Има редица причини, поради които един мъж може да не желае да мине под венчилото, съпроводен от звуците на добре познатия на всички хора "Сватбения марш", написан от немския композитор Якоб Менделсон през далечната 1842 г., утвърдил се на женитбата на принцеса Виктория и принц Фридрих III. Някои господа например изобщо не искат да се лишават от свободата, изпълваща ергенския живот, други пък не вярват, че бракът би подобрил или заздравил отношенията им с тяхната половинка, затова предпочитат да съжителстват с нея, без да узаконят връзката си...

Разбира се, съществуват и други мотиви, които представителите на силния пол биха изложили в подкрепа на решението си да не припарват до листа хартия, напомнящ им най-официално, че са дали клетва, вричайки се в доживотна любов на някого, но наскоро Димитър Рачков сподели наистина забавен аргумент, разкриващ защо все още не е сложил халка на безимения си пръст.

Вижте снимки на половинката на Рачков >>

В последния епизод на "Забраненото шоу на Рачков" един от гостите бе легендарният водещ на "Минута е много" Петър Вучков, чиито думи предизвикаха колегата му сподели в ефир, макар и на шега, защо досега не е казал заветното "Да" пред олтара.

"Замислете се само, когато се задава въпрос - зрителят отговаря преди участника - ако не знае отговора - научава нещо повече. А представете си само какво удоволствие е за един заврян зет той да знае отговора на въпроса, а тъщата - не", заяви в студиото Вучков.

Димитър Рачков и Петър Вучков

Снимка: Официална страница на "Забраненото шоу на Рачков" във Facebook

"Ей заради това не съм се оженил. Защото не мога да надговоря тъщата - не, че някога съм имал тъща, де", отвърна му домакинът с неловка усмивка на лице.

Факт е, че до този момент комикът така и не е бил младоженец, въпреки че е баща. Той има един син от Христина Апостолова, която е сценарист на българския популярен сериал на медицинска тематика - "Откраднат живот". След като пътищата им се разделиха, някогашният водещ на "Господари на ефира" и "Като две капки вода" започна да се среща с Мария Игнатова. Романсът между двамата продължи дълго време, но в крайна сметка достигна до своя край преди две години.

В момента актьорът е обвързан с 27 г. по-младата от него плеймейтка Анита Димитрова. Това стана ясно в края на октомври м.г., когато той публично обяви, че са заедно. Откровението си Рачков направи от сцената на зала "Арена Армеец" по време на своето представление, което днес вече прерасна в предаване на малкия екран.

"От 6 месеца живея с плеймейтка. Снощи исках да я гушна, а тя ми каза: "Остави ме, чета новата конституция", каза тогава той, докато любимата му бе в публиката, настанена във VIP ложата.

Колаж: Facebook / Instagram

Анита Димитрова е от Хасково. Участва в родното издание на конкурса за най-сексапилни момичета "Мис Плеймейт" през 2017 година. Макар на пръв поглед да изглежда крехка, стегнатата си фигура всъщност поддържа с тренировки по бокс.

С Димитър се запознават през октомври 2019 г., а мястото на срещата им е снимачната площадка на музикалното видео към песента "Ние" на братя Аргирови, в което участват още Иво Аръков, Криско и Рафи. Твърди се, че нещата между тях стават сериозни едва четири месеца по-късно. През февруари т.г. редица български медии писаха, че двамата са заживели под един покрив (още едно нещо, което сегашните думи на Рачков засвидетелстваха), а кратко след това тръгна мълвата, че Димитрова е запознала половинката си със своето семейство.