Адреналинките се снимаха като за Карадере

Адреналинките от „Господари на ефира” Вики, Пепи и Ками позираха почти голи за августовския брой на "Maxim".

Обратно в новината

Коментари - Адреналинките се снимаха като за Карадере | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе много знаете всичките бе, седите си на компютрите на село или все тая къде и само злобеете срещу хората. От къде на къде ви е ясно на вас малоумници коя каква е и какво ще направи за малко пари??? Някой от вас хейтъри ли сте какви сте, случайно да е нещо по-различно от шофьор на ТИР примерно или Сервитьорка, барман, кондуктор и тн.. все "интелектуални" професии ... ??? Питам аз? ... Някой от вас да знае думи различни от "курва", "проститутка", "лека жена", с която да опише възможно всички красиви жени в иначе скромната ни държава????????? Някой от вас нещастни хорица, които по цял ден само се чудите кого да залеете със злобата си, случайно да се е замислял, какво ако всъщност това, което казва не е така и хорскорто мнение и общоприети норми за красива млада жена нямат нищо общо с реалността??? Вие какво занете за това как са избирани момичетата и какви били в началото и какви станали сега??Ако не се бяха снимали нямаше даже да ги забележите, но след една сесия в която между другото няма нищо голо, се започва едно бълване на подобни коментари?? Защо изобщо си позолявате да пишете и защо изобщо се опитвате да мислите... не ви се отдава хора, престанете.Тези момичета са си обикновени млади девойки, които просто искат да бъдат забелязани, а снимките в подобно списание съчетани с работата им в телевизията са много подходящи за тази цел.

Незнам коя от трите е Ками, но толкова задълбочено разсъждение за новото начало скоро не бях чела.

Ками е човек със такава визия, такова излъчване и такъв интелект, които за съжаление са на изчезване. Аз лично четох отговорите и, когато и дадоха да попълва въпросите и нейните думи нямаха нищо общо с това, което е изразено тук...Идиотщината в България няма край и това е, ще изкарат момичето глупаво, само, за да си направят реклама на неин гръб!!! Простака си е простак и ще остане такъв докато свят светува. Ками, пожелавам ти много успехи мила, дано не попаднеш на коменарите в този форум, за да не се почувстваш зле от обидите, които испят по ваш адрес. Вики, Пепи, не ви познавам лично, но и на вас ви пожелавам успех и всичко най-добро.

Адреналинките решиха квадратно уравнение.

Браво, браво, успяха да ми го вдигнат, адреналина де...

Тъпо племе сте и такива ще останете завинаги! Българинът върви в мисленето си назад. Защо? В Европа ви приеха, отвориха границите, в чужбина можете да работите, на западни езици ви учат - безплатно, молове ви откриха! Но мисленето никой не може да ви промени! За вас хората се делят на проститутки, гейове, селяни, цигани, турци... и т.н. Накрая ще останат някакви мързеливи нещастници да си живеят спокойно, да се напиват, да пребиват хората по улиците, да си пропагандират расизъм и тогава ще сте щастливи! Примитивни, консервативни и тесногръди! Проститутки? Ти проститутка сигурно само във филмите си виждал, а в нощен клуб едва биха те допуснали, защото едва ли можеш да си позволиш подходящи дрехи? Хайде пийте си ракията... яжте си пържолите, празнувайте всеки ден някакъв църковен празник и бъдете щастливи вив вонящите панелени дупки! Много ви разбира простата глава от красота и конкурси като всеки ден се сблъсквате само с мизерия и бедност!

Сигурно сме тъпи, щото такива като теб са повечко! Отивай в чужбина да миеш чинии, и вземи прителите и роднините си с теб, че да ни отървете от присъствието си! Така ще изчистим България от буклуците!

пази Боже сляпо да прогледа...

Ще те разочаровам, не мия чинии в чужбина. Работя в бюро и печеля добре! Имам солидно образование! А ти?

