Глобалното затопляне може да разруши екосистемата на Антарктика

Намаляват водораслите, които крилът по хапва, а той е храна на риби, тюлени, пингвини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората не могат да променят Земята, обратното може да се случи във всеки момент.

Тези учените или са открили нов вид водорасли или са изследвали диатомеите... Белите мечки живеят в Арктика... В районите в които се топи антарктическият лед преди 4 години откриха над сто новообразувани действащи вулкана, а като цяло антарктическият лед нараства с по 80-100 милиарда тона годишно благодарение на сняг паднал още преди 10 000 години... абе, глобално затопляне;)

Не били "диатомеите...", а били "Кремъчни водорасли (диатоми)"!

Когато разни невежества или нагли платени драскачи , пишат такива диарии, човек се чуди …..” Абе тия що пишат тия глупости, що не прочетат малко научна литература, белким разберат, че всичко това със затоплянето или охлаждането е съвсем нормална цикличност, че само до преди 10 000 години цяла Европа е била в ледена епоха или пък че леда на Антарктида контролира нивата на океани и морета, или пък какво влияние има промяната на градуса на оста на въртене на планетата Земя спрямо Слънцето. Ако съм накарал 10 човека да проверят това което съм написал, ще са 10 човека по-малко манипулирани от разни зелени НПО, които само си пълнят джобовете!!!

На управляващите им трябват причини за прокарване на идеи носещи облаги.Това е една от няколкото.

Те живота на хората разрушиха с тия зелени енергии и идиотски проекти, тия още за екосистемите глупости пишат.

В глобално затопляне могат да повярват само хора, които нямат и най-малка представа от физическа география. За екосистемата в Антарктида не знам, ама соициално-икономическата система в Европа е разгромена със всичките им там зелени проекти и други глупости.

Пингвини живеят на АнтарктиДа, а не на АнтарктиКа

100+

+++++

Няма глобално затопляне ! Това е поредната еврейска уйдурма за депопулация на планетата ...

Значи, че има затопляне, има! Това вече го разбраха и най-най-най-най-най-най-най-най- ....-най-големите защитници на това, че уж климатични промени нямало няма и няма и да има и че затопляне няма! Затопляне ИМА! Сега такива затопляния и застудявания е имало постоянно през цялата история на планетата земя! Но, но единственото което е нямало през цялата тази цикличност това са хората!!! И по точно нямало е хомо сапиенс и още по-точно по таз земя никога, ама никога до сега е нямало е 8 000 000 000 хомосапиенс!!!! И сега си представете какво ше стане ако в рамките на 100г окенаското ниво се повиши само с метър два!? Еми некъде около 1 500 000 000 хомо сапиенс ще се наложи или да умрът или да идат да акат на друго място! И това повярвайте ми ше създаде огромни ама огромни вълни от лоши неща!!! Абе дано някак си да успеем да се оправим! Ха дано амаа ....!!!!!!

Глобалното затопляне е следствие на забогатяването на малка част от населението. Дали БОГАТАШИТЕ Ще си върнат парите за да се охлади земята?