Херцогиня Камила в откровено интервю за болестта на майка си: Крещеше от болка

Съпругата на принц Чарлз е приела като лична кауза превенцията срещу заболяването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПроЗд народ - слаба държава! Чета коментарите и не мога да повярвам на злобата, невежеството и простотията на коментиращите. Остеопорозата е много коварно заболяване. Не го усещащ, докато не счупи обикновено се започва с прешлен на гръбначния стълб. Майка ми беше така - откриха и остеопороза, когато вече имаше 4 счупени прешлена. Аз също съм диагностицирана с остеопороза и пия по 7 лекарства дневно. Не се подигравайте, си направете остеометрия. За съжаление всичко е платено - здравна каса не поема никакви разходи за тази болест.

Защо не можеш да повярваш , на колко години си,че още храниш илюзии и заблуди? Всичко ,което се случва в момента в живота ни показва и доказва,че у нас преобладава населението,което е изостанало и невежо спрямо цивилизования свят. А това прави трудна и бавна всяка промяна. Ориент....!

Какква е тая българска злоба? Българите са такива!

Ако не беше толкоз дърта,щях да се прежаля и да я натърта. Тази е сред членовете на Шайката,убила Даяна

Чарлз е написал завещанието си: Оставям всичко на мама…”

Тази баба Яга защо ни я пробутвате, не мисля че някой таи топли чувства към нея, независимо от темата, която тя иска да засегне.

Утрепаха принцесата на народа заради тоя рептил чарлз,а той корона нема пипне

И какво предлага Камилата не разбрахме ?

Тая гадна и злобна старица от семейството на коронованите рептилоподобни защо ни я пробутвате? Но всичко ще им се върне тъпкано, Видовден идва...

Камило, камило, ти майка си остави, ама да знаеш ти каква карма ще има да изкупуваш. Чарлз няма да го видиш на престола, това ти го гаранирам.