Коментари - Разкрийте характера на жената според грима й | Лайф.dir.bg
назад

Разкрийте характера на жената според грима й

Повечето жени обръщат внимание на грима, особено в началото на връзките си, но не предполагат, че той може да издаде на срещуположния пол някои черти от характера им.

Обратно в новината

Коментари - Разкрийте характера на жената според грима й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз смятам,че жена която не се е гримирала - не държи на себе си. За мен показва , че не е имала време да се погледне - значи зле организизрана. Не е сръчна - не може да се оправи с 5 четки и малко боички :)

Аз смятам,че жена която не се е гримирала - не дъжи на себе си. За мен показва , че не е имала време да се погледне - значи зле организизрана. Не е сръчна - не може да се оправи с 5 четки и малко боички :)

По-голяма глупост от това не бях чувала!!! Всяка жена се появава пред света,така както тя се възприема и харесва,без значение дали е напълно естествена или е сложила целият си арсенал гримове с които разполага в/у лицето. Ама извинявайте това да го докарат до университетие за проучване ,че сигурно и някой лев са изхарчили ...айде ...в повече ми идва. Някой смахнат професор,който ползва единствено и само одеколон за бръснене да прави психо-дисекция кой се чувства добре с повече или по-малко руж. Бъдете щастливи ,тогава ще бъдете и красиви :)

някой мъж ми се ще да се изкаже за какво е хубав грим

Тука има две Еми(2в1),които се опитват да дават умопомрачителни заключения за живота нa другите. Ясно е,че сте антижени,сигурно сте и стари моми, я се сврете в дупките си да не ставате смешни.

Тази тук е страшно плашило, леле... Не понасям гримирани жени, като изкуствени са, а да ги целувам? Ужас!

То пък някой е умрял ти да го целуваш?

Това не е вярно! Всяка жена, вече на възраст, а и не само, е редно да се гримира и това значи, че държи на себе си! Напълно нормално е да се поосвежиш след сън като подчертаеш приятно своите черти и скриеш недостатъците! Може ли да се появиш като пълно куку без никакъв грим?? Това е все едно да излезеш без да си оправиш косата и не значи, че си без самочувствие или с ниско такова, след като се гримираш, а тъкмо обратното, че държиш на себе си! :)

ГРИМИРАМ СЕ ПРИ ПО-СПЕЦИАЛНИ СЛУЧАИ, НЕ МОГА ДА КАЖА ЧЕ ИЗГЛЕЖДАМ ЗЛЕ БЕЗ ГРИМ ТЪЙ КАТО МАМА МЕ Е РОДИЛА ДОСТА ИЗПИСАНА, НО ПО-ВАЖНО Е СУТРИН ДА ВЗЕМА ДУШ, ДЕЗОДОРАНТ,КРЕМ ,ОБЛИЧАНЕ НА ВСЕКИ ДЕН ПРАНИ И ГЛАДЕНИ ДРЕХИ , СРЕСВАНЕ , ОФОРМЕНИ НОКТИ И ПОВЕЧЕ МОЗЪК В ГЛАВАТА, Е ТОВА Е

Много ме кефите ей такива шматки като тебе. Истинската ти физиономия без грим била на куку. Е, сега вече вярвам. На тебе може и да е на куку, ама това не значи, че на другите е де... Това е като да кажеш, че без червило имаш лош дъх или че без спирала си нечистоплътна. Просто логиката е точно като на куку.

Познавам жени, които си слагат червен лак, но са плахи. Правят го, защото го смятат за модерно. Или просто са последвали нечий пример. Така че изводите тук могат да бъдат относителни. Много жени си гримират очите просто да ги подчертаят, също така има доста жени, които си слагат лек или не толкова незабележим туш около очите. пак съдейки по поведението им, го правят за да са като другите. Мода.

