17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ахахаха, заминаха им манекенките,ако забранят абортите. Всичко живо ще отглежда деца.

Целта е следната. Нежеланите деца се вземат от институции. Те ги дават на гей-двойки,педофили или за резервни части. Никой не желае дете с малформации. Или бедна майка няма нужда от деца. Пазете си децата. Хиляди деца се отвличат на седмица по света.

Не знам дали само на мен ми се струва, че дрехите, които представят водещите модни къщи, стават все по-грозни и по-грозни...?!?

Целта, Тонка, е да няма нежелани деца. Иначе, ако забранят абортите, какво ще кажеш за минимална издръжка от 350 лева на дете от страна на бащата от момента в който се разбере, че жената е бременна? Освен, ако не иска да си живее с майката и да го отглежда, разбира се.

Един избродиран кОр няма ли, и той е репродуктивен орган!

кич.

Предпочитам манекенките на Гуци да си покажат репродуктивните органи във Ватикана.

Сега всички дето са против правота на жената на избор, като спрат да носят Гучи, за да ги накажат... :)))

Кич, грозота и нелепост. така се получава, като мода се прави от хора със сбъркана сексуална ориентация. Резултатът е грозен боклук. Псевдо висшите модни къщи налагат все по-грозни дрехи и тенденции. Идея нямам защо го правят.

Аз ли откачам или все пак светът? Модно ревю във Ватикана? От какъв зор? За повече духовност на падретата ли? Само по себе си е гнусно, а бродерията е просто извращение!

Бас държа, че тези манекенки са с нарушени репродуктивни способности.

Ех как щяха да примират светите отци!

Не видях манекенка, наметната с чаршав с избродирана дупка - такива за зачеване на потомците на Моисей.

Абе ..за всеки случай си се именувал доста правилно.

Отврат!

Анус няма ли да избродират?

Той по принцип НЕ е репродуктивен орган, но ти май от него си се пръкнал.

И аз съм срещу забраната на абортите. Не защото съм привърженик на абортите, а защото когато една жена си науми нещо, тя обикновено го постига. Забраната на абортите няма да доведе до намаляване на абортите, а до увеличаване на криминалните аборти. До намаляване на броя на абортите ще доведе единствено повишаването на културата на населението и придържането към отколешните семейни ценности. За съжаление обществото ни боледува. Боледува защото се работи в посока на унищожаването на семейството като градивна клетка на обществото, обезличаване на половите различия с последващите бягство от всякаква отговорност, пропагандирането на разврата (и други наркотици) като ценност, на абортите - като средство за контрацепция и респективно - на децата - като на сурогатен продукт от "пълноценно" преживяване с някого.

И кое точно е отврат?! Така изглежда репродуктивната система на ВСЯКА жена, включтелно тази, която Ви е довела на бял свят! Така че, какво точно й е отвратителното на една матка, яйчник или фалопиева тръба?!?

...освен традиционните семейни ценности, достойното заплащане и доходи за родителите, достъп до качествено образование и здравеопазване са от съществено значение за отглеждане на едно дете като личност и гражданин, продобили чувство за дълг и умения да работят за прогреса на обществото. Светът е материален, въпреки че би трябвало духът да е водещ.

Преди да се материализира всяко нещо първо се ражда в идейния свят! Достойно заплащане?! Парите не са нищо повече от средство за улесняване на търговията. Човек има много по-голям потенциал от това да изкарва насъщният си, все пак почти всички животни в природата успяват да го постигнат някак, а се предполага човекът да е по-висш представител на фауната, макар последното да е под въпрос, предвид недоверието и инстинкта за унищожение на собствения му вид, в това число и децата му . Образованието е такова, каквито са учителите, а да се погрижи някой друг за здравето ти, при положение че ти не си правиш труга - не разчитай! Когато Гучи, Гъци, Гъзи са авторитети и източник на вдъхновение и идеи - не е трудно да се предвиди какво има да се материализира!

Някога висшата мода беше изкуство. Сега е пропаганда.

такова чудо явно продава добре. дрехите са претенциозни, грозни, цветовете са зле съчетани. но явно има запленени от каузата, които биха се нагласили като чучула срещу тлъсти пачки. като разгледах снимките не разбрах какво общо имат тези търговски оферти със забраната на абортите. освен медийната шумотевица и бонусите за една модна къща. интересно кой би се нагласил така - че и би харесвал нещо толкова кичозно.

или роклята репродуктивен орган. за да разбереш, че наистина е отвратително по погледите на околните.

но това не е тема в Общество, а за модна колекция. нещо за колекцията?

Тоест някой трябва да ви осигури достойно заплащане, образование, здравеопазване и всичко материално, което смятате, че ви е необходимо?! В такъв случай, молете се да има и хора, които да мислят по друг начин, за да се погрижат за нуждите ви!

Редно е да бъдат подведени под съдебна отговорност за дискриминация. Никъде не видях избродирани тестиси и семепроводи, нито простатна жлеза, а за зачеването на дете са нужни и мъже, все още. И колкото и да е невероятно, не всички мъже са щастливи, да се оттърват от децата си.

Интересен протест. Значи рутката трябва да бъде използвана само за удоволствия, а не за репродукция.. Браво Гуци

Много еврогейско и герберастско.

Ауууу, красота! Къде се продават?

Много прогресивно, либералите напълно изтрещяха.

Абортите не трябва да са забранени, но трябва да се извършват до края на третия месец. След това е убийство!

браво на такива хора!