12 хитринки в гримирането за мързеливки

Гримирането може и да не отнема много време. Ако не искате да минавате през десетки стъпки до добрия външен вид всяка сутрин, ето няколко съвета.

Обратно в новината

Коментари - 12 хитринки в гримирането за мързеливки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То гримирането в днешно време си е живо рисуване. Взимаш един измит тиган и му изписваш нов лик. Повечето жени над 20 г. без грим изглеждат като момчета. Нямат естествен контраст между усните и очите и кожата на лицето. А женственото излъчване идва от това - контраста. Сигурно е от хормоните в пилешкото и Е-тата.

не знам дали е в контраста, но аз лично имам много светла кожа и без грим приличам точно на измит тиган или призрачето Каспър....

по-често пускайте статийки за мързеливки. то това се среща често по наште ширини. и за мързеланковци да не забравяте :)

Най-вече за мързеланковците! Писнало ми е от неподдържани мъже по нашите ширини. Ако му кажеш нещо на един мъж, той веднага или ти казва, че това е за пдраси или смята за висша форма на поддържаност да помпа мускули.

права си, някои даже смятат че да имат сключени рунтави вежди или да им излизат косми от носа и ушите е много секси. И точно тези имат претенции за това как жените трябвало да изглеждат.

ези тъпотии са по.сложни и губят време в сравнение да си се намажеш както всяко сутрин

Най-лесно е хич да не си губиш времето. Освен ако не си някой откровен крокодил, обикновено една лека спирала и малко гланц вършат работа :)))

Не е точно така! Гримът има функцията да разкрасява, когато е сложен, както трябва! Винаги ще бъдем по - красиви С грим! Друг е въпросът дали можем да си го позволим - предвид, че отнема време, енергия, пари... Докато имам тези 3 неща, ще си го позволявам! Дано още дъъъъълго да имам възможността да се гримирам - това ще значи, че се чувствам добре! ;)