За мен ежедневното гримиране е губене на време, освен това създава и известен дискомфорт. Но вероятно в въпрос на навик. За мен перфектната ежедневна визия е жената да е свежа и чиста, винаги с измита коса и дрехи - спретната и стегната. А неизбежните следи от фон дьо тен по блузата и якето ми се струват малко отблъскващи... много ми хареса коментара за основата и надграждането... ! Сетих се за лафа за за гръцките кокони... хах И все пак - за перфектните мадами, имащи страхотна кариера, деца, куп ангажименти и все пак съумяващи винаги да са безупречни във всяко едно отношение + гримирани - ЕВАЛА!

Минус за последната дума с главните букви.

Изказване на грозна жена!!!! Това, че сме гримирани значи ,че държим на себе си. Сигурна съм, че ходя много по-чиста и по-спретната от теб. А не като лелка от селска махала.

Блестящо умозаключение! Примири се, че има жени, които са красиви без грим и просто нямат нужда от него.. Вероятно за това не смятат, че е толкова важен в ежедневието. С хубав грим всяка жена изглежда добре, друг е въпросът как изглежда сутрин, когато стане от леглото? И може ли да се покаже в този вид, без грим, навън? Аз мога да си го позволя. И го правя. И не те съжалявам за това, че винаги трябва да си гримирана, за да се чувстваш добре или за да те възприемат околните. А за това, че толкова отчаяно и същевременно арогантно се защитаваш, без никой да те напада... Сигурна си...? Не, ти си много несигурна. Направо съжалявам, че влязох тук и прочетох това, както и че не се стърпях да пиша. " Аз,, винаги гримираната, съм сигурна, че сън по-чиста и спретната от теб, селската лелка..." Но съм се нагледала на красавици с големи претенции, но със снощен пооправен макияж и прическа на мръсната коса. В повече подробности предпочитам да не влизам. Иначе нищо лично ;) А за протокола - нито съм селска , нито съм лелка, макар че не смятам това за обидно, но зная, че е било отправено с обидни намерения.. ;)

Е аз съм уверена, доказала се жена, но се гримирам?! Така се харесвам повече, гримът ми е съвсем лек. Обичам парфюмите и за мен всяка уважаваща се жена, трябва да полага грижи за външният си вид.

Всяка уважаваща сеБЕ СИ жена ( No comma ) трябва да полага грижи за външниЯ си вид... и не само за това... ;)

Даскалката преди да поправяш другите виж ти какво си изтипосала. Сложи си лупите и не давай акъл на другите. Погрижи се за себе си!

Мойто гардже е толкова грозно и завистливо, че разбере ли, че някой е успял, отраз му търси кусур. Не се сърдете, тя е пълна нещастница.

Изобщо нямаше да се гримирам, но съм толкова бледа, че без грим изглеждам като умряла. При мен грима е необходимост.

Един път и британските учени да уцелят с изследването. Та и аз а си кажа сега... Когато бях по-млада се гримирах всеки ден. От суета и честно казано от страх. Страх ме беше хората да ме видят такава каквато съм. Но никога не съм гледала с неуважение на хората без грим, това е глупаво. С годините успях да се преборя с грешното ми възприятие за самата мен, два пъти избягах от анорексията, спрях цигарите от раз и днес мисля съм най-после свободна. Чувствам се наистина помъдряла и по-силна и... сама си се кефя като излизам без грим хехе Съвет - научете се да се обичате!

Големи специалисти се оказаха мъжете по грима.Чудя се колко ли жени се включват да коментират теми за коли и двигатели и да критикуват найвече...

Ще се качиш ли при мъж в кола на която по пода се търкалят кофички от кафе, празни кенчета от бира, торбички от МакДоналдс и фасове? Нали за тунинг става дума в темата? Що да не се месим? Кой ви е корективът и за кого се тунинговате? Ми то и ние го правим, мисля...

