Гери-Никол като провокативен великденски заек по бельо

Някои от потребителите в мрежата я сравниха със символа на сп. "Playboy"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е стана тая от мъжкарана, най накрая сладка причица.

Баси, половин час откакто е пусната темата и няма един коментар! Живи ли сте бе, хора? Налазяйте ...

Тази беше сладко дете,а сега е бахси и катъра с тези пластики особенно. Гадното е че такива пластични кукли дават грешна представа за красота на подрастващите момичета.

Егати дзверо!!! Грозна пластмаса и гъз по-голям от моя...

кътмъ

Тайаландски лейдибой.

Ей тая вечно я бъркам с Тита! Никаква индивидуалност. За естествената красота няма да говоря. А вълнуващата "статия" дори не съм понреил да прочета...

Понечил

Лелееее баси Крокодила!

овца тъпа

Ха, че Тоца е на светлинни години от тая....

...светлинни години напред имах впредвид!

Предлагам това да се нарича вече "инстаграмско лице", все едно са клонинги тия

Хахх, тя лелка ве

Три скрола по-нагоре са статиите за Милен Цветков и човекоподобните му унищожители. наивно е да очаквам да поникне морал на тая неравна целулитена журналистическа почва, нали? И въпросът не е да си посипваме главите с пепел и да сме в траур, а да има промяна. Тази героиня от статията е глава от ламята на безкултурно, безпросветно и неморално падение на много родители и децата им.

А Азис? По клин на дупки? Тая се изтърка вече!

И мъзгъ!

Охооо , Голямата дупара , кой ще я бара ? хиаиахиахи Да е жива и здрава Гери-Сопол и да качва повечко снимки на дупарата. :))

абе тея статии тя ли си ги плаща ?

На бати зайчето

Това е смисълът на Великден. Да се снимаш по гащи!

На живо е...ниско, трътлесто кривокрако и зъбато. Има 60-годишни жени с много по-красиви тела и с естествена красота.

Клонинг на трупчета, замазан с баданарка. Малииий дена да са крием

Недей бе дете да целуваш гореща ютия - виж на какво си заприличала.

A SEGA "GOLIAMATA DUPARA" VEDNAGA DA BADE NAEBANA TA DA I DOIDE AKALA!!!!........OH SHEFE, OH.

Гери Никол?

Какъв великденски заек??? Заек и Великден?! Нещо се е объркала Герганка! Тук православни и сме в България, а не сме в Германия или САЩ. Напълно неадекватна

Акъл има....

Младо момиче, приличащо на преработила се "жрица". Все си мисля, тази и подобните й, като са певици, защо не вземат и малко свои песни да рекламират, ами само плът? А... то пеенето било хоби към основната професия... Жалко за тях.

На голям тезгях по-лесно се работи.

абсолютно противна!

Kenn1111

Тоя стил на снимки по отива на кандидатка за ХХХ филми отколкото за нещо друго.Може пък там да е по успешна кариерата и

Хахаха, само, ако си дърводелец, пич :))

За един път си става обаче. Млада е и сочна. От сега трябва да мисли за корекции, че с тези форми скоро ще е знойна мамашка от краен квартал.

Това младо момиче вече е лачена чанта. Това е да пораснеш бързо. А на тези години можеше да има деца...

Таа като и гледам снимките, аз дето не разбирам много, ясно виждам, че снимките са крайно обработени и изкуственяк. Представете си щом толкова много обработва снимките, каква кожа отвратителна има, ако я видиш отблизо. Пфу ....

и никой не забелязал ,че яйцата са дървени. Ей за това ще се публикуват такива снимки ,защото е ясно къде е съсредоточен интереса.Жалко за нас.

Заек трудна работа с тия габарити.

Герито съвсем на лелка заприличала...

Тя и срам....не й е познато товачувство. Но срам и позорза родителите й, които я насърчават, подкрепят и даже йсе възхищават....Опазил ни Господ от такива рожби!!!!

Гери, отиди на очен лекар или се виж в нормално огледало!!! От снимките си нелицеприятна, а какво остава на живо?!? Единствено младостта ти, която обаче при теб скоро също ще спре да си личи, ти дава шанс да те харесват мъже и да ти отправят директни сексуални закани и покани.....Уви за друго не ставаш...Вече е късно за акъл.

Не мога да повярвам колко сте завистливи всички. Аз ви показвам съвършената красота, блянът за милиони мъже, а вие ми отвръщате само с груби обиди :(

Абе аз заек по бельо не съм виждал. IQто трябва да се вдига не друго.

Това момиче певица ли иска да бъде, хурва ли? Ако иска да бъде запомнена като певица, незнам защо гради медиен образ на порно актриса. С тези снимки е по-подходяща за еротично списание или филм за възрастни. Сериозна музикална кариера едва ли ще направи с този опит за провокативни снимки, от които лъха евтина безвкусица- фон малка къща в прерията с некосена тревица и един фенер отзад, дървена кошничка със син пух, бЕло комбинизонче с дантела от магазин за китайски стоки и джуки като джаруляк на прасе. Да гледа Мадона, младата Мадона или кака й Никол (Шерзингер), ама никол от времето на The Pussycat Dolls и да се учи, да не излиза, а да се учи!

Гледам тук тече река от мерак. Тонове генетичен материал се е изсипал по мониторите. Продрочено! В смисъл, отчетнато в чисто ононистичен мъжки план.

В природата всичко е красиво, с това е изроддко

Ти пробвал ли си ги?

Добре де, аз не съм съвършен ама тази е като надуваема кукла от сексшоп. Тя наистина майче си е повярвала, че е много красива. То никой не си го избира, но все пак има нещо наречено реална самооценка! Щом си вярва... Да се излага... И клоуни си трябват все пак!!!

Това същество буди само смях и подигравки.