"Той ме оскуба. Трябва някакво уважение, някакъв баланс", изплака по-късно Кърджилова. Агресивното поведение на Донков спрямо Радина накара и нейната приятелка Рут да поиска съдействие от продукцията в стаята за откровения. В нея Радина е признала неща, за които по-късно помолила да не се излъчват. Неща, които касаят тъмни страни от миналото й с Деян и за които може би ще намери смелост да говори открито в извънредния лайф в понеделник вечер, когато ще стане ясно могат ли Деян и Радина да продължат да живеят под един покрив заедно.

В началото на шоуто връзката Деян - Радина бе любовно–романтична, но постепенно на бял свят започнаха да излизат  проблемите, които са се натрупали във взаимоотношенията им през изминалите 2 години. Най-честият повод за техните скандали е бурното минало на двамата.

След поредната разправия между тях, актрисата категорично заяви на гаджето си, че не се връща назад. "Не желая да се затормозявам с минали работи, отпреди шест месеца, или две години и половина. Не живея за миналото си, не живея с миналото си. Ако живея с миналото си, предпочитам да живея с хубавите спомени", каза Радина. "Не смятам, че трябва да поемам негативите ти и поведението ти, което смятам, че по никакъв начин не съм заслужила."

Вижте снимки на Радина и Деян >>