Виктория Бекъм води 4-годишната Харпър на маникюр и педикюр

Харпър Севън Бекъм може да е само на 4 годинки, но вече я водят на маникюр и педикюр.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм води 4-годишната Харпър на маникюр и педикюр | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С темповете, с които съсипва детството и, съвсем скоро и на гинеколог ще я води.....

Не се поучиха от колегите си и себеподобни "селебритита", чиито деца незаят кои са и се лутат в тоя "панаир на суетата", без вина-виновни, а после четем за кончината им...Да е жива и здрава малката, ама това, на което ги учат от малки, нищо добро не вещае.. Толкова е трудно в "техния свят" да останеш съхранен и що годе нормален (каквото и да значи това), а те зорлян бутат тия деца към подоне род "ценности"...Жалко..

Докато Герп ни подхвърля като морето удавници, богатите чокундури се чудят как да си изпълнат времето. С всяка секунда ставам соцялист и по червен. Никой вече не може да ме убеди, че тодор живков е лош. Вместо да е събираме по манифетаций, да пеим и ядем по банкети на на си но ублъчват. Днеска ни ублъчиха с изгората на Гришо после с вересийте не катерина евро. Сега ни набутаха влизането в пибертета на 4 годишни лигли и пикли. Одврат

Луди шашнати копелета!

Завалийката, лишена е от удоволствието да пасе агънцата на дедо си и да бере баклата на баба си. Както е тръгнало скоро ще я затворят изрисувана в Нови хан.

На четири години лак, а като стане на пет, какво...

Ще кара мерцедес, Най-малкото. А може и да е собственичка на заведение за възрастни.

Aз пък наивно си мислех, че деца на тази възраст основно играят, правят бели, творят и биват възпитавани за да бъдат добри хора. Kолко съм демоде.

Е че тя малко е закъсняла! Добре, че прави опити да навакса все пак...

Това е доказателство, че парите имат и лоша страна.

Силикончето на 5г. ли ще турим?

Аз залагам първо на татуировките и пиърсинга, мисля че силикона ще е по-нататък....

По-добре Бекъмовица да го научи да си мие ръцете.

Това на нищо не прилича.Пошло, глупаво, даже перверзно.

не случаѝно когато Бекъм доѝде в Реал Мадрид вестниците писаха добре дошъл за Бекъм но не иза тъпата му жена

Глезла като майка си!

Бе, да си го кажем направо - кифли!

На това му се казава перверзия. А на Пешо дъщерята няма пари да си направи косата, та е принудена да плаща в натура. Но... тя е на Пешо дъщерята.

Какво геройство! Та това е 4 годишно дете, за бога!!! Представете си какво детство има това дете - маникюр...фризьор..избиране на маркови парцали по мола....вместо да играе безгрижно! Виктория Бекъмова не блести с абсолютно никаква външност или чар-за интелект да не споменаваме дори.

По стъпките на Сури Круз значи... А какво всъщност става с малката Сури? Що така вече никой не се интересува от нея?

Много жалко, че едно дете от 4-годишна възраст е възпитавано в "изкуството да си кифла". Да беше нарисувала нещо малката, да беше написала нещо, да се хвали майка в инстаграм, а то с какво... Този свят върви от лошо към по-лошо с такива модели на подражание като Виткория Бекъм.

Тази сутрин даваха по някаква телевизия модно дефиле и сред важните зрители беше и В. Бекъм. Не знам дали е странно, но присъстващите бяха облечени главно с тъмни дрехи. И в средата на всичко това се кипреше Виктория, облечена с крещящо оранжева рокля, която беше едно драпирано, преметнато и вързано отпред перде - нито шита, нито прешита. Не знам кога е било снимано. А когато я даваха в анфас - носът и прилича на на круша. Досега съм я виждала на дребни фотографии тук и ми направи впеччатление , че е грозна като цинцарка.

После цял живот ще и режат кожичките и ще и касапят пръстите.

На Викито бяха кръстили една болест - "пошитис" (от Пош, както беше прякора й в Спайс гърлс) - деформация на ръката, която се причинява от носенето на дамската чанта по кифленски на свивката на лакътя. Сега може лакирането на малки момиченца да го нарекат "харпъритус севеникус", нали малката иска по всичко да прилича на майка си!

Засрамете се, нямате ли си друга работа и по-светли неща в живота си, че хабите толкова енергия и генерирате жлъч за глупости?!

