Гери-Никол като провокативен великденски заек по бельо

Някои от потребителите в мрежата я сравниха със символа на сп. "Playboy"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това същество буди само смях и подигравки.

Добре де, аз не съм съвършен ама тази е като надуваема кукла от сексшоп. Тя наистина майче си е повярвала, че е много красива. То никой не си го избира, но все пак има нещо наречено реална самооценка! Щом си вярва... Да се излага... И клоуни си трябват все пак!!!

В природата всичко е красиво, с това е изроддко

Гледам тук тече река от мерак. Тонове генетичен материал се е изсипал по мониторите. Продрочено! В смисъл, отчетнато в чисто ононистичен мъжки план.

Това момиче певица ли иска да бъде, хурва ли? Ако иска да бъде запомнена като певица, незнам защо гради медиен образ на порно актриса. С тези снимки е по-подходяща за еротично списание или филм за възрастни. Сериозна музикална кариера едва ли ще направи с този опит за провокативни снимки, от които лъха евтина безвкусица- фон малка къща в прерията с некосена тревица и един фенер отзад, дървена кошничка със син пух, бЕло комбинизонче с дантела от магазин за китайски стоки и джуки като джаруляк на прасе. Да гледа Мадона, младата Мадона или кака й Никол (Шерзингер), ама никол от времето на The Pussycat Dolls и да се учи, да не излиза, а да се учи!

Абе аз заек по бельо не съм виждал. IQто трябва да се вдига не друго.

Не мога да повярвам колко сте завистливи всички. Аз ви показвам съвършената красота, блянът за милиони мъже, а вие ми отвръщате само с груби обиди :(

Гери, отиди на очен лекар или се виж в нормално огледало!!! От снимките си нелицеприятна, а какво остава на живо?!? Единствено младостта ти, която обаче при теб скоро също ще спре да си личи, ти дава шанс да те харесват мъже и да ти отправят директни сексуални закани и покани.....Уви за друго не ставаш...Вече е късно за акъл.

Герито съвсем на лелка заприличала...

Заек трудна работа с тия габарити.

и никой не забелязал ,че яйцата са дървени. Ей за това ще се публикуват такива снимки ,защото е ясно къде е съсредоточен интереса.Жалко за нас.

Ти пробвал ли си ги?

Таа като и гледам снимките, аз дето не разбирам много, ясно виждам, че снимките са крайно обработени и изкуственяк. Представете си щом толкова много обработва снимките, каква кожа отвратителна има, ако я видиш отблизо. Пфу ....

Това младо момиче вече е лачена чанта. Това е да пораснеш бързо. А на тези години можеше да има деца...

За един път си става обаче. Млада е и сочна. От сега трябва да мисли за корекции, че с тези форми скоро ще е знойна мамашка от краен квартал.

Kenn1111

Тоя стил на снимки по отива на кандидатка за ХХХ филми отколкото за нещо друго.Може пък там да е по успешна кариерата и

абсолютно противна!

На голям тезгях по-лесно се работи.

Хахаха, само, ако си дърводелец, пич :))

Младо момиче, приличащо на преработила се "жрица". Все си мисля, тази и подобните й, като са певици, защо не вземат и малко свои песни да рекламират, ами само плът? А... то пеенето било хоби към основната професия... Жалко за тях.

Какъв великденски заек??? Заек и Великден?! Нещо се е объркала Герганка! Тук православни и сме в България, а не сме в Германия или САЩ. Напълно неадекватна

Гери Никол?

A SEGA "GOLIAMATA DUPARA" VEDNAGA DA BADE NAEBANA TA DA I DOIDE AKALA!!!!........OH SHEFE, OH.

Недей бе дете да целуваш гореща ютия - виж на какво си заприличала.

Клонинг на трупчета, замазан с баданарка. Малииий дена да са крием

На живо е...ниско, трътлесто кривокрако и зъбато. Има 60-годишни жени с много по-красиви тела и с естествена красота.

Това е смисълът на Великден. Да се снимаш по гащи!

Акъл има....

На бати зайчето

абе тея статии тя ли си ги плаща ?

Охооо , Голямата дупара , кой ще я бара ? хиаиахиахи Да е жива и здрава Гери-Сопол и да качва повечко снимки на дупарата. :))

А Азис? По клин на дупки? Тая се изтърка вече!

Три скрола по-нагоре са статиите за Милен Цветков и човекоподобните му унищожители. наивно е да очаквам да поникне морал на тая неравна целулитена журналистическа почва, нали? И въпросът не е да си посипваме главите с пепел и да сме в траур, а да има промяна. Тази героиня от статията е глава от ламята на безкултурно, безпросветно и неморално падение на много родители и децата им.

Хахх, тя лелка ве

Предлагам това да се нарича вече "инстаграмско лице", все едно са клонинги тия

Ха, че Тоца е на светлинни години от тая....

...светлинни години напред имах впредвид!

овца тъпа

Лелееее баси Крокодила!

Ей тая вечно я бъркам с Тита! Никаква индивидуалност. За естествената красота няма да говоря. А вълнуващата "статия" дори не съм понреил да прочета...

Понечил

Тайаландски лейдибой.

кътмъ

И мъзгъ!

Егати дзверо!!! Грозна пластмаса и гъз по-голям от моя...

Тази беше сладко дете,а сега е бахси и катъра с тези пластики особенно. Гадното е че такива пластични кукли дават грешна представа за красота на подрастващите момичета.

Баси, половин час откакто е пусната темата и няма един коментар! Живи ли сте бе, хора? Налазяйте ...

Е стана тая от мъжкарана, най накрая сладка причица.