Коментари - Историята за привидно невъзможната любов на малката русалка прикова интереса на Северна Америка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре стига ривахте с тая русалка бре, то и Отело е черен ама, Кофи Бабоне ли викат в народния тетаър в ролята на Отело или Деян Донков?

Очаквайте в биографичния филм за кралица Елизабет II в главната роля да видим Джейми Фокс. А Даяна ще бъде изиграна от Хали Бери.

Важното във филма е лошите да са бели, а положителните герои - цветнокожи ...

Забравих да добавя - добрите герои ползват винаги Айфон, когато се налага.

Представям си какво е да си писател или композитор в наше време. Създаваш нещо хубаво, което хората харесват и след 100 години някакви изроди решават да правят "римейк" на твоето произведение? И се гаврят тотално с образите, докато превърнат произведението в помия? А други изроди започват да го "редактират" и "цензурират" защото не отговаряло на новата политическа действителност? И ти самият не можеш да направиш нищо от онзи свят? Всичко, което някога си съградил се превръща в една подигравка.

Така е, Холивуд е залят — да не кажа удавен — от ревизионистична вълна. Капацитетът за нови идеи е тотално изчерпан и стремежът е да се осе%е всичко, което вече е направено. Написаното от теб ще допълня, като посоча и дълбоката ирония във факта, че същите тези посредствени "творци" в момента трамбоват по паважа пред студията и протестират за по-високо заплащане...

Гледах филма и не ми хареса но не заради цвета на кожата , просто са превърнали историята в Холивудска боза. В оригиналната история Ариел не успява да накара принца да се влюби в нея без гласа си и накрая отказва да го убие губейки по този начин живота си. В тоя филм всичко е като по Дисни , принца и русалката убиват заедно вещицата без много усилия и накрая всички заживяват щастливо… В общи линии скука…

Забравили сте да напишете, че в целия останал свят филмът е катастрофирал тотално. Никой не обича подигравки с класическата литература.

lu4ka

В римейка на "Али", ролята на Мохамед Али, ще се изпълнява от Райън Гослинг, а за "Покахонтас" - Джеки Чан.

Мале, че сте прости всичките.... Жалка работа, ама пък си е ваша жалката работа...

След като се е появила черна русалка, нивото на престъпления в океана се е повишило.

Ето, това е типично тъпо расистко изказване. За това става дума в "белия" свят. Демек в цивилизования. Още по демек - в културния. Схващаш ли ти и останалите?

Това е тотална боза. Има някои азбучни истини. Дали ще имат нещо против филм за Шака Зулу с бял актьор вместо африканец!

По-подходящо име е "Малката мангалка". Ако тази гавра наистина има такава посещаемост - значи в презокеанската колония тотално са им промили мозъците.

Написаното от Коментар!!! На 1000%! Прочетете го! Заслужава си!

Я, водна маймуна .. Открихме липсващото звено

Гледахме филма с дъщеря ми и ни хареса. И на мен, и на детето.

Не ми слагай минуси. Не съм трол. Филмът е хубав (за жанра си).

пак иди го гледай Къв жанр кви пет лева ни пробутваш.

Вие троловете освен да говорите за цвета на кожата на един фиктивен герой друго може ли да кажете? Това момиче е страшно талантливо с ангелски глас. Вие все едно всичките сте руси със сини очи? Повечето приличате на близкоизточни мигранти. В Дания ако отидете ще ви объркат с местните бежанци. Айде стига глупости.

Въпросът е принципен. Не може заради съвременна "политкоректност" да преизначаваш класически книги. Това си е съвременен расизъм, но спрямо истинската история. По тази логика защо в Чичотомовата колиба роби да не са белите, пък черните да са техните господари? И що за истории ще четат децата ни, ако всичко е обт=ърнато с главата надолу и е абослютно недостоверно, само защото някой се опитва да бъде "политкоректен"?

Няма фиктивен герой, това е част от митологията и културата на Дяния, черевнокоса със снежно бяла кожа. така я е написал автора. Ханс Кристиян Андерсен е част от европейското културно наследство. Измислени герой са тия от комиксите създадени с цел печалба . Там им сменят пола, расата и персонажа. Американците са без културна и без духовно нация , душата на Америка били трансджендърите според Байдън.

Не знаех, че и русалките си имат ромки.

Нали и Клеопатра стана черна, а тя е с доказани корени от гръцки емигранти, дори Египет се разбонтуваха.

Е нали Меган Маркъл е там.. и Оприца..и черниии бол...промити мозъци...не пипайте Европа и Андерсен

откога русалките са се пекли на африканското слънце бе,тия от холивуд в стремежа си да налагат имащите значение опропастиха и опорочиха всичко