Как да постигнем формата на Мадона

Личната инструкторка на Мадона разкрива, че са необходими дисциплина, съсредоточаване, планиране, програма, диета, изобретателност, тренировки, здраве, енергия, сън, почивка и отдаденост, за да се сдобие всяка жена с тяло като Кралицата на попа.

Обратно в новината

Коментари - Как да постигнем формата на Мадона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена е достойна за уважение! Ненапразно я наричат Кралицата на попа и все още няма кой да й стъпи на малкия пръст. За всички, кото коментират отрицателно, явно да изглеждаш като дроб е по-добрия вариант.

На нейните години Тина отнасяше света! Истинските кралици не е необходимо да се чепотат и правят стриптийз. Тя не може да им стъпи на малкото пръстче- те са божествени и като тяло , и като глас. Пред тях Мадона е като грозното патенце.

Няма от нейните най-ранните снимки. Правени в мизерните коптори за снимане на ефтино порно. Там е истински натурел, с катеричка рунтавелка.

Защо ми е формата на Мадона, аз съм си аз.На нея това и е необходимо за бизнеса и. Защо да умираме от глад и упражнения, да трупаме мускули, кому е необходимо това

Как ли, с остър сутиен естествено.

да я запознае с доктор Енчев?... :P :D :D

хахахахахахаха, тя си прави реклама на новото двд бе глупаци. с което ще си увеличи милионите. "грозна" била, хахаххахаха. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аве манете я тая Марадона Мадона, кажете как да постигнем формата на Фидоската?

ааа и това не е лесно...що банички и паржоли трябва да изядеш...и хич няма да ти излезе евтино

пАржоли ли бе

Права си Ели, доста по-женствено е да си слоясана, увиснала мърда. Странно е изобщо, как въобще има подобни коментари! Явно повечето тук хал хабер си нямат, как се поддържа такава фигура, а възрастта изобщо не я коментирам.

Мадона не е просто грозна жена. Тя е противна жена. Мадона е американският еквивалент на нашия Азис. Пфу!

Бейби, или си наистина мн.малък/а, или така и не си поумнял/а, за да направиш разликата между местна, ромска ПОРНО- ЗВЕЗДА и певец по принуда, (защото в БГ това е формата, под която съществуват бълг. порно-звезди- правят се на фолкпевци и фолкпевици) и световно известна поп- икона с провокативен, но винаги актуален стил!!! Има още мн.разлики, но нямам намерение да изброявам всичко! Мадона И сега изглежда прекрасно за възрастта си, докато Азис е къде- къде по- млад, а ти трябва време да свикнеш да го гледаш, без да ти се доповръща!

Не зная защо и се възхищават. Ако е за гласови данни- има страхотни певици. Ако е за това, което прави с тялото си- има невероятни професионалистки. Чалга.

На въпроса "Как да постигнем формата на Мадона" отговарям така: По-голяма съм от Мадона с шест дена, пази Боже да постигна "формата й" и да изглеждам като нея. А сега и аз имам въпрос : Защо изглежда така странно на втората снимка, херния ли има?

И кво и е страхотното? Кво се възхищавате...Тя тая да не е работила цял ден на нивата или като повечето български жени да си изкарва парите с много труд и да се чуди как да си нахрани семейството с 300 лв? Цял живот да си харчиш парите и да ходиш на фитнес не е работа... айде не ми приказвайте глупости..

kokobrais

Що ти да не би да си мърдаш гъза от компа? Може би от къра постваш ...

Аре ти да мръднеш, а? В три теми вече виждам твои коментари - явно цял ден си тука само? Вземи да водиш социален живот, не само да пригласяш тука който каквото напише и ти като цветарка подире му да коментираш, ама не новината, ами коментарите!Лузър!

Те такова шоу се нарича евтин стриптийз . Провокациите и са толкова евтини и прозрачни... щото и глас няма вече госпожата.

Анаболните стероиди и хормон на растежа никак не са безопасни...

изпитвам възхищение към тази жена, много работи, много е постигнала, желязна е, прави невероятно шоу ..и изглежда супер...които има възможност да и гледа концертите и, да го направи ....

Такова шоу, каквото прави Мадона трудно може да се сравни с някой световен изпълнител, камо ли с БГ скубли. Чета по-надолу сравнения с Лили Иванова и разни български уруспии...направо жалка картинка. Когато няко от вас на 54 изглежда кота Мадона, 3 часа пее, скача и танцува на тази възраст през ден, турнето й е обявено за най-печелившото за изминалата финансова година от турнетата на всички световни музиканти (Риана и разни други пасти да ядат), елате ми се обадете! Преди да плюете отидете поне на един неин концерт! До тогава си слушайте чалга по задимените и омазнени кръчми и заведения в БГ и си кюткайте!

Да ти кажа, Лили Иванова на 70+ скача и пее на живо 3 часа.

