Мутафова: Калоянчев живееше на сцената

Може да се каже за Георги Калоянчев, че е и патриарх, и действително велик. Като творец той беше в друг коридор, каза Стефан Данаилов. Стояно, не мога да живея без театър, споделил Калоянчев на Стоянка Мутафова.

Обратно в новината

Коментари - Мутафова: Калоянчев живееше на сцената | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутафова да излезе в дъъъълга почивка, че театрите къде се появява станаха за посмешище ! То бива ама такава авторитарност е прекалена. Има и други артисти в България и са безработни защото "гледаме" само едни и същи (самонарекли се ГЕНИАЛНИ)

Адриана Пейчева

Бог да го прости!Поклон пред талнта и светлата памет на големият актьор!

поклон !

Защо да е нелепо това , което казва Стефан Данаилов. Той говори за свой приятел, за свой колега. Какво от това, че е от БСП. А защо не коментираш думите Борисов, член на БКП,кандидат депутат от НДСВ, засега член на Герб? Ами на Цачева - обиколила всички партии що има в България? Важното е, всички скърбят за великия артист Георги Калончев . Отново България осиротя.

Госпожо, четете по-внимателно, моля. Определението "нелепо" се отнасяше не за коментара на г-н Данаилов, а за думите на журналиста, който по неизвестни причини е акцентирал върху партийната принадлежност на Стефан Данаилов. Тук не става дума за политика, а за една огромна загуба за българския театър и кино, за всички нас. Георги Калоянчев беше велик актьор, именно защото ни караше да забравим всякакви различия - партийни, етнически, верски и т.н. - и да се забавляване заедно. Поклон пред паметта му!

Извинявам се. Явно в бързината не съм вникнала в коментара Ви. Възмутих се, защото в Blitz имаше доста нелепи коментари по отношение на Калоянчев. Още един път съжалявам и моля да ме извините. Да, България загуби един велик артист и човек. Незаменим артист! Поклон!

Мир на душата му! Но ми се струва, че на хората им е по-удобно да свалят великите до себе си, трудно признават различните. Да, Левски е велик, но Калата е също велик в една друга област - на сцената! Трябва да се научим да се гордеем с българските величия, а не при всеки удобен случай да ги омаловажаваме.

Мир на душата му.ВЕЛИК е ЛЕВСКИ,а другаря Калоянчев е набеден "велик"

Мир на душата му! ВЕЛИК

Велик е с великата партията зад гърба си цял живот.