Дичо и Карина се готвят за второ бебе

Дичо Христов и приятелката му Карина Попова се готвят за второ, че и за трето бебе.

Обратно в новината

Коментари - Дичо и Карина се готвят за второ бебе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Похвално намерение, Дичо. Ама следващия път му турете българско име на детето, а не изг.зица като Ариел.

бахти нахалниците,още пеленачета ги вмъкват в клиповите си, звизди бе,звизди!

ко рече?

Тази новина как трябва да се разбира? Че Карина не пие противозачатъчни, а Дичо не слага презерватив, когато се ...

Следващото предлагам да е Покахонтас. Че кво? Аама ха!

Да, истината е че всеки се дърпа и чака до последно да има дете от чист егоизъм, а когато реши да си има е или късно и се започват ин витро процедурите или напъните да се раждат деца едно след друго, защото са осъзнали, че това е най - хубавото нещо в човешкия живот.

Кой беше тоз ве? И тая не я познавам!Прилича ми на някакъв гном тоя Дичо ли е пичо ли е....

Кви са тия имена - Дичо, Карина, Ариел ... все едно не са българи.

Как какви,това е прах за пране на бельо.

ПЛЕШИВО ГНОМЧЕ

С какво точно трябваше да ни развълнува статията за един бездарник/музикален инвалид и сексуалните му въжделения? И кой се интересува от тях?

Браво за поста! Имаш невероятен талант! Заболя ме стомаха от смях!

Туй бъглърите сме ожасяващи зависници и ниски регенати. Какво сте закретекували звезди дето дори и праха им не мож да дишате. бълвате из чата змийска отрова замяргате чистите души с жлъч а не погледнете вие на какви орунгели ороспии и уранготани с хамелионски души сте замязали. Искривените ви физиономий няма да ви помогнат да станете ангелчета небесни и красиви мелионери. Бива ви само да храчити огромни тлъсти жълти храчки по извесните и по красиви от вас звезди. И стига сте се заминавали с таз шапка на дичо.. Тез шапчици той си ги плете сам и то на око без да си е мерил тиквата. това е похвално. вие един фмирисан чорап кат хората не можте да уйдурдисате, но сте керпендисали здраво тук и да да плюйте и исхвърляте жлъч и умраза по разни гений. Толкова ли сте прости та не можахти да разберети, че през последните години дичо няма участия защото плете шапчица и на дащеря си. После трябва да уплете още 2 за децата дет ги планира. Ама ако те се родят с шапчици на главата той ште има време да ни мозицира на наще глави и да носи отеха. Много се радваме че Ариел е на 6 месеци и има вече има 3 морета. Сигурно като стане мома за женяни вече ще има 3 окяна. Браво. Ама като ходи на йога за бебита може ли да прави каваци и да скача на козъ? А може ли да дои козъ? И кък тъй дичо да не е пял нищо? Той е пял като млад Аполон и ние виселял кога ни е било тъжно и грусно, кога сме плакали и вили и ни е идвало даже да извършиме суицид, той ни е топлил душите сърцата белите дробове бъбреците с свойта магия. Вече съм сигурна че таз мусикаа идва от неговата шапка Сигур вече му се е сраснала с главата му и са станали едно цяло. Браво и поклон пред красивите гений с шапка а защо не и перо отзади. Това така ли е или не е така?

перфектно, но не всички ще го схванат ...

УРгинален си като яке Адидас от Илиянци.

благонавръ. :-))) А вий сти ургинален кат чесна поп фолк гърла от Пайнер. Ама можи ли тя да е получесна или не можи?

Не ще умра: ) ,ще умра от смях за тоя зевзек, дето гое написал.Или зевзечка.Младенчо(Стаменов) ти ли бре,майка? хахахахахаха

И аз така мисля

Мноого време си отделил за тоя Дичо,та дори и за да ни разсмееш.Ма жена му много грозничкаа,бее.

Гном+грозобой- ше се размножават щото са много красиви и можещи? Още една стъпка назад в еволюцията.