Щом се засягаш толкова лично, значи и ти си от бранша. Тръгнала от някое неизвестно селце, отишла в чужбина и забравила корените си! Срам ме е от такива като вас - сноби, които не знаете откъде сте тръгнали и къде се намирате! Излагате държавата си и най-вече себе си, а сте толкова слепи, за да видите колко сте долни!

Ха-ха-ха. Права си, не искам да имам нищо общо с БГ. Опази боже! За 150€ не работят и робите!

А държавата не я излагам мухльо, защото печеля добре и плащам доста високи данъци. На такива като теб никой не им обръща внимание - нито в БГ, нито пък някъде другаде. Може би затова се дразните от младите и красиви момичета, които хем са по-образовани, хем по-богати! А ти ако заминеш за чужбина и чинии няма да можеш да миеш, ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦО!

Ей, интелекта, ти май копи-пейст на едно и също под всички статии.Не си оригинален.

Не претендирам да съм "интелект"!

Новото е, че ти няма как да се добереш до тяхq дядо :)

Тъй си мислиш, щото си гладна. 100$ са си 100$, тия за пари всичко, което си представиш и което не можеш да си представиш ще направят!

Айде, чичко-паричко, на пазар! Избирай от агнешкото, което ти се предлага! Айде, че не остана! Само не пише дали тези стерви предлагат тест-драйв?!

Тая пък, поставила началото на тройна фотосесия! Дрън-дрън! Тризначките бяха преди вас! И тогава и сега, едно и също - едно голямо няма нищо!

българино тъп! зарадваи се като видиш нещо хубаво! в 21-ви век живеем. сексът в нормалните държави отдавна вече се практикува не само между четири стени, а вие наричате 3 полуголи жени курви! еиииииииии... тъпо племе... големи комплекси!

комплексар си ти, и в африка да идеш, пак комплексар ще си останеш

Българино остър, научи правопис!

Транслитерирам съобщението, идиот такъв, затова ми е грешен правописа!

Дай сега да практикуваме секса извън четирите си стени и ще се изострим като тебе.

изпьднала работа - списанието и позьорките.

Ще им предложа четворка, но надали ще играеме белот.

за това са родени. лошо няма.

Не са родени за това.Това са си избрали да бъдат!

На драгата дама с черната коса й е толкова голяма лапата, че закрива всичко от иначе скромната гледка хаха

Лорд Джон ме развеждаше из замъка си. После ми показа голям портрет над камината на млада жена. -Цялото си богатство дължа на баба ми. Ето тук е изобразена по работно облекло. -Но тя е съвсем гола, сър!-възкликнах аз. -Така е, млади приятелю, тя беше професионална проститутка.

До колкото знам , на едната баба и живее в село Задръстеница във възрожденска къща и сама. Защо не заживееш с нея?!

До колкото знам , на едната баба и живее в село Задръстеница във възрожденска къща и сама. Защо не заживееш с нея?!

До колкото знам , на едната баба и живее в село Задръстеница вжогромна къща и сама. Защо не зажувееш с нея?!

Ето такива новини и поощряването на подобно поведение през тях са най- лошото оръжие срещу хората. Тези лиготии са наложени като нешо нормално, но заради тях се провалт нормалните човешки отношения. И става женско царство

E това си е нещо друго. Аман от гейове и протестиращи в медиите. Човек има нужда и от малко лиготии и разведряване.

Какво ненормално има в това три красиви жени да се снимат за корицата на списание? Хора, добре дошли в 21-ви век!

Как голи бре, на главите си имат --цветя!

Давайте, драги хетери, напред и още по-смело, така именно ще ви забележи богатият чичко-паричко, ще ви купи златен смартфон, ще ви качи на бял мерцедес и ще ви ползва заедно с извратените си приятели за всичко и навсякъде. И така докато му омръзнете и ви смени с нови още по-разкрепостени. Чудя се, бабите ви на село как възприемат тази снимка?

лиготии

Ами позахлебиха. То човек като изкара някой лев и морето става до колене.

С черната коса ме кефи!

тези какви хубави и скромни бяха в началото, а сега ми приличат на ...........