Гуинет Полтроу с халюцинации от строга диета

Прочистваща диета с кленов сироп и джинджифил е докарала халюцинации на Гуинет Полтроу.

Обратно в новината

Коментари - Гуинет Полтроу с халюцинации от строга диета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да мине на задушени бели бъбреци!

Когато някой е слаб, то и "отслабването" му е лесно. Когато някой по рождение си е по-пълен, то не кленов сироп да пие, а кленов чеп да дъвче - все тая. А на Иванов и Драганов ще "им" кажа /ако не е един единствен шизофреник/, че разбират от жени, колкото магаре разбира от класическа музика. Което може би означава, че си падат по мъже?

тази е за лудница или за затвор..баси ненормалната жена трябва да й отнемат децата да не ги мъчи..и тя ще ми дава съвети за здравословно хранене

може да се облече само психично болен човек... жалко за дечицата :(

Луда кукувица, пък и носителка на ОСКАР!

Само като прочетох какво яде,т.е. не яде въпросната откачалка, започнах да халюцинирам.Подобни пръдли оказват пагубно влияние върху младите момичета, които им подражават.

Хора, които не изпитват удоволствие от хубавата храна, споделена от приятна компания, а само броят калориите и гледат в чиниите с ужас, са безкрайно нещастни същества.

Като прочетох диетата на тази психарка си зададох въпроса- какво яде великата анорексичка?Може би само зелена трева хрупка.Дожаля ми за клетите дечица...

Само не разбрах: пържената цаца забранена ли е в диетата или не?

куцо и сакато вече пише книги за оtsлабване.

Много ми е симпатична Гуинет. Не че е първа красавица, но има невероятно излъчване, много финес и аристократизъм и направи доста интригуващи кино-образи. И се чудя как може такава талантлива актриса дотолкова да изкукурига по диетите. Но явно изкуството иска жертви, в някои случаи - налудничави.

ми прилича на селянка! Но щом си Марийка , а пък аз Иванчо няма да се караме, я!

...побъркала от простотия! Едни правят диета от простотия,други са принудени от бедност и безпаричие! Да иде в Индия,Пакистан,Бангладеш или Сомалия при гладуващите по принуда, отслабването й е гарантирано!

Нещо тази статия е писана/недопреписана, сякаш нарочно да ни накара да дращим във форума. То вярно че има изперкали по "здравословното хранене" но като извадиш въглехидратите и глутена (протеина в житните растения), като изключиш млечни продукти, яйца и месо от диетата, ами то ти остава да рупаш трява и ядки, а и да се наливаш със прясно пресован зехтин ;). Плодовете и зеленчуците ги изключвам че те нали са основно въглехидрати и вода :). Е колко дълго би изкарал човек с такова недохранване. Все пак храносмилателната ни система не е като на кравите? Пак сензации търсим на гърба на някое известно име...

И как така е изчоплила въглехидратите от всички плодове, зеленчуци, варива (в бобовите са около 30 %), ядките?! Тая е напълно луда ...

и защо без глутен, ако децата нямат глутенова алергия ? Глупачка ..

Аз пък ям и си угаждам като за последно и пак съм слаба)) Това е мойта философия, днес може да е последният ми ден в който съм жива и да не ям шоколад, да бе)))

тъй я, ама ха!

Жените като минат 40, навлизат в климактериума. Вече почти никой не ги иска освен може би някой 50-60 годишен младеж. И от липса на секс полудяват.

Прав си, колега Иванов! Почват да ги обливат ту горещи, ту студени вълни и става стой та гледай. Много са страстни и разкрепостени след 40-те, ама много малко от тях "стават за нещо"! Е, и задължително само 10-ина години по-дърти ги харесват. ;-)

Колега Драганов, прав си. Жените след 40 са много разкрепостени и готови да пуснат дори на уличен стълп ако си поиска. За съжаление, даже и той не си иска.

Иванов, личи ти, че нищо не разбираш от жени, хеле пък относно биологията им си напълно невеж. Или си пубер, или мъж в средна възраст с еректилна дисфункция, която му е попречила да има отношения със срещуположния пол.

и мъжете за нищо не ставате, и на 20 и на 50 все същите боклуци сте си.

Ох на бате, красиве рокля, а от долу без гащички! Възбуждащо е!

Горките и деца, трябва да пораснат, за да познаят удоволствието от шоколада. Свалените 10 кг успешно ще се възстановят за 20-ина дена, е, хайде да не съм гадна, може и няколко месеца да са достатъчни на пощурялото от глад тяло. Истината е, че си има дебели и слаби хора, важно е да не се освинва човек докато си е в категорията.

Крайностите винаги са вредни, а" дозата прави отровата"! Явно това тъпо "девойче" има някакъв комплекс! Трябва да се търси "златната среда"!

Те такива като нея могат да объркат подрастващите момичета. Умереността във всяко нещо е най-златното правило.

Скоро и в психиатрия ще влезе, натам отиват нещата.

Ами така е , като не знае нашата доктор Емилова, ще получи замйване. Друго си е само чай и ябълки и 1500 лв. на седмица за спане.

тая докторка по екрана все едно видях надзирателка от концлагер. Свирепа и студена.

точно такава е! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сега ще предложа на гуинетката да са зарови до колене в земята и да чака да поникне, затощо е видимо вече много еко, зелена и извисена :)

Оооо, ще поникне плодовито дърво и ще върже... кленови листа и джинджър. От най-високите клони ще висят зелени лимони и мента. А под дървото ще стоят изрусени феи и ще пеят химни за гуруто на здравословния начин на живот - Гуинет! :)))

Да не е получила халюцинацици след като се е погледнала в огледалото.

Изключила въглехидратите!!! ХАХАХААХХААХХАХАХАХАХАХХА Тая американска Златка, да беше прочела поне 1 книга, като твърди, че се храни здравословно.Интересно ми е мозъка и от къде черпи енергия, като няма въглехидрати ?Не само халюцинаций ще получи ами и много по сериозни увреждания... Съвсем нормално е тамушната агенция по закрила на детето да и отнеме децата, защото ще ги умори.

Е, според журналистите, не е ясно дали наистина го е казала, но ако е - толкова по-зле за нея. Иначе наистина е много стройна жена!

Аз така като чета е изключила не и белтъчините, и мазнините. Какво ще рече - без яйца, мляко, морски храни и прочие..!?

Щом въглехидратите са най-вече за мозъка, то тя няма нужда от тях, явно.

Nina

ми то и без кленовия сироп, ако нищо не ядеш, за 10 дни спокоино ще си отслабнеш с 5-10 кг. а като и гледам "здравословните рецепти", се чудя какво всъщност може да се яде?!?

Предлагам да се самоубие чрез глад за да не мъчи децата!

Тази пациентка пак си обърка хапчетата

хората са казали, че парите развалят човека, а на тази кукувичка й идва повече и свободното време и съвсем е изтрещяла. поне е смешна и положителна новината

Поредната безсмъртна! Също, като нашата докторка.