вечно намръщена, за да прикрие тъпотата си създавайки имидж на уж затворена.

Деян има лошо пиянство, голяма възрастова разлика с Радина и е болезнено ревнив. Това е причината за това му поведение. Тази връзка няма никакво бъдеще.

това хубаво и младо момиче какво прави с този.....

какво я скубе? трябва да я напляска по дупарата

Не гледам предаването, но от написаното за отношението на Деян към Радина- това със скубането въобще не ми прилича на ревност. Когато даден човек унижава и наранява по този начин друг, въобще не става въпрос за каквото и да е чувство. Ревността е страх от превъзходството на някой друг съперник. Когато е над допустимите норми тя е болестно състояние. Най- често болезнена ревност изпитват хора с комплекси за малоценност. Има нещо отблъскващо в лицето му, а лицето е огледало на душата.

Типична реакция на балканско-анадолския тип мъж, какъвто населява нашите земи. Деян изобщо НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ. Това поведение го наблюдавам в къщи, в близко и далечно обкръжение, в медиите.

Радина е хубава жена,иначе виждам,че като характер си пада малко змийче-да одумва,да извлича полза,ама то това си е от пола ;)А Донков е някакъв алкохолизиран тип с комплекси,който се смята за нещо повече,защото е прочел няколко книги заради работата си.Не знам Радина как го търпи -при положение че е една красива и актуална актриса да търпи такова отношение...не мога да разбера жените.

посредствените хора правят какво ли не...

Деян се отнася към радена, защото той си мисли за други жени и смята, че тя е като него. Според мен той винаги в мислите си й изневерява и прец мисълта, че и тя може да прави същото поражда агресията му. Радина не бива да се занимава въобще с него, защото е обект на насилие. Той я тормози, а може да се отключи и към по-голяма жестокост. Съжалявам харесвах го като актьор, но съзирам, че има психологични проблеми и то големи. Трудно ще задържи жена до себе си.

Признавам, че гледам предаването!Вчера направо се отвратих от Деян.Но не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава.Как може, едно младо момиче да търпи такова отношение?За най-малкото нещо се заяжда,обижда.От комплекси ли го прави?Защо като си знаят кирливите ризи, влязоха в предаването?Да се излагат пред цяла България ли?Мисля, че Деян е болен.Той е биполярен ненормалник,алкохолик.

просто е ВЛАХ. Като актьор може да е супер, но като човек ...

Добре,че не го гледам това, иначе трябваше да обсъждам някакви измислени "личности"!

Прави ли Ви впечатление, че тези двамката не могат да възпроизведат и едно цяло, завършено изречение! Някакви недомлъвки, които явно, че и те не си разбират, някакво декламиране, откъслечни изрази... Не ми изглежда да са твърде ерудирани, а и в "Съблечи си късмета" Радина показа тотална липса на знания. Ох, ох, ох, щом това ни е интелигенцията....

Пролича си, че общата култура на актрисата Радина никак не е за завиждане, а при някои въпроси не успя да покаже дори и най-елементарна логика. И въобще, оказа се, че чалгарката Емануела е доста по-интелигентна от нея. За съжаление.

О, да. Това с колебанията и относно икебаната е само капка в морето от глупост.

Адашке, това е вид общуване между много близки хора, а не недомлъвки и липса на речник и обща култура. Прочети малко Фройд, това, онова, даже и Новалис ще ти е полезен.

Това е псевдо интелигенция с претенции без покритие.

Изненадана съм наистина от познанията на известните, и по-точно Калканджиева и Радина. Във всички области издишат. Само претенциите им са големи. А иначе неизвестните имат много по-голяма обща култура.

Предаването, което в началото беше обявено за нещо супер ново и нечувано, се оказа най-обикновена разновидност на втръсналия биг брадър.

Деян Донков е от онези мъже, които не спират да играят роли в живота си. Ту са в ролята на принца за своята приятелка, ту после влизат в ролята на агресора. Ту са мили, ту груби. ту обичат, ту мразят. И по-лабилните жени се връзват на подобни психо игрички на привличане и отблъскване и стават заложници на връзката. Само, че тоя Донков толкова преиграва, че май вече не знае кой от всичките образи е всъщност и яко се е изчаткал

Нито са красиви, нито са талантливи. А представата им за "голяма любов" явно се свежда само до две неща - или лигаво публично мляскане, или просташко, лишено от смисъл заяждане.

Деян е талантлив, Радина е красива. Връзката им обаче е страшно нездравословна. Страстта не е всичко и понякога може да бъде разрушителна.