Преди 20-тина години, гледайки предренесансовите гримирания на аристократите по разни картини и по филми, си мислех колко двуличие и боязън са носели, за да се намажат с баданарката. Тази година се замислих, че виждам все по-гримирани жени напоследък. Фон дьо тен, одебеляване на мигли, червила, сенки, тенове, всичко на слоеве и с отделени часове за нанасянето на целия тоя тонаж. Има пред вид и тоновите разнообразия, както и тоновете като количество. Как си играя на думи само :-) Познавам бизнес дама, която отделя един час за грим, а времето й е по принцип кът. Смятам, че липсата на емоционална култура, способност за управление на емоциите, недостигът на морал, етика, емпатия между хората докарва страхове и малфункции у личността. В торнадата от мании (сексуални, за пари, за внимание, за сбъркани любови, притежния и всякакви второстепенни за реалния живот лиготии...) все повече пропускаме да се научим на базата, върху която ние лично и обществата като цяло да стоят спокойно и щастливо. За накои може гримът да е "must", на наглийски "задължително". За мен е индикация за запълване на пукнатините на обществото ни с дебел грим. Който се пука и за това слагаме още повече. Вече започнаха и мъжете.

Толкова съм съгласна, че плюсчето, което сложих няма как да го изрази :)

И аз така, държа да се присъединя към клуба ефективно!

Звучи ми доста обнадеждаващо като чета, че има жени, които биха предпочели, семплото, истинското.

явно за много оригинално се приема вашето изказване, аз нещо не мога да разбера явно, а това must за какво беше хич не разбрах

Ако следваме Вашата логика, то всички чалга певици са толкова одухотворени, че не кафе, а направо уиски да пиете с тях :)))

Забелязала съм, че човек, на който не му пука за външния вид (вкл. грим, парфюм, дрехи, лак...), не му пука изобщо за живота му, за това, как ще премине и как ще завърши! Да не говорим, че отдалеч лъхат на занемарено и безлично същество с мазна коса (напр.), ама иначе много духивно извисено (според неговите си критерии, обаче)! С такива и едно кафе не пия, ако ще да са най-свестните хора на света! Държа хората да се самоуважават, а това включва и грим - може да е лек, може да е тежък, но да си личи, че не е безразличен човекът към вида си и ако не му пука аз какво ще си мисля за него, значи и на мен не ми пука за такъв човек!

Твоята гледна точка показва самозащита. Оевидно обичаш да се гримираш. Аз съм мъж. Наблюдавал съм разбира се много жени. Случйно или не статията напълно се покрива с опита ми от общуване с жени, а той изобщо не е малък и не е повърхностен. Изключвам типа леля на село, която не влиза в класацията на темата по никой начин. За лелите от село си права. Но за жените от аудиторния състав на тази статия - не си. За тях статията е вярна. Моята препоръка е да го приемеш и да се самоопознаеш по този начин.

Аз пък жена. По точно леля от село. Та, с риск много да ви изненадам, господин столичанин, знам за какво служи и душа, и парфюма, и крема и туша за мигли и пр., както впрочем и другите лели от село, които познавам.

Въпрос на вкус, казало котето и си облизало...грима!:)

Забелязала съм, че жена на която прекалено много й пука за грима, всъщност няма много място за друго в черепната си кутия. Също така, от опит мога да кажа, че когато бях млада и неуверена в себе си, имах склонност да се гримирам. Сега предпочитам да нямам време за гримиране. Вместо това се чувствам комфортно да науча нещо (да речем, чужд език, за да мога да се разбирам с местното население когато пътувам по света) или да експериментирам с някоя интересна рецепта в кухнята.

Общо взето съм съгласна с Вас. Така и не си създадох навик да се гримирам, но все се надявам да си създам такъв в близкото бъдеще. Няма да коментирам това как изглеждам без грим, защото ще прозвучи нескромно, а и не е важно в случая. Важното е, че наистина една уважаваща себе си жена би трябвало да си слага поне дискретен грим, а може и малко повече. По въпроса с кого да си пия кафето - критерият ми се определя от това дали имам какво да си кажа с някоя, а не от това дали е гримирана или не.

