Христо Гърбов и съпругата му показаха вилата си в планината

Любимият актьор от „Комиците“ и „Столичани в повече“ Христо Гърбов и съпругата му Иглика Трифонова – един от най-добрите кинорежисьори у нас, имат тайно убежище в Стара планина, което решиха да покажат пред списание "EVA". Вилата им на хълма гледа към красиви зелени баири. Тук двамата се спасяват от градската суета и влизат в съвсем различни роли на градинари и декоратори.

Обратно в новината

Коментари - Христо Гърбов и съпругата му показаха вилата си в планината | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама тази къща е показвана n-броя пъти по всякакви списания, чиято втора дума е ДОМ!

Заслужава.

Живи и здрави, да й се радват! Само да не четем след време колко прецакани са актьорите /и певците/ с ниски пенсии...

Това в село Своде Ботевградско Много хубаво място в ст планина

голем праз! затова сте на това дередже, защото не мислите за работа, а за ядене, пиене, секс и почивка.

Какво ви става бе хора?Що толкоз злоба?Те са хора като нас и си заслужават почивката.Да се хвалят с някакъв лукс,яхти,коли и пр.? НЕ! Обичай ближния си и ще ти е леко в живота .Не затормозявайте мозъците си ,а бъдете добри,мислете за хубави неща и те ще се случат и на ВАС. Желая ви го от сърце.

Да са живи и здрави.То това с купоните го репетираха постоянно още като членове на Плевенската сбирка при Плевенския театър.А колко е голям режисьор Игличето позволете ми да се съмнявам.Направила ли е филм от ранга на "Канарчетата" или "Кладенецът", а защо не и "Дом за нашите деца". Това на една от снимките до Гърбов не е ли Викрор Калев?

Ами да, направила е. Гледай "Писмо до Америка", много е як филма. Ако ни си гледал нищо от нея, какво има да се изказваш?

То и аз мога да си покажа вилата, що не ... Па и мотиката мога да си покажа ...

е къде е вилата ?

нищо не ни казвайте повече и снимки на вилата не качвайте ще го оплюем човека лошо племе сме българско ще кажем или че е крал или принц :) евалла на Христо гърбов и жена му :)

То и аз мога да си покажа вилата, що не ... Па и мотиката мога да си покажа ...

- Ей, купонджии, къде са ви документите за внесените данъци върху хонорарите? Тая къщица с какви средства я "спретнахте"? - Ъъъъъ, уф, имаме някъде, ъхъ, амъ друг път ...

Карай си трамвая и не се обаждай, Сульо!

къде е вилата????

Е па они са у ню!!

Хубаво, ама дайте малко снимков материал!