Не ги познавам, не следя шоуто, но от малкото кадри, които съм виждала още в началото поддържам тезата, че това момиче е време да се огледа и да разбере, че този мъж я съсипва. Не прилича на себе си- отслабнала, с измъчен вид, хленчеща и емоционално нестабилна. Бягай, момиче, докато е време.

Те и затова са ги вкарали в телевизионен формат, за да ги разделят. В такива предавания друго не се случва. Така и не се научиха влюбените и семейните да не влизат в такива сатанистки предавания и да се пазят.

Дирчета, защо скривате постовете? И вие ли сте впрегнате да защитавате името на Калканджиева?

Някой гледа ли тая тъпотия???

Пич, аз не гледам опера, и за това НЕ ВЛИЗАМ във форумите за опера, за да питам, дали някой гледа тази простотия ... капишше кво ти казвам или да ?!

Това шоу го виждам и подминавам с дистанционното, някак си нито веднъж не можа да ме задържи, нещо не ме хвана още като го рекламираха, може би като социален експеримент е добро, нещо като Биг Брадър сигурно.

И затова кометираш. Хейтърка си Калинка, хейтърка. И завистлива. Ти си от тези дето са прекалено "ентелигентни" за ТВ шоута и се правят,че не гледат. А всъщност четат и следят всичко.

А ти пък си от тия дето гледат ТВ шоута и си мислят,че са интелигентни!

Това шоу е пълна боза. Гледа ли го някой изобщо? Тъпня голяма! Хвърлени едни пари на вятъра. Гласът на България е 100 пъти по-добро. На мен лично ми писна от тея биг-брадърски продукции....Shut down

се "тИя", не "тЕя".

Много бих искал да прочета поне един хубав коментар за това шоу написано от нормален човек.Всичко в него е пошло и измислено.Чудя се откъде идват парите за това нещо.Някакви си нарочени за звезди и ВИП персони се движат в едно ирационално пространство показвайки чувства които уж биха могли да бъдат интересни за зрителите.Въпроса е за кои зрители.По скоро поведението и показва на младите хора какво не би трябвало да правят.Но все пак добре ни подхвърлят такива теми за да разберем до къде може да падне нашият "елит".

Лошият пример също може да бъде поучителен, така че да не пренебрегваме възможността някои от жертвите на псих. тормоз да се осъзнае!

Майката на Радина гледа и побелява - Любовта заслепява хората.Никога от дева не съм остава с хубави спомени,гадни и долни

.....отмъстителни,мнителни и са склонни да упражняват психически тормоз!!!

Интересна генерализация. 1/12 от човечеството са отмъстителни, злобни и тн... :-)

+ болезнено ревниви и вечно критикуващи

kokobrais

Да се спасяват. Дреме ми.... на... арук...

А дали всичко, което става в Къртицата не е режисирано? Двама актьори спокойно биха разиграли всичките тези сценки, особено, ако е на добра цена:)

Има вероятност всичко да е нагласено, но според мен не е. Шоуто не го гледам, но чета за него и помня играта на Радина в Стъклен дом - според мен тя нямаше качества на актриса и ако играе по същия начин в "Къртицата", просто ще й проличи, че се преструва.

Не я разбирам, явно е мазохистка някаква, щом търпи тоя алкохолик да я тормози.

РАДИНА ТРЯБВА ДА ПРЕКРАТИ ВРЪЗКАТА СИ С ДОНКОВ, АКО ИСКА ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВА! МОЖЕ ДА Е ГОЛЯМ АКТЬОР, НО НИКОЙ НЕ МУ ДАВА ПРАВО ДА СЕ ДЪРЖИ ЛОШО С ПРИЯТЕЛКАТА СИ! ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА СВОБОДА И ЛИЧНО ЩАСТИЕ!

Принципно си прав, но логиката на Донков, а и на болшинството хора е, че не някой друг, а Радина е тази, която позволява това отношение! Т.е. ОТ НЕЯ ЗАВИСИ- ТЯ БИ МОГЛА ДА ДАВА И ОТНЕМА ПРАВОТО НЯКОЙ С НЕЯ ДА СЕ ДЪРЖИ ПО ПОДОБЕН НАЧИН! Така че, ако тя смята, че не заслужава подобно отношение, тогава е време да поеме отговорността за самата себе си, достойнството си и да се замисли за раздяла, защото опита показва, че такива мъже не се променят, а стават все по- зли!

Снощи по почти всичките ми любими програми имаше протяжни реклами в едно и също време та ми се наложи да задържа поглед на тази ... къртицата. Отврат и пошлост, а този Диян просто някой мнооого го е объркал - като се разхожда с бели очилца и някакво шапе ако си мисли че е с нещо по различен от Гибона и оня рапър много се лъже. Всичките са измекяри там, алкохолици и т.н.