Всеки ден ли?! Самото сравнение, което правиш е абсурдно!

На баба ти Лили концертите са супер статични?!Мязат по-скоро на сбирка на пенсионери на по чаша чай с малко ром! Ти виждал/а ли си шоу на Мадона?! Като отидеш да го гледаш, след това си представи, това шоу да го прадиш всеки ден на ризлично място, при различни климатечно условия!

Вярно е. Наскоро бях на концерт на Раиана... ако съдим по танците и я сравняваме с Мадона, без колебание можем да им разменим годинките.

Не се излагай. Сравняваш даровита певица от към глас /Риана/ с Мадона, която освен да се показва гола и целува с жени друго не може.

По-скоро ти не се излагай с невъзможността си да четеш. НЕ сравнявам гласовите данни на Мадона и Риана. Харесвам Риана, но много ме разочарова с ОГРОМНИЯ си мързел на шоуто си откъм танци. Иначе визуално в момента е по-красива от всякога, вталила се е, да, има глас...но танци - почти никакви - ако не танцува на 25, кога ... на 55 ли?

Абе, да се намеся и аз, какъв мъж може да е някой, който нарича себе си Коко ?

Най-вероятно мъж, който се казва Калоян - нищо изненадващо и потресаващо тук. Но теб явно доста те е сърбяло да поплюеш ей така, за спорта:)

Ако вземе да ти го отпери, ще разбереш какъв мъж нарича себе си така.

Фотошоп и 3 килограма и половина грим нанесен с лопата.

мда!гроздето е кисело...

Метър и петдесе бабичка на 55 години.....вервай ми, не ще да е това киселото грозде......

Коко Динев, ти ли си бе?

За фотошоп и грим на лицето на корица и концерт - ок - всичко се постига, НО фотошоп и грим няма как да сложиш на концерт на тяло, за което някой се е трудил добре. Иначе не знам защо никой не отбелязва, но Мадона поне заслужава поздравления за най-естествено сложен силикон - толкова хитро е направено, че никой не го забелязва и коментира. И в това отношение е еталон.

kokobrais

Д-р. НЕнчев ти ли си?:-) :-) :-)

И аз това се чудя! Защо на хората им е трудно без кой знае какви емоции да признаят един очевиден факт- че тя е в добра форма за жена на тази възраст( причините да изглежда така не ги коментираме, защото ги считаме за ясни!) А и някакви "мъже" тук се държат все едно някаква 55 год. жена ги преследва и иска да ги изнасили :))))) Явно имат някакви странни фантазии, които несъзнателно ги тормозят! хаххаха

На мен ми е антипатична - ужасно жилава и сбабичосана. А тази снимка, която е на заглавната странича е доста обработена, за да излезе това. Има български певици на тази възраст, които изглеждат в пъти по-добре от Мадона. А да не говорич, че горката е само 150см

и бая парички трябват! обаче баба Лили й скрива шапката на тоя вампир!

вярно!и е по женствена

Мани ги добавките, масажисти, процедури, лични треньори и диетолози- ти само сметни колко в България ще ти струва да се храниш здравословно с ХРАНА, а не е с отпадъците на Европа.

Най-бездарната от към гласови данни певица :) ако ще 100 години да пази диети все тая. Не става за певица.

има и по-зле от нея, ама са по-неизвестни

ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ТИ ДА Я ОЦЕНИШ! ГЛЕДАЛ СЪМ Я НА ЖИВО! СПЕКТАКЪЛ! НА СЦЕНАТА ФУРИЯ! РАЗДАДЕ СЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО! НЕЗАБРАВИМО! БИЛЕТА ОТ 6ОЛИРИ ГО КУПИХ ДВОЙНО! ТА НАПИШИ АКО МАДОНА Е БЕЗДАРНА КОЙ Е ДАРОВИТ?

Mадона трябва пари да връща, не да плащаш 2х пич.

Жив и здрав да си пак да я гледаш и слушаш, щом ти харесва :) На мен и да ми платят билет за концерт, пак няма да отида :)

Вярно си луд. Кой говори за шоу. Казвам, че е бездарна певачка и сигурно едно дете на 5 години по-хубаво пее от нея. Кристина Агилера -гласище. Риана - гласище. Уитне - най голямото гласище. Ким Бурел- велика е като запее. ЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ. НИКОЙ НЕ ОСПОРВА ЧЕ ПРАВИ ШОУ, НО ФАКТ Е, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ.

Mадона е продукт на медията, машина за правене на пари. Tаланта не е важен тука. Aко искаш да ти изброя малко талантливи певици, niakoi sa i hubavici: Whitney houston, Celin Dion, Sarah Mclachlan, Lisa Stansfield, Adel, Shania Twain, Aretha Franklin, etc.

Етикета на нашите фолкаджийки е "Кръцни-Срежи", щото е най-лесно. Ама нали и те се бутат за звезди...

