Елена от ”Big Brother” се радва на първа рожба

Участничката в "Big Brother" 2, прочула се като Хубавата Елена, е родила момиченце в началото на юни.

Обратно в новината

Коментари - Елена от ”Big Brother” се радва на първа рожба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави.Само една жена ,която е имала много трудности при опитите си да има дете ,може да оцени този безценен дар-детето!

Хубавица със селско излъчване! Просто момиче, което се представя за каква ли не, за да е интересна. Честито за бебето и толкова!

Каква хубавица е тази бе, с квадратна глава в съотношение 4:3 като старите телевизори

ако може, така, това "скромно момче" до нея да я заведе на лекар-дерматолог или някой друг там и да й изтрият тези отвратителни татуировки, за да не се срамува скоро пред дъщеря си. И добре, че остави онзи дългия зальохан лумпен, който караше някакво пежо-кабрио и колената му стърчаха през прозорците, ха-ха-ха.

Бай Ганьо дава съвети. Безценно.

ЧЕСТИТА РОЖБА,ЕЛЕНА!БЬДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И С МНОГО КЬСМЕТ В ЖИВОТА!

Умолявам редакцията на ДИР.БГ да не ни занимават никога повече с това с нищо незаслужило да се пише и говори по неин адрес момиче !!!!!!

А ти ще посмееш ли да теглиш шута на мъжа, който ти е опротивял и отвратил, пред цяла България? Това си беше световен прецедент за едно реалити шоу. В началото я осъждах, но после я разбрах и вече ми е симпатична. А оня льохман май наистина не я заслужава. Освен това беше ясно, че това не беше предварителен план от нейна страна, просто не издържа момичето. Затова има още много да я помнят и споменават. Да и е живо и здраво детето и да махне по-бързо тези грозни татуировки. Чу ли Ленче?

Е всичко хубаво ама ква е тая противан татуировка на ръката?Прилича на член на Мексиканската мафия...пача.

Противна беше в предаването,противна е и сега.Това да караш мъжа ти да реве за тебе,пък ти с някакъв да се задяваш...Дано този да издържи повече.

Йеййй, хобитът е родил!!

Разрешават ли й да кърми?

' татуси и хепатит вървят ръка за ръка заедно с глупостта е не може хем хубава , хем глупава - най-малко едното е грешно

Само не знам кой реши, че е хубава. Прилича на футболна топка в главата :)

Поредната ''Бг-звезда''. В Бг само звезди ,...И ВСЕКИ 2-РИ НЕГРАМОТЕН ,....АМА ЗВЕЗДА?

ЧЕСТИТО, ама хайде, оставете я на мира тази жена................

Абе да ви имам новините.

Много неприятна личност!!

В главата е като телевизор "Опера"

Сега пък моден дизайнер???? Тази.....? Само така не се беше наричала.

Нещо ме сърби на 15см надолу от пъпа...

Да не е дупето? :D

много приятно и интелигентно момиче. Троловете пак са се мобилизирали; трябва да ви измислят антидот или репелент!

Просто завиждат.

Мда, умрях от завист, хванахте ме...

Амии объркал си се.Интелигентните хора не си рисуват перманентни картини по ръцете.Добре че не и се налага да работи иначе, ако тая "Ентелектуалка" ми дойде на интервю за работя, ще я отпратя веднага.

Факт, доста готина е, познавам :) А ти да си знаеш, че няма да ти дойде на интервю, спокойно :)

Нито е хубава, нито е моден дизайнер, нито е новина за населението, че е родила. Това, че преди години си показа задника в една телевизионна помия, не прави нищо от изброеното.

Дир-ник, кое по-точно в поста ми беше ИЗВЪН ТЕМАТА, че го скри ? Бебето ли? Космите ли? Или пък татуировките ? Я да ми отговориш, ако обичаш, или нямаш повече капацитет , освен да цензурираш ? А бе, къде ви намират такива недораслеци ...

Направила си е тату-ръкав досущ като старите порно звезди от VIVID :)))

А с оня глупак къде ревеше за нея какво стана?

Ами, по рева, по рева и спря ....

Хубавата Елена? Хубава, хубава, колко да е хубава... с тоя квадратен фейс?

Тая ''Бг-звезда'' ,къде ли не я бутаха ,в какво ли не предаване ,ама то за нищо не стаА. А дано си намери ''МАЙСТОРА'',най-после!

Ромската махала празнува.

Дори и така да е. So what? E, и?

Тая пък кой я набеди за хубава?

Мъжете:-)

По-скоро медиите.

