Бербатов се срещна със Снуп Дог

Българският нападател Димитър Бербатов се отдаде на хип-хоп музиката през изминалата нощ.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов се срещна със Снуп Дог | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, хора! Какво става с нас? Една "новина", вярно несъдържателна и ваканционно повърхностна, но симпатично безобидна да предизвиква такова изригване на злъч, завист, комплекси... От днес спирам да ходя на протестите - не срещу политиците трябва да протестираме, а срещу себе си. Като племе ли сме толкова долни или тук останахме само боклуците.Отчаян съм за бъдещето - не става така - всеки срещу всеки.

бербатов е велик!!!! заслужава наи -доброто!!! защо сме толкова завистливи ние--българите?!

Марта,гледай само какво става.Няма и две минути и минусите заваляха веднага.Защо?Заради твоите хубави думи за един уважаван БЪЛГАРИН-представяш ли си? Вече стигам до извода,че в България не живеят българи.Политиката също е огледало на случващото се в България.Не може истински,кореняк,патриот българин да гласува за БСП или ДПС или за псевдо-национал Атака.Това показва само едно-все по-малко българи са останали в тази държава.

Няма завист скъпа,въобразявате си!Спортиста бербатов и дрогираният рапър ?Просто още не сте дорасли да прозрете манипулацийте на илуминатите.......това е,няма завист ,поне в моето сърце,има злоба за съсипването на държавата и хората ни!

Ама хората мразят ли го бербо бе?! Аз нещо съм изостанала и още му се кафя. Готина снимка. Иначе тука идвам редовно да плюя по красивите богатите и известните. Сега малко ми стана тъжно за Бербито защото повечето обиди не са безпочвени. А онова за илюминатите - какво искаш да кажеш, кого лансират те Снуп Дог?

Поредната доза промиване на младежки мозъци от страна на илюминатите!Бербатов пожелавам ти тоя цръния да те оноди колкото ти е сладко ,помияри такива!

Мерси че ми казахте!

Прави си кефа човека.Кефи се на Снуп Дог от малък и сега се среща с него като равен с равен.Завистниците,плюйте,ама гледайте и вие някой ден да се срещнете с любимците си на база това,че сте успели в дадена област.Само не знам дали въобще любимци нали сте хейтъри необуздани :)

негър и барби=е,,,,не.

TIREX

калтака барби е срам за спорта!

бербатов е направен като фолк певица. то не са мигли,не са вежди..

прилича на ромска поп-фолк "звезда", само по-слаб e...

кои е този профил на бербатов в фацебоок с всички снимки дето е рисувал,аз не го намирам.

О не, Бербатов признава, че има и по-големи от него.

да кажеш такова нещо за Бербатов..... просто не ти прави чест

тои е като жена ,не ли го виждаш?така ли изглежда мъж?

Тук е за българи,а не за предатели и завистчий