Ще добавя още, че винаги съм считала за проява на лош вкус и несериозно отношение явяването без грим на официално мероприятие, или например, на интервю за работа, независимо от какво естество е въпросната работа.

Липса на хигиена и липса на грим са коренно различни понятия, а вашето са инсинуации. Коя жена е по-чистоплътна? Изкъпаната или намазаната с пудра и грим?

Подкрепям ви напълно. Ежедневния душ,чисти дрехи,отличн дентален статус,редовно упражняване на подходящ спорт и правилен хранителенрежим обичайно оформят една доста привлекателна външност.Това е ОСНОВАТА. За мен това е достатъчно в ежедневието и знам че съвсем не съм изключение. Гримът,парфюмът,внимателно подбран тоалет,аксесоари и бижута могат както да надградят така и да съсипят ОСНОВАТА ако са непремерени или неуместни. Парадокс или нека си го кажем гротеска е резултатът от опити за надграждане при липса на основата,която твече описах.За съжаление много често се среща. Колкото и време да е отделила една ''дама'' за грима ,няма как да прикрие зле изглеждаща усмивака или не дай боже лош дъх.(без да се засягат пушачите)Някои дефекти на фигурата биха могли да бъдат поприкрити с подходящ избор на дрехи и аксесоари,но и това е но някъде и в си има ограничени въсмосности .Все пак чудеса има само в приказките.

аз произвеждам един доказан лазурен лак и редовно го давам на жена си - тя е повече от доволна с този грим

Доста натуралистично изказване, обаче абсолютно вярно - онова сияние не може да се "докара" с друг грим ;-)

много яко, много се смях. Браво на теб. на други дами даваш ли от лазурния ?

Снимката плаши и не е по темата...

Изненадващо малко коментари. Обикновено има 2 типа коментиращи дами- Едните държат на естествения вид Другите смятат, че жена без грим няма самоуважение и е повлекана. Статията в случая хвърля интересна светлина върху този спор... Иска ми се да мога да я линквам всеки път като се заформи подобна дискусия тук в дира.

Дрън-дрън. Гримирам се когато ми е кеф. Понякога акцентирам върху очите и нямам червило, друг път съм само с ярко червено червило ... използвам лакове както всички гами на червено, така й бледо розово, тъмно лилаво....... Според статията, аз съм всичко:))))))))

английските учени биха заключили - биполярно разстройство:)

Не е изключено да е само разстройство без да е биполярно.

Опитвала ли си да поставиш акцент върху гърдите си?

lu4ka

Когато акцентът е върху гърдите, за какво ти е грим?

Абсолютно ви поддържам в изказването! На доста почтена възраст съм, но съм напълно съгласна с вашето мнение, защото и аз правя така! Поздрави!

Гримът стои добре ако е съобразен с възраст,място, време, случай. И още с чертите на лицето, тена на кожата, цвета на косата и очите. Колкото и перфектно да е поставен сутрин не стои добре вечерен грим. Вечерният грим и гримът за специални случаи е по- силен. Ежедневният грим е лек и неговата роля е да изтъкне хубавите черти и да заличи недостатъците без да е натрапчив, но трябва да е с качествени средства за да е траен без да се размазва или да изисква често обновление. Неприятна гледка е черна размазана очна линия,червило по зъбките или очертани с тъмен молив устни далеч от естествения контур.

Бас държа, че си зодия близнаци. Съдя по себе си хахахах...

Просто някои жени са малко по-непостоянни - това е обяснението. Един път са едни, друг път са други. Но като цяло всяка от нас си има някакъв стил и поведение :)

и аз също !

изнесената информация почти напипва проблема. А той е сериозен, но нарочно замаскиран. По-точно е заглавието да бъде - Разкрийте психиката на жената според грима й.

Е, тази на снимката наистина изглежда малко психо, но като цяло в статията има голяма доза истина.