Жените с грим изглеждат по-умни

Половината от жените са недоволни как изглежда лицето им без грим. Това сочи проучване на американски специалисти, проведено сред 1293 доброволки.

Обратно в новината

Коментари - Жените с грим изглеждат по-умни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости.Една жена е достатъчно да си отвори устата за пет изречения и ми става ясно в коя категория е.Един килограм грим да си сложи това не спасява тъпотията.Аз твърдя обратното жени които помалко обръщат внимание на фасадата интелектуално са на по високо ниво.

Подкрепям написаното в статията. За мен е пълен шок защо толкова много жени не се харесват без грим? Хубавият и подходящ грим наистина разхубавява жените, но те не бива да забравят, че това има и обратна страна - изпъкват в очите на околните /мъже и жени/, но силно редуцират възможните отношения към себе си. Това една жена да не прилича на себе си има плюсове и минуси. Дано жените разбират това, а да не са хаотични. Определено крехката женска психика страда в предимно мъжкия свят, не й се отделя достатъчно внимание, жените са изолирани.

тия по прашки са най-умни

неееее ! най-умни са тия само по парфюм ! ама като изветрее парфюмааааа или като се поизтрезнея сутринта ......

"Жените с грим изглеждат по-умни" Хм, защо ли чалгарките не ми изглеждат с ум на ядрени физици?!

кво бе , ти не знаеш ли , че Айнщайн се е гримирал сутрин, обед и вечер и Дарвин Също и Леонардо да Винчи без грим немаше да има дори пеницилин. най-гримирани са най-чалгарките -- очаквайте резултати -- ще измислят ново порно

Поне става ясно защо напоследък е много модерно да се появяват уж случайно без грим ...

А тия с големите бомби изглеждат направо като гении :)

Както и мъжете с пари изглеждат по-красиви. Справка - Емилия целува Коко Динев!

За по-умни не знам, но за по-стари/големи, със сигурност. Гримът определено качва години.

Наистина гримът състарява и създава порочен вид на жените.Гримирането е също изкуство,изисква усет и умение,не е работа за всеки аматьор.Гримирането е като солта в яденето - без сол не е вкусно,а пресоленото е отвратително.Много е важно жените да виждат реално в огледалото какво правят,а не фантазиите си как си мислят че изглеждат в мъжките очи.

Порочния вид е по рождение. Иначе как бихме се родили и ние с теб да пишем тук.

Жените с грим в по-цивилизованите държави ги мислят за представителки на професията. Там не е възприето да ходиш на работа с къса пола, разпърцана рокля и прозрачни блузки/ризки и златни пръстенчета/синджирчета, защото веднага те заклеймяват като такава и ти предлагат тактично да напуснеш. Да го имат превид тукашните чалгарки, тръгнали по-назапад от София.

Ох, напълни ми душата. Браво!

ти в оман ли работиш ???? в момента и 4-те ми колежки са гримирани, с пръстени, със синджирчета и т.н., работя в "цивилизована" ? държава, гримиран не означава задължително обрисуван като за вечерна гала.

Едва ли може да се нарече цивилизовано да се "заклеймяват" хората въз основа на личния им избор на дрехи и аксесоари и решението им да ползват или не грим. Подозирам, обаче, че под репликата за "по-цивилизованите държави" се крие по-скоро някакво лично недоволство на коментиращата, което е израз на собствено виждане, но не и повод за заклеймяване.

да ама не ! изглеждат само ако това помагаше немаше да има такава епидемия от СПУН (Синдром на Постоянна Умствена Хедостатъчност)