17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушах ги през 2014г. в Арена Армеец и не беше толкова лошо. Предвид величината на групата където и да е концерта е задължително да се отиде. Още повече че не се знае кога и дали ще дойдат пак?

Единствената група, която НЕ излиза ба бисове. И на Локомотив беше рака и в Хр. Ботев преди това. Но аз пак ще отида.

Яко!!!

Загуба ще бъде ако този концерт бъде в Армеец Тази група е актуална с концерти на стадиони. Кой измисли тая тъпотия Променете концерта на стадион ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

на 13 Юли-на плажа с бира и Мейдън на касетафонья

Концертът в Пловдив беше страхотен, три соло китари и Стив Харис не трябва да се пропускат, дори и в подземен гараж. Брус и Нико върховни също, разбира се. Пак ще отида със сигурност.

Елате на открито. 100 000 човека са гарантирани. Със сертификати са само пенсиите,които не слушат метъл.

Защо посред юли в зала бе? Защо??? Оня г-н Тиквеника не е на власт вече, на кого се подмазвате та ги каните в зала, малко ли стадиони имаме? А "сложната епидемиологична обстановка" ? Или ще поискаме сертификати за вход - и всичко е точно? Не знам кой е организатора за България, не ща и да го знам, но концерт на която и да е голяма група в зала е пълна идиотщина!

Оставаше да кажат, че са нещастни, че ще идват в Софето, че е селска инфраструктура - 2 милиона град само с 3 нормални що годе стадиона, 2 зали и чалга.

Това ако е Мейдън,то аз съм Рони Джеймс Дио.Само името е останало.Все едно да пиеш отлежало вино от добра година и вино от Лидл.И да кажеш,че са еднакво добри..

На Локомотив звукът беше пред сцената. Назад - рикошети. Не се сещам за по-компресиран звук. Вече съм се сбогувал с тях. Ако държат да се сбогуват с мен да заповядат вкъщи. Доволни ще останат.

Дано дойдат !

Ще трябват ваксинации обаче. Не знам дотогава дали ще признават тестовете

Up the Irons!

Бях на предишния на Maiden в Арена. Не е за там, а за стадион. В Арена кънтеше ужасно...

Напълно съм съгласен, и май този път ще пропусна. Последния път в арената беше мъка. Грехота е лятно време концерти да се правят в зала вместо на открито. 2008-ма звукът на стадион "Локомотив" си беше супер, слушал съм ги на "Инюню" в Истанбул — също.