Димитър Рачков: Ей заради това не съм се оженил

Комикът сподели на шега причината, поради която не е минал под венчилото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чичо Митко рано го е хванала кризата на средната възраст и депресията че остарява, та има нужда да се доказва с подобно момиче :) За нея работата е ясна - чичак но поне няма шкембе и може би я разсмива, наред с банкоматните услуги, разбира се. важното е да има честна сделка и всички да са доволни:)

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

От Хюстън са на големите коври

Този скапан палячо предизвиква омерзение и това си личи от коментарите тук... И е добре да ги чете, за да се ориентира в "народната" любов... Крайно време е да освободи екрана от наглото си присъствие. И се чудя как може да има кретени, които да го гледат. А иначе, с подобна ковра, тъкмо му е по мерака, защото явно си плаща, за да я държи до себе си иначе коя нормална жена ще иде при такъв урод...

По-млада с 27 г…., а тъщата с колко години е по-млада от зетя……..

Набори са!

Феликс Менделсон-Бартолди. Никога не е късно да станеш за резил.

Всъщност, ако трябва да бъдем честни, казва се Якоб Лудвиг Менделсон Бартоли, а всички го наричат просто Менделсон... Ама нали трябва продто да се критикува

"Якоб Лудвиг Феликс Менделсон Бартолди, най-известен като Феликс Менделсон, е германски композитор от еврейски произход..." Не схващам защо е спора. Има си уики за тази работа.

Казва се Феликс композиторът!

Анита, вместо устни си е сложила зурла!

С коя спи рачкофф! Просто се чудя как ще отида на работа и ще изпусна нещо......

Единственото предаване ,в което съм го харесвала е "Господари на ефира",само бях чувала за забраненото му шоу различни мнения ,но сега и по тв го дават ,та една вечер се насилих за да добия представа за какво иде реч ...изтърпях 6мин.и превключих на друг канал.То голямо напъване изкуствено и то и толкова постно,беше окичен портрета на Т.Живков и той говореше уж с него ..пълна пародия и като гледах и тези зрители как се смееха ,та чак жал ме хвана за тия нещастници.....

Това си е вид....педофилия!?

Кифлар с кифла. Тъпо парче. Ниво на "културата". И някаква "високо интелектуална" реклама на УИНБЕТ на капута Йорданов върви с него - пълно осиране.

Това изявление на Рачков заради опашката от кандидат -младоженки пред дома му ли е? А и му е време да сменя плеймейтката, все пак сме 2021-ва вече. Колкото до първата му жена, явно никога няма да достигне нивото и затова пада все по-надолу. Ама нека плакне око човечеца, какво друго му остава, а както се вижда от снимките, Анотата и ръка пълни.

че то и никой не го е искал.

Това лайно на телевизор не го понасям, камо ли на яве!

Само не разбрах за какво беше тази статия. Митето си плаща на ДИР да поддържа интереса към предаването му и само това измислихте ли?!