17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредата пропаганда срещу семейството и близостта!!

A през останалите дни от седмицата се виждат с другите си сексуални партньори.

Така си е! "Прекаленият светец у богу не е драг!" Не може да се руча една и съща манджа, макар и да вкусна, всеки ден! Писва ...

Епа така си е, я два дена съм с единия, два с другия, два с третия, даже най-добре съм с четвъртия, че само 1 ден се виждаме с него през седмицата.

А виждането с децата е най-добре веднъж месечно или три пъти годишно. Аман от п*и статии.

Значи ако сте нежен гей срещите може да са 7 дни в седмицата. Но ако сте нормален е по добре веднъж годишно защото не е модерно. Да се возиш на колело с два педала е интересно.

Логично е, как на всеки му е хрумна какво ли ще правят останалите дни от седмицата поотделно :)) На мен ми дожаля за автора, който, за да затвърди теорията е питал жена си - "Как е, харесва ли ти така само 2 дни да се виждаме, мило", а тя му е отвръщала любовно: "Божествено!" :) докато му слага рога в останалото време. Нищо, така поне остава време да пише статии, от които научаваме правилата за силната връзка.

На това двуразово рандеву "виждане" ли му казвате? Освен ако наистина не се гледат право в очите, но е съмнително. Но е желателно да се "виждат" поне три пъти, добре е и за домашната хигиена, няма паяци и паяжини.

Става въпрос за двойки, не за семейни. Разбира се, че не е нормално да се виждат всеки ден. Много бързо ще си омръзнат, връзката ще се изчерпи и ще се разделят. Всеки има право и на лично време, събиране по женски, по мъжки с приятели ... на бира или на карти. Виждането всеки ден е прекалено, човек не се чувства свободен, а обсебен.