Като вече си е намерила истинската половинка айде да спрете да ни занимавате с нея,ама май и тя е от поредицата хубавици ,които търсят слава и пари.Аман от комплексари

Още едно ц.гле на хоризонта !!!???

Какъв е проблемът ако някой е циганин? (Че вас това ви нерви. Другите й качества не сте коментирали).

Проблема е че това е единственото им качество.....Да са цигани......Близко до акъла.....

сори ама тая жена е накво недоразумение, иначе да си се радва, не ми пречи

Да им е здраво детето ! И стига вече сте ни занимавали с тази силистренска пръчка!

Тя е на половина и софийска пръчка,бащата е софиянец!Нямаше да репликирам,ако не беше отново това тъпо подценяване на произхода,ако не е софийски!Аман от самочувствие,лишено от покритие!Не признавам аз разни софийско-селски пръчки и клонаци,да живее Бавария!

Да е живо и здраво халапето, на Миро ли прилича или на Ели?

Страхотни вежди! Като от турси сериал!

Нека им е живо и здраво детето! Всеки заслужава щастието. За съжаление тя обра негативите на Биг Брадър. Вярно е, че направи куп простотии там и не беше мястото да решават семейните си проблем. Като цяло се държа доста тъпо, но в крайна сметка Миро си взе парите, а нея я сочат като к*рва, въпреки че има хора, които правят много по-големи простотии....

Аз пък мисля, че поведението и в риалитито беше напълно естествено. Не виждам какво лошо е направила. Хубаво беше, че Мъро си показа простотията навреме, че тя се осъзна.

За мен не е естествено поведение да се сваляш с друг мъж пред съпруга си, независимо от причините, особено пък пред камерите. Има си място и време за решаване на семейни проблеми. Въпреки това не ми е неприятна, желая им щастие....

Честито на Елена и мъжа до нея,да са живи и здрави и тримата!

Беше хубаво момиче, а сега е направо безлична-съжалявам, знам че ще го прочете и ще и стане ниприятно но истината за мен е тази.Язък за хубавото момиче, на какво се е направила с тези татуси!

Коя!? Има хора известни с това, че са известни...Има хора от Варна..., а има хора явно и от "Биг Брадър"

Страхотна новина, да са живи и здрави! НО какво ни интересува, колко бебета се раждат на ден? В крайна сметка с какво е известна модната дизайнерка, освен че мъжа и плачеше в ефир, а тя си легна с първия? Не искам да съм злобна, но е така- защо

Прекрасна новина!Да са живи и здрави!

Мургавелка :) Обаче никак не е красиво жена да има тип "ръкав" татуировка. Никак.

дори е отвратително.

важно е тя да се харесва, нейна си е ръката, не е твоя или на тези празноглавци дали ти плюсове.

И какъв е проблемът, ако е мургавелка? Къде пише, че русите са по-красиви от брюнетите?

Татуирана си-гнка

Татуировките за някои са грозни, за някои - хубави. Лично за мен е грозно. Какъв е проблемът, ако някой е циганин, че не се сещам.

Не е ли малко късничко на 33 да раждаш първо дете?

Зависи от разбиранията и мирогледа на хората. На кой когато му е писано. Може и да е искала и по рано, но да не е ставало. Не сме ние тия, които ще съдим.

Разбира се, че е късно. По-добре на 14, като една друга "звезда".

... раждането става не винаги, когато го искаш, понякога ... просто не се случва, така, че не съдете

Не вярвам, че при нея случаят е такъв. Просто не е искала. Щото така е модерно.

Е мъжът и ревеше повече от бебе, за какво и е било тогава още едно:-) С тия мамини пикльовци, как да искаш да имаш дете.То вече няма нормални мъже.

Бившият и мъж ревеше, защото тая шаврантия се шибаше пред очите му с едно напудрено и лакирано фризьорче. Да, от предателството на любимия човек боли много. Дано не го изпиташ, че няма да ти е толкова смешно.

Да им е честито! Да расте здраво и с късмет!

Много харесвам Елена и се радвам за нея, честито! Не мога да разбера само, кога са я снимали тази Черешка, която излъчиха съвсем наскоро с нейно участие? Тя нямаше и следа от бременност там, а и каза, че имала приятел от няколко месеца...

Най-вероятно преди година е снимано, защото и съпругата на Ивайло Захариев беше бременна, а преди седмица я даваха при Гала и бебето вече беше на около 8 месеца.

Тези епизоди на Черешката на тортата са снимани преди една година, затова така.