дай пример ти първо, и тогава казвай на хората дали да си изкажат мнението!

на Бекъмовца точно за твоето мнение

Не са глупости, ма. Противодействаме! Ти не знаеш ли колко майчици могат да се заразят от примера на Бекъмова и да окепазят невръстните си щерки?

простакеси, които не могат да възпитават децата си и е толкова лесно да се влияят от простотията наоколо?

Може Вики Бекъм да има жилка от номадския етнос(както в Англия наричат циганите).Само този етнос изрусява децата,лакира им ноктите,обличат ги от ранна детска възраст вулгарно и тн.

Маникюристката, що да не убеди родителите колко "важно" е детето да свиква отсега и да изгражда навици , що да не изкара кинти от това, като има кой да ги дава и да си подлага детето на инфекции и терор-да стои в модния салон, вместо да тича в парка. Е, щом ги влече, о.к.

по вина на мама и тате. С пари акъл не може да си купят.

Това е извращение!! Там нямат ли Закон за закрила на детето?Ама какво се чудя аз ?То тук е същото -работят родителите като роби цял живот, та да купят скъпа кола, на ,,детето'',а то вземе ,че убие човек.Какво да подариме на дъщерята за бала ?силиконови цици.Ура!! Простотията е по малко(не по-малка),защото все пак сме по-бедни от тях ,ама не по-прости

Евала за точният ви коментар, същото е и при нас, само дето сме по-бедни.

Хора посвета умират от глад, а тия се чудят на къде да се начеканат!

са виновни за умиращите от глад или политиците?

Наскоро имаше снимка на Харпър с биберон в устата... Не знам кое от двете е по-лошото за детето!?

много голяма простотя е това - момичетата има склонност да се вманячават вув вуншня си вид и допулнителни стимули от вузрастните кум това особено на толкова ранна вузраст са изключително вредни .... по-добре да будат насурчавани да мислят, да решават задачи, да деистват отборно като уваяват останалите жени, а не да ги приемат само като конкуренця и не на последно място да се научат на сустрадание, да помагат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ехееее, баси простотиите сте изписали и то за какво? Била го завела на маникюр. Ами къде да го заведе? Бащата беше един от най-достойните мъже, които познавам, а иначе си беше обикновен работник. Обичаше да яде кебапчета и да гледа футбол. И мен не от 4, а още нямах и 3 откакто почна да ме води да ям кебапчета и да гледам мачове... Сега дори не бих влязъл в подобна "Скара-бира", на стадион не съм бил от години и въпреки това си спомням за ония времена като за нещо изключително хубаво...

4 годишно дете с постоянно лакирани нокти ,интервенция в/у нокътчетата.Да подлагат едно малко дете на изгъзица,това е невежество.Това е гавра с интелекта.Колко ли им е IQто на бекъмовци.

Може би айкюто им е по-малко от твоето. Обаче са донесли радост и положителни емоции на милиони, а също така са дарили милиони... Ти с твоето високо айкю какво направи?

++++++++!

няма почивен ден и не прощава на никой, пък било то и богат. Ритни топковец и певачка/дизайнерка - класика в жанра. Само имената са рзлични.

Тя преди да стане певачка беше нещо къде-къде по-долно :) Като дизайнерка сама се рекламира, така че го оставям без коментар..

Много прости тия бе..... Богати ама прости....

е, да лакираш ноктите на дете на 4 г. Смешно и гразно, неестествено. нима майката не може да изреже ноктенцата на детето си? Какво по-сладко има от детски пухкави пръстчета, наисти детски, без лак и то червен! Ужас! Не се ли чувстват засрамени родители от тази простотия!

Много сте зле, явно нямате момиченца и не сте наясно, че когато придружават майките си в салона за маникюр и на тях и лакират по някой нокът и какво лошо има в това. По-добре ли е да ходи с неизрязани и мръсни нокти.

които се лакират, това ли прикриват?

В детската градина на сина ми момичешките майки бяха заформили дискусия за или против лакираните нокти на девойчетата. Когато майката отиде а маникюр, може спокойно да обясни на детето, че и то ще получи подобни грижи, когато порасне. В противен случай - като малкото ви момиченце поиска да се изруси, накъдри и да се качи на високи токчета като мама - какво правим? Айде няма нужда насилствено да покифляваме децата от малки!