По повод името на детето са се изказали неподготвени и не съвсем грамотни потребители. Ариел е малката русалка, а да си спомним и за човека-амфибия на Александър Беляев.

Къде ни пращаш в ония години с тоя Беляев! Да не мислиш. че тоя с миризливата шапка е чел на младини съветска фантастика?

Ариел е първо на първо библейско име - това е един от архангелите и е символ на новото начало. Едва ли са си го избрали заради филмче на Дисни.

Жено, човекът амфибия се казваше Ихтиандър, Ариел е от друга книга и можеше да лети!

,,Ariel,, е песен на Rainbow . Гледам снимките и Дичо не е сложил фанелка с името на тази група- има на GNR,Motorhead, Slipknot...

като си намерят някой и за двамата пак да пишете

Но за него става, може и за раждане

Дали тази приятелта му сваля шапката като си хортуват. Мисля че не я сваля, защото под нея има кой знае каква кир и смрад.А като певец е бездарен и незнам как се препитава, кой би могъл да отиде на негов концерт, трябва да е малоумен, ако му харесва песните. Но може да е станал касапин или нещо от този род и така да печели, че тази мадама се е закачила за него

Колко са прости си мисля да си кръстят детето Ариел, като Лоренцо, Патрик , Доменик на други такива простаци родители. Но може би е мислел, че тази шапка дето от године е я сволял и е залояла, един прах Ариел ще я изчисти.

Боже какъв комлексар, защо не си свали шапката, за да го видиме в човешкия му,вид. като певец е нула и ако е в чужбина гладен ще ходи с тези си дарования. Добре че сме изистанала държава, която го храни пък и жена се хвана за него.

трансгенитално ми е

DIDA

Ако са я закъсали с парите и разчитат на детските...

се готвят, аз ей сега, веднага ще им го направя!?

Да си направят колкото искат, че и повече.

се къпе си сваля вълнената шапка -при тези 40 градуса как ли се чувства ? По-висок ли става , по-добър певец ли или какъвто е там , защото аз нищо не си спомням да съм чула от него ?! И разбира се Гала започва новия сезон със старите втръснали на всички звезди ! Сега ще чакаме да се появи Ива Екимова , Теди Кацарова , Белослава ,Лора , Графа и т.н. Вече видяхме по БТв младата майка Юлиана като седмичен коментатор в сутрешния блок и разбира се водещия не пропуска да споменава постоянно "прочутата " си майка Еврото ! Пак се връщат тъпите , да не кажа отвратителни предавания - За предаване нататък , Мармалади ! Абе щом с Дичо започва сезона представете си какви шоута , какви забавления ни чакат ! И Халваджияните пак ще трупат пачки и все повече телевизорите ни ще бъдат изключени !

Абе, ти пък що ги гледаш? Те са се изчерпали, кого да канят?! Сега до края на септември ще разказват кой къде е почивал и така. А пък Дичката си има и памучни шапки, а най-вероятно си има и шапка за баня. :-))

Сигурно така прави секс и се къпе, само по шапка.. Има и към 30-на потника от които 1-2 официални, като се взеха с Карина пак беше по потник - бял !!

U+1F364 Как се готвят

Млади и ориентирани хора,така трябва.

Как се "готви" човек, за второ бебе!?

Ами лесно - купува си втора тенджера и готви ...

Да са живи и здрави , но все се чудя колко ли трябва да си елементарен за да си кръстиш детето Ариел???.........Всъщност по името на детето се съди за манталитета на родителите - елементарни и глуповати .

Ариел е прекрасно име! :)

Да, наистина е прекрасно име, ако се асоциира с героинята от приказката "Малката русалка", но най-вероятно имат еврейски корени. И в двата случая-няма лошо.

В българия е прах за пране

Кой беше този Дичо? Май някакъв певец? И какво и къде пее в последно време? Май нищо.

ти не четеш ли? Деца не се правят с пеене. Не пее. Е*е.

кавър на песента "Бързаш, няма време" на Васил Найденов

да са живи и здрави, но Дичо не го харесвам

гнома Дичо