Коментари - Ива Екимова: Не мисля за брак | Лайф.dir.bg
назад

Ива Екимова: Не мисля за брак

След като изгря в телевизионното шоу „Невада“, дълго време беше водеща в MM, водеше рубрика в сутрешното предаване на БНТ, сега прекрасната усмивка на Ива Екимова ни радва от ефира на TV7.

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова: Не мисля за брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И той не е убавец, ама в сравнение с този крокодил ....

ОВЦАТА "МИСЛИ" САМО ЗА КОЧ

ТО ПЪК КОЙ ЛИ МИСЛИ ЗА БРАК С ТАЗИ ПАЧА ?

Не мисля за брак-мисля само за ИЕБАН. ДРУГО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА.

Няма жена, която да не иска да се омъжи. Има такива, на които половинката не задава въпроса и жените се крият зад фразата: 'ами аз не искам брак'. И така мъжа не задава въпроса за да не получи отказ. Така че мили дами получавате това, което сте поискали.

Я по-конкертно, че тук четат и малки деца - кой трябва да предложи пръв? Но пак жената е виновна, че го търпи без брак.

Много конкретно е написано. А на 'малките деца' тук не им е мястото. Никой не я кара да го търпи без брак! Всеки има право на избор. Стига сте мрънкали, че някой друг е виновен. Всеки страда от собствените се решения!

Въпреки че името му не е типично...явно човека граничи с ангел или спартанец щом изтърпява "хубавото Иве"... ...И в допълнение - видимо изглежда в пъти по добре от местните ни VIP-ове, излъчването му е на мъж, а не на /кихнах/ или.../кихнах/...:))) Хубав ден:)

В живота ме е страх от 3 неща: 1.Неизллечими болести 2.Злобни хора 3.Прости хора Към всички прости хора: Какво Ви е направила жената?Всички ли сте много умни и красиви?Прави ми впечетление, че от една нормална, дори не важна новина, можете толкова пумия и злоба да излеете, че чак ми се повдига....

Правилно! Като не ви вълнува някоя новина, просто я подминете.Отидете на друга, на друг сайт дори и т.н. Но май ни е важно да си покажеме лошотията!

Нищо не й е нормално на "новината" и изобщо не може да бъде новина. А, ти си някакво зомби, щом приемаш помията, с която ни заливат ежедневно по всички медии по един пУзитивен начин, както пък ни съветваше един "цар", "български" "политик". А, мене най-много ме е страх от безумни зомбита, които понеже са мнозинство у нас, позволяват да се случват най-гнусни неща, гледайки благо и пУзитивно... Е, с малко лига от единия край на устата.

Може би искаш да кажеш пОмия?

6+

На кой му пука тая какво мисли? ПР-ите трябва да бъдат бити с пръчки и да си намерят нормална работа за да видят как се изкарват пари.

Тази изобщо може ли да мисли!

Някои жени не можеш да ги наречеш грозни, но са сташно отблъскващ/отвратителни. Такава е тая Екимова, Калкана и другите там в онуй им предаване.

не е лоша тази весела вдовица, но все пак е рано за сватби има много време пред нея.....

То и никой не мисли за брак с теб де :)

Тези, които чернят Ива, със сигурност не стават за лъскава снимка.

Добре че бешеДими,лека му пръст ,та това неизвестно нешо да изплува от дълбините

тази явно си плаща и защо ни занимават с тази грозотия ?!

Теб пък кой те занимава?Да не са те вързали за монитора или ти звъннаха на звънеца у вас?Занимавали го били!Те специално за теб произведоха тази новина!Артист.

внимание!

срам!

Излъчване на крастава жаба.

Бракмата не мисли за брак!

Не мога да повярвам, че този плазмодий отново изпълзя.

Дали аз мисля за брак или дали въпросната госпожа мисли за това ви е все тая. Тези от вас, които страдат за нея да се гмурнат в дълбокото, моите почитатели да се присъединят към купона.

..мили сънародници! предлагам ви да направим така: следващата "новина" от този характер да не я коментирате...смятам, че това ще е най-добре....

Кво съвпадение, аз също, но не съм го споделяла досега, не мислех, че е интересно!

Култова новина - преместих си го в от десния в левия крачол!

Бе,махнете я тая от "светското"пространство!Ужасна е!

Опазил ме господ, такава жена да влезе в къщи и да си събуе обувките за постоянно.

Гледам, че някой иска обувките... ;D (Цъкнал ти е минусче.) +1 от мен

Опосумите са събрали най-лигавите и протични женици. И четирите са хвани едната удари другата. Отдавна не ги гледам.

Приятели, открих къде ви е проблемът! Вие просто не осъзнавате, че в заглавието има пунктоационни грешки и затова се ядосвате на Ивето! Прилагам оригинала на Новината: "Ива Екимова: Не мисля. За брак съм." Хубава вечер!

То и за тебе никой не се натиска така че няма страшно.

Щом е в ЕничарТВ няма каква да се коментира.

Тия дето са си кръстили детето Петрозар трябва да бъдат замеряни с камъни. Как му е галеното име на такъв? А тая кукувица цЕл живот ще досажда с нейните простотии. То не бе водеща, не бе преподавателка, то не бе търсене на нов мъж, заради това, че първия се самоуби от тъпотия. Сега натрапва и новия. Петрозар. Хахахах. WTF? Тоя ако няма много пари директно може да иде да си смени името с някое човешко такова. Аман вече.

ми по-добре е от Патрик,Давид,Марая,Ивон и т.н. на другите наши ''звезди'' родоотстъпници

красива е, жалко, че е в телевизията на пеевското прасе

и кое и е красивото

жабешката уста :))

"""Имаме чудесна връзка, защо да я разваляме с брак. Ами защото Иве бракът е сериозна работа, той бракът не за вятърничави дами като теб, мдааа, стара чанта! Не всеки ги умее тези работи брак, семейство това не е за теб куха лейко!

Не е добре да има брак, по-добре неангаже, така всеки от тях, като срещне нещо по-добро, на каквото се надява, ще може да се махне безпроблемно.

Започна процедурата по облагородяването на преподавателката,която скандализира студентите.Поредната излагация на тв7.

а за дебел, дълъг и квадратен да не превърта мислиш ли?

иве ти си една умна стилна и красива жена живей живота си както ти искаш и не обръщай внимание на хорските приказки очарователна си и имаш прекрасна усмивка бъди здрава и много щастлива

Направо за Нобелова награда.

Кво пушиш? Кажи и на нас де, к'ва си стисната. Твоито 'иве' и подобните и клявки облъчват ТВ и интернет аудиторията от години. И ти се кефиш на такива? Тая да се беше хванала на работа вместо да ни натрапва личния си живот.

Много странна представа за красота!Като се озъби,тръпки ме побиват,чист вампир си е,даже не е и симпатична,а това,че кичът отдавна се нарича"стил"от селянките,е друга тема,с уговорката,че селянин е интелектуално състояние,а не местоживеене.

Мисля, ча брака не е самотно занимание. Т.е. за брак трябва да мислят двама. Ива е ефектна жена и не би било трудно да намери някого, с когото да мислят ЗАЕДНО за брак...

Мисли, мисли .....а пък ние ще чукаме

Защо пък бракът да разваля връзката? Никакъв морал в България, ама никакъв. Така е по-лесно, нали?

Незнам защо, но ми е много превзета тази жена.

Такива като нея, трябва да ги ощипеш, за да чуеш естествен звук...Останалото са лиготии и превземки.

Е,тя горката има лош спомен от предишния си брак,Дими,лека му пръст, беше избухлив и си я пошляпваше...

Така е,но имаше защо!Даже е бил много търпелив с нея.

каkва световна новина ! тази ност сас сигурност няма да мога да заспя ! текста е транслитериран