Рецепта за хубавото тяло звучи мноооого хубаво, остана да го сметна в българските левове.

И на мен не и харесва тялото на Мадона. Всичко женствено е изчезнало и са останали мускули и жили.

Ама представяш ли си на нейните години, ако беше само женственото, на какво щеше да прилича? УЖАСССС... Я поразгледай 54 годишните жени как изглеждат женствените им форми - страх да те съземе. Така че Мадона за годините си изглежда повече от добре.

Само това с наблягането на протеина не го вярвайте много :) Ако протеина дойде в повече, черния дроб го преработва и произвежда въглихидрат...което сами се сещате какво прави :)

ТУКА ПИШАТ ЯВНО САМО НЯКОЙ КЛЯВКИ ПО НА 15-20 ГОДИНИ. МИ ТЕ НЕКА СИ ГЛЕДАТ РОДНИТЕ ЧАЛГАДЖИЙКИ,ДА ЩРАКАТ В СКАЙПА И ФЕЙСА ПА КАТО СТАНАТ НЕ НА 54-НА 34 ДА СИ СПОМНЯТ КАК ИЗГЛЕЖДА КАКА МАДОНА!

kokobrais

От мен два плюса. Мадона изглежда феноменално. Само с тези мускули може да се понесе натоварването от концертите. А завистливите лели от форума да си нагъват мазните пици пред компютъра ...:-)

Ти па с претенциите на бас, че имаш бирено шкембе и цици. Ама искате жените ви да са като Мадона. Я, направи първо справка на баба ти Мадона последното завоевание 20-години по-младо от нея дали има шкембе и цици като тебе и тогава се нареди на опашката да си чакаш реда.

Мили читатели, надявам се никога да не видите Мадона на живо. Баба ви ще ви се стори в пъти по-хубава от тази жена на средна възраст - изхабена до безобразие, това е Мадона. Години на наркотици, алкохол, оргии и безсънни нощи - всичко това е отпечатано на лицето и. На живо всичко си личи брутално, чак се чудиш това ли е красавицата Мадона от снимките, която изгбежда зашеметяващо за възрастта си. На живо може да те уплаши с вида си.

Приятелю I,написал си пълни глупости!Мадона никога не е вземала наркотици и не е злоупотребявала с алкохол.Едва ли има по-дисциплиниран и вманиачен на тема целесъобразен начин на живот от нея!

Явно не познаваш ранните години от кариерата на певицата.

смешник, къде и кога видя Мадона на живо?

Защо? На теб кой ти пречи да я видиш на живо?

Мили ми драскачо, гледал съм няколко пъти Мадона на живо, на една ръка разстояние от мен!Виждал съм я на репетиция без грим и мога да те уверя, че на живо е много по красива, отколкото на обработените снимки, които някъде си гледал

И къде са те пуснали в репетиция ма?

И Ивана е така. На живо е !

С много пари.

A..това ли било! Че то било лесна работа!

Мадона си е номер едно и преди 35 години и сега, работи много ,поддържа ниво и винаги е на гребена на вълната , а вие си плюйте колкото искате на нея к'во и пука.

Въобще и не желая да постигам тези мускулести жилести форми. Бицепс и трицепс на мъж.. Всичко прекалено е грозно.

грозно ще ти е тялото даже не на 54 а на 34, че и на 24... като ти слушам разсъжденията. Доста хитра философия си измислила за пред себе си, за да не тренираш нищо :)

Никога не бих си загубила два часа на ден да се мъча да постигна непостижимото! Мадона няма красиво тяло, така че колкото и да полага усилия, все ще си е мъжкарана без талия. Аз нищо не правя и тялото ми е като на статуетките на Венера Милоска. Ограничавах малко храните през годините, но сега и това не правя, а за добрата форма като ме питат и се чудят - работата ми стига и другото време в планина с колело и ски, но не с цел самоизмъчване! Всичко трябва да е умерено и да носи удоволствие, а не да е фикс-идея, така мисля...

Абе то Венера Милоска не е много вталена, ама щом казваш...

Един преподавател по художествена анатомия веднъж ми каза, че имам идеалното тяло, с което много ме учуди, защото идеалното за мен е на Венерка, но щом казваш - не е! :)

Чак пък два часа на ден? Един ден в годината при техния д-р Емилов.

Това е Мадона,не я бъркай с Ивана!

То е друго да седиш на дебелото мазно дупе,да почесваш биреното шкембе и да плюеш ли плюеш.За разкош навън може да люпиш и семки. Много добре изглежда жената-стегната и секси.

Баба Мадона...

Гърдите й са страхотни.

На нейните пари, може да си наеме някой да й слага с лъжичка в уста, колкото храна е необходима.

Абе много лесна работа е! 30 милиона годишно + къртовски труд в продължение на 4 часа всеки ден до края на живота ти. Въпрос на желание - всеки го може!