Десет обичани български актриси не слизат от кориците

Популярността на младите БГ актриси е на път да засенчи тази на известните дами от останалите жанрове на шоубизнеса. През тази и изминалата година те бяха предпочитани лица за кориците на списанията.

Обратно в новината

Коментари - Десет обичани български актриси не слизат от кориците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да вземат да слезнат и да поработят като артистки! Аман от простотии !Всеки ден едно и също - коя с кого кафе пила , коя къде си оскубала веждите...Не може само жълтини , става дума за ИЗКУСТВО!

Трогна ме. Връщам се на острова. Подтискам се,от такива големи умове!

талантливи и красиви ! БРАВО !чалгарите да си гледат грозните пластмаси и да си траят.

Стига бе злобари!Засрамете се от злобата и завистта си!Да са живи и здрави момичетата!За майките и близките си са най хубавите. Не ни уважават другите,защото и ние не уважаваме себе си.

От смешни по -смещни .Кой се интересува от тези пачаври .А тази Елена Петрова е супер смешна парцалеса !!!За нея се разказват легенди чак.А пък за Дони и Нети да не говорим. Тия некадърници и на известни се правят! Хеле Нети.

Нещо се обърка , пич. Пачаври са чалгарките мърляви , дето ги слушаш. И от които само на село се интересувате.

Пич,погледни се в огледалото. Нищо не виждаш,нали. Анонимен си и си незабележим.Така ще мине и живота ти. Да бъдеш никой. Сигурно боли,а пич.

А някой запита ли се , колко от тях имат актьорско образование / или някакво/ . После се чудим защо няма КУЛТУРА било то и обща !!!!!!!!!!!!

Радина Кърджилова,Стефания Колева и Нети имат театрално образование.

креватни "актриси" ли? Г-ца Титова и откъм цицесто име го докарва... ма като че ли някои ви плащат заплатки да им градите изкуствен имидж, а?!

престанете да ни занимавате само с диляна попва,оставете момето да се развива каро шивачка,за друго не става. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Tе ли не слизат, или някой ги качва?

Браво! Хубави момичета! Бъдете живи и здрави! Другото са особености на българската психология.

Янчето милата с най селското възможно излъчване...толкова евтино изглежда а пак с такова самочувствие

Пълна подмяна на ценностите!Народе , това ли са ни артистките!?Тъжно и страшно...Тези момиченца са плод на мощна реклама и нищо повече.А какви актриси имахме...Спомнете си ,,Матриархат" ,Петък вечер" , ,,Дами канят"...

Не знаех , че артистките се изявяват по кориците на клюкарниците.Може би там се хилят само кандидатките за Златна малина"!

Е,ние с теб Пено,поне добре си живеем.

Да бе, много се е сетил някой за тях... Дайте сега защото в чужбина им пробутват такива дебилни класации, и ние да не останем по-назад! Даже и БГ вариянт на алеята на славата изкопираха от Холивуд, Награда "Аскер" - побългарен вариянт на "Оскар" и кво ли не само да се чувстват значими. Даже и Нина Добрев пробутали за цвят в класацията. И какво сега, трябва да се кланяме на въпросните звезди ли?

Артистки или жени за забавление?

Дони и той актриса...или Нети и Дони е един човек. Нещо като Дони и Момчил навремето :)

Определено са доста по хубави от фолк изпълнителките.

ТАКА СИ Е , АЛЕКС ! Няма по- гадно нещо от чалгарките ! А и по-тъпо. Друго са си тези мацки...

Яна Титова, Диляна Попова, Нина Добрев /но тя не е българска гражданка и не знам защо упорито я класирате все едно живее до вас или отсреща/! Това са. Другото - да е живо и здраво.

Дълго ли я мисли тази смешка или ти трябваше само година,две?