17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Индиана Джоунс направо ще им завиди на тоалетите. Само сандалите на мачото малко смущават, но кои сме ние да съдим тези божества?

Ако махнете тунингованата и татуирания пейзажа ще е зашеметяващ!

нима това е новината на деня, а и кои са тези нелепи образи? Аман от всякакви нищоправци, които са грозен пример за подражание...

Нито Гана познавам, нито циганина на снимката

Тези са абсурдни по принцип, но за арабския свят начина по който се е облякла е направо обидно!

Друго си е да развееш цици из пустинята... Пък и защо е дала толкоз пари за силикон, ако не ги показва при всяка възможност

Турбо позьори. Дайте сега и за другите двама Гино и любимата му.

Не може да се облече по друг начин. Бюстиета й служи за сутиен.

Прави впечатление, че и Джулката и Тита носят поне един размер по-малък сутиен. Тук е особено грозно понеже чашките на бандото изглеждат като детайл. Белият прозиращ чарлстон пък изобщо няма смисъл да се коментира.

Супер!

Който няма парички за Слънчака или Пампоровец- на Малдивите или Занзибар! Да оножда кхамилите

Я, двугърда камила. И се целува.

Кои са тези хора? И защо трябва да знаем, че са били на екскурзия ?

Ау, колко сте хубави и велики, как успяхте да стигнете до там? Аз съм в панелката в Люлин и цъкам със език. Сега ще си сипя една домашна ракия за ваше здраве, имам сланинка и ще си пусна чалга.

Е, добре де, как може така да се облече тая луда калинка..??Една нормална дреха няма...То бива кич и безвскусица, ама тя счупи всички мерилки...

Аман от позьори.

Изключитерна простотия така да се снимаш в Петра ш така облечена изключитерна .

ДРЕВНИЯ ГРАД Е КРАСИВ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕЗИ НАШЕНСКИ КИФЛИ

Бляк..

Кривене, кълчене, стойки и нелепо облекло с две кофи силикон. Ще ги посъветвам, ако някой ги пита откъде са, да казват някоя друга държава, за да не срамят България с дебилния си външен вид и поведение.

В храма не са влизали, защото се плаща, а и няма спа с вю в него и ще им е скучно. Минали са само за 2 минути да ги щракне бедуинът с камилите. Предложили са му 5 юро за снимките, но той е отказал, за не го е чест да снима такива звезди (за каквито са се представили). След това са се цопнали на пул бара под кабаната, че мноу жега.

Ако имате някакви съмнения относно интелектуалния товар на въпросната ВИП персона, вижте това клипче. https://www.youtube.com/watch?v=a3DFA-XdK5A

хахаахахаа....евала

Защо всички млади бръмчалки все се забиват сред ориенталски, арабски или с преобладаващо мюсюлманско присъствие "красоти" - или ще е Дубай или Йордания, или Египет, или Индонезия, или Занзибар? Идете веднъж до Таити, Нова Зеландия, Коста Рика или нещо подобно...

Не е ли видно? Ориенталски манталитет и визия на танцьори на кючек...

Са селяци по душа. До Хавай никой не съм чула да отиде. Български селяндури

А откъде са им парите на тия двамата???!!!! Защо никой не пита???!!!

Освен очевидната област в която и тя и той се подвизават т.н. Древна професия, въпросната джулка има наследени няколко апартамента закупени от родителите и като изпрани активи в миналото за които мадам прибира приход необлагаем и не проследим всеки месец. Освен това комисионна та която взима за това да запознава чичовци с момичета е от порядъка на 15 процента на сеанс

От "моделство"! в БГ от него най-много си печели..., а и от него в хазната нищо не влиза!

Много важно къде ходят тия прости хора .

От многото силиконови протези не се вижда това жена ли е, човек ли е, маймуна ли е...Вие представяте ли си като им мине срока на годност на гумените топки, джуки и всичките тюнинги, какво ще остане от това несъстоятелно същество.

Аа дали си събират магнитчета от всички дестинации? Кога ще ни покажете хладилника им? Простащина! Такае, след като политиците и управляващите тази държава насадиха сред хората, че простака всъщност трябва да е на почит. Илитерати, ограничени умствено, еднокнижни и прочие проституки от мъжки и женски род се радват на внимание и отразяване от всички медии. Е, когато това престане, тогава ще бъде първата крачка към създаване на една нова държава, където ще се цени ум, възпитание, знание, работа, а нормалните човешки отношения няма да бъдат на показ или за показ.

Най-после разбрах с какво е "известна" , само й бях чувала името. Сега имам два въпроса : 1. Това ли е името й ,по ЛК ? 2. От какъв етнос е? А този с нея, въобще не съм го чувала. Той какъв е? Т.е защо е в тази рубрика. То ,не че и на въпросната " дама" и е там мястото.

Поне името ѝ е истинско, баща ѝ е италианец

Кои са тия примати и защо докато целия народ го тормзят с вируси, тестове, ваксини и пандемия тия си разхождат гъзовете по роматични пътешествия...

Ами да видят хората там на какво се казва камила. Това в рамките на шегата , а иначе : ако искат и на Плутон да отидат, въпросът е защо ни занимават с тях. Това ли са VIP персоните и Life събитията у нас.

Великден в мюсюлманска страна? Много вълнуващо....А камилите наистина са доста симпатични в сравнение с тия двамцата

:))) Не че нещо, ама заглавието предизвика любопитството ми - просто идея си нямах, коя е тази Джулиана Гани. Е, прочето, видях снимките... Общото ми впечатление: Камилите са доста по-хубави.

"""Боже ,колка мъка има по този свят ,боже."""" Атеист съм ,но ще пивторя тези думи на Моканина. Това е светлото бъдеще ,към което системно и последователно е тласкан упоеният български народ / по -точно ,население/

Стига сте ни занимавали си го за к...ви, които се чекнат по екзотични дестинации. На всеки е ясно как изкарват пари. Най-малкото - цинизъм е.

Не съм срещал

Как сладострастно се е разчепила с разтворено краче сякаш иска да каже "всичко правя с пичката си", балъците нека плащат.

Не си прав! Не всичко! И анусът играе...