17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кралските снахи дори не са посмели да застанат на снимка заедно с нея, защото тя е в пъти по красива.

Иванкееееее.В Русия хората няма какво да ядът а ти си ми тръгнала с тоалети по хиляди долари.

Ванчето ми стои точно като мисирка! Ако ще и за милиони долари да си слага парцали и да си лепи шапчици по чЕлото, се си остава някак недодялана.

Тези с мъжа ѝ живи хора ли са или някакви кукли?

Особено несъразмерна изглежда на снимката с жълтата рокля - крака 44 номер (най-малко) и главичка като топлийка.

Тя е красива като кукла което е истината но и той е симпатичен.Освен това имат мисля поне три деца.

така се получава когато се снима с мобилен телефон, виж твоята главичка и тя като карфичка

ми 22 хил долара хич не е много, прогресивните холивудски актьори, които плюят по Тръмп, харчат много повече за дрехи...освен това мъжът и е милиардер, има си собствени пари, а английските аристократите живеят на гърба на изстрадалите пакистански работяги....

Вижте й снимките от преди да фане богатия евреин . Носле, брадичка,нови зъбки, цицки, екстеншъни на главата, стилисти, фризьори , гримьори и всичко е шест !!! Но пак казвам, с мярка ,нищо не е прекалено !!!

Иванка Тръмп е успешна бизнес дама още преди баща и да стане президент и така погледнато има право да се облича добре освен че е висока и красива и всичко и отива.

Какво общо има пр президентската дъщеря с руското население? Или ти минаваш само да тролнеш?

Тя има естествена красота както майка си която беше манекенка, освен че е висока и като баща си е амбициозна.

Този цирк няма ли да свършва най-накрая, че почна да ни писва вече :)))

И на мен това ми мина през ума, защото целото кралско семейство са чукундур до чукундур, а черната проститутка бие сички световни рекорди. Те една красива и богата бела жена. Добре образована и успешна бзинесменка. Дето ни продават негрот ос 5 мелиона откраднати доларес от проституция и бивши съпрузи, а нека да застане до истинската бизнесменка с 600 мелиона доларес спечелени лично от нея, и до вида на източноевреопейска красавица. Тръмп е дал на децата си нещо като 100 мелиона доларес начален капитал, и сега сичките му деца до едно, гонят техния собствен мелиард. А негрото с яхт проститутската кариера и 5 мелиона доларес, я фалеха да била намси кво. Боже боже.

Защо бе, нека да позяпаме. На мен ми е писнало от негрото, и ме втриса че сега пак само нея ше давът. Не щела да седи повеке в къщи, сега си наема бавачки и пиар тийм, та да може да джитка по света, ебаси келевата негро дето сурогатка й износи бебето, ако и бебето не е кукла де, щото досега никой не го е виждал да мърда. Иванка поне има какво да покаже, красота, мода, интелект. Негрото какво има да покаже, мазна негърска вълниста коса и мазна черна кожа, и голеама алчноЗ. На, нагледай се поне на хубави жени, Тръмп добре си живее, между красавици , власт и ноо пари.

И си харчи нейни си пари, и си облича нейните си марки ако иска, и има какво да покаже. Не като негрото, бедна и грозна. Негро навлека опоска британската монархия откъм пари, дотук е опукала поне 30 мелиона паунда от данаците на монархията, които не са нейни пари. Базсрамното крадилов негро с фалшивото бебе и либерастките разбираняи в полза на абортите, гействот ои лезбийството, и флуидното джендърство, по-ли те тегли?

Синята кръв, обаче, не е снима с амереканския плебс!

Тя не е рускиня. Баща й има шотландско и немско потекло, а майка й е чехкиня, Ивана Тръмп беше ски шампионка през 70-те. Национална и световна, няколко пъти, а после се заигра и с мода, вече бидейки съпруга на Тръмп и богата жена.

Еми тресе ги, това са им началниците, ти да не би да обичеш да те снимът с началника ти?

Не са нищо особено тези” тоалети”- синята рокля се едно е взета от Macis

мацката може да е и с тоалети за 2 200 000 ако иска!

Ми като си текава модтиЗка и разбирачка, що не ушиеш по-хубава и да я продадеш на Иванка? Се сте разбирачи, а вие самите в парцали одите, и в гето живеете, и едва си плащате тока. Оубаче Иванка не харесвате, и роклата й била лоша. Ама тока едва го плащате.

толкова левове. Това се 10 пеннсии!

Много амбициозна жена! Като помня какво грозновато, дебело момиченце беше и в какво се превърна. Вярно, парите играят тук, пластиките й са успешни и все пак - при толкова пари спокойно можеше да си позволи да не си прави труда!

как й се облизваше застарелият плейбой Бил Клинтън на инагурацията на баща й...

10 едногодишни пенсии.

Тези са със славянски гени - едри, руси, стройни (на Иванка майка й е чехкиня) и другите до тях изглеждат като тролове най-малкото. Колкото и да не е суетна една жена ...

Майка й беше класи над щерката. Щерката се е метнала на татко си, направо кожата му беше одрала - едро, подпухнало такова, дундесто. Вижте я как изглежда сега! Ако за другото са помогнали пластични хирурзи, ала-бала, то фината си фигурка най-малкото поддържа сама, а е жена генетично предразположена да е грамадно женище.

И пак си е същата селска еврейско - чешка пръчка.

Не е същата, я й виж снимки, отпреди пластиките! Колко болка е видяла тази жена, за да се докара до този вид, само тя си знае и какви рискове е поела, щото като гледам - не само нос и цици, ами и челюстта й е "барната".

Чудя се тази Иванка ,която изглежда перфектно как го прави след 3 деца-сурогатни майки ,подходящ хранителен режим или това,плюс съчетание с пластики?!То е ясно ,че с много пари всяка дама ще е Барби!

И за 220 хиляди да са, парите са си на семейството й, а не са на данъкоплатците. Като са мириярдери, ще носят каквото си искат.

+ пластики /ама почти на цялото лице + зъбките +цицки / много спорт /има много свободно време / и стилисти , фризьори и професионални гримьори. Това е "тайната " й. Няма друго.

Изглежда, че дрескодът за това лято е бяло, независимо от лансираният цвят жив корал.

Е, и какво? Голямата новина.Кого ще впечатлите с нея. Само оннанистите и пуберетките.

Защо просто не спрете да пишете за ния вампири? Писна ми на чета новини за най големите лицемери на света!!!

Аз пия кашер словашки Сливовиц 55*. Чувствам се прекрасно....без да съм еврей, както Иванка.

Я виж Баневица и Арабаджиевица при толкова много пари (наши!) за пластики, какви страшилища са.

И за кока и секс с проститутки, за да е пълна картинката. Жалко само ,че не се изнесоха от холивуд както твърдяха, но нали са актьори пак са играли роля, добре платена от дъртата мадам клио

Събра се еврейската агитка в двореца

Прав си - фасадата е подновена - отвътре си е същото редко л.но.

И аз не мога да си обясня тая мания по бялото. Не е само това лято...., а при почти всички официални случаи. За кралсокото семейство говоря.

Разбира се, че ще носят каквото си искат. Само не ми е ясно какво прави дъщеря му, че и мъжа й, че и всичките 4 пълнолетни деца на Тръмп на официално държавно посещение. Не съм чула и видяла това да го прави дори кралското семейство, което ги посрещаше.Говорим за пълнолетни деца и републиканско управление....Пародия. Това си е чиста монархия